Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Ir man salos labai patinka. Jei turėčiau tam tinkamą išplanavimą, daryčiau salą su stalu - baru iš kitos pusės 4u.gif
Atsakyti
O gal žinote, kas galėtų padaryti projektą virtuvės, na ne tokį , kur papaišo firmelių darbuotojai bet kaip, o tokį, kad butų virtuvė ir graži ir funkcionali naudojimui. Man reikia sustatyti ir indaplovę, ir skalbiamąją mašiną, ir orkaitę, ir mikrobangę ir kavos aparatą įmontuoti, na ir žinoma šaldytuvą. Virtuvė L formos, ir vietos nemažai (ilgis 5,20 plotis 2,50), bet kaip viską išdėstyti, kad patogu būtų g.gif Iš anksto dėkoju pagelbėjusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 01 26, 12:05)
O gal žinote, kas galėtų padaryti projektą virtuvės, na ne tokį , kur papaišo firmelių darbuotojai bet kaip, o tokį, kad butų virtuvė ir graži ir funkcionali naudojimui. Man reikia sustatyti ir indaplovę, ir skalbiamąją mašiną, ir orkaitę, ir mikrobangę ir kavos aparatą įmontuoti, na ir žinoma šaldytuvą. Virtuvė L formos, ir vietos nemažai (ilgis 5,20 plotis 2,50), bet kaip viską išdėstyti, kad patogu būtų g.gif  Iš anksto dėkoju pagelbėjusiems 4u.gif

Jei su visom dizaino detalėm, spalvom ir t.t., tai jau reikia dizainerio ieškotis 4u.gif
Mes čia dauguma pačios savo namams dizainerės biggrin.gif , projektuojamės su paprastom programėlėm ir tada einam su savo projektukais pas gamintojus derinti iki galo visko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 01 26, 12:05)
O gal žinote, kas galėtų padaryti projektą virtuvės, na ne tokį , kur papaišo firmelių darbuotojai bet kaip, o tokį, kad butų virtuvė ir graži ir funkcionali naudojimui. Man reikia sustatyti ir indaplovę, ir skalbiamąją mašiną, ir orkaitę, ir mikrobangę ir kavos aparatą įmontuoti, na ir žinoma šaldytuvą. Virtuvė L formos, ir vietos nemažai (ilgis 5,20 plotis 2,50), bet kaip viską išdėstyti, kad patogu būtų g.gif  Iš anksto dėkoju pagelbėjusiems 4u.gif

na kur aš baldus darausi, tai tikrai man kompaktiškai sutalpino, patarė spalvas ir t.t.
teko girdėti, kad pas juos daug labai vilniečių darosi ir dar Tv žvaigždės užkibę. Jei sumąstysi, parašyk, atsiųsiu kontaktus.
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 01 26, 12:33)
na kur aš baldus darausi, tai tikrai man kompaktiškai sutalpino, patarė spalvas ir t.t.
teko girdėti, kad pas juos daug labai vilniečių darosi ir dar Tv žvaigždės užkibę. Jei sumąstysi, parašyk, atsiųsiu kontaktus.

ir man atsiusk blush2.gif
Atsakyti
primečiau savo virtuvės projektėlį. Aišku, Alno galimybės per daug ribotos unsure.gif Tikslių matmenų negalima pasirinkti - pvz lango... Iki detalių neatidirbta, bet pati idėja:

Dešinėje pusėje, kur durys sienoje - rudos slepia šaldytuvą, o baltos durys - ten bus nustumiamos durys į spintą/sandėliuką. Tokiu būdu galvoju nušauti kelis zuikius:
* išspręsti vieno kampo problemą - nereikės jokių brangių mechanizmų, ten bus lentynos;
* gausis praktiška didelė spinta;
* spintos kaina bus nedidelė lyginant su spintelėmis/stalčiais.

Kokių būtų pastabų? ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 01 26, 13:05)

man tai Lillita geru patarimu dave wub.gif
nepatingejo ir i meila atsiust thumbup.gif, gal ir tau padetu mirksiukas.gif
bet kadangi as jau sudarius sutarti su kita firma tai teks ten ir gaminti unsure.gif nors nieko doro jie man ten nepasiule schmoll.gif , cia daugiau ideju prisirinkau.
Atsakyti
QUOTE(freewind @ 2009 01 26, 21:24)
bet kadangi as jau sudarius sutarti su kita firma tai teks ten ir gaminti unsure.gif nors nieko doro jie man ten nepasiule schmoll.gif , cia daugiau ideju prisirinkau.

Tai va, kad kažkaip man irgi nieko gero iš jų tų siūlymų. Tik giria kokybę nepriekaištingą kiekvienas savo. Gal tiesiog ant tokių netikusių pataikiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 01 26, 20:26)
Kokių būtų pastabų?  ax.gif

Retai kada taip būna biggrin.gif , bet šįkart niekas neužkliuvo, o netgi priešingai - labai fainas projektėlis. Turėtų būti gražu 4u.gif
Tik visgi.. biggrin.gif gal po kaitlente daryčiau vienodo pločio tas dvi eiles stalčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 01 27, 11:12)
Retai kada taip būna  biggrin.gif , bet šįkart niekas neužkliuvo, o netgi priešingai - labai fainas projektėlis. Turėtų būti gražu  4u.gif
Tik visgi..  biggrin.gif  gal po kaitlente daryčiau vienodo pločio tas dvi eiles stalčių  4u.gif

ačiū smile.gif
pamėginsiu palygiuoti tuos stalčius, pažiūrėsiu kaip atrodys.

išties - ilgą laiką negalėjau sugalvoti kokia virtuvė turi būti. Žinojau tik, kad nenoriu tradicinio varianto, 'spintelių eilė apačioj - spintelės viršuj'... Ir norėjosi įkomponuoti sandėliuką, tačiau 'standartiškai' jį padarius, atitvėrus sienelę su durimis iš galo, kaip buvo pasiūlęs ir architektas, likdavo per mažai vietos kitiems elementams.

Nunešė kažkas mane į Dalios baldus, pastudijuoti kampinių mechanizmų. Ir netyčia patraukiau vienos spintos duris - ir prieš mane atsidarė ne spinta kaip tikėjausi, o būtent toks sandėliukas! Bingo! bigsmile.gif Čia buvo sprendimo ašis, ir viskas gražiai susidėliojo į vietas smile.gif MB tik pasiūlė padaryti nustumiamas duris, o ne atidaromas - manau tai logiškas pasiūlymas.

---
Beje, noriu duoti patarimą kas bandote projektuoti su Alno:

Daug paprasčiau rasti reikiamus elementus naudojantis paieška, o ne vaikščiojant per siūlomą katalogą-medį. Paieškoje išmeta žyyyyymiai daugiau elementų, nei yra matomų tame medyje.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2009 01 26, 21:56)
Tai va, kad kažkaip man irgi nieko gero iš jų tų siūlymų. Tik giria kokybę nepriekaištingą kiekvienas savo. Gal tiesiog ant tokių netikusių pataikiau. g.gif

idealiausias atvejis, kai pasiūlo pazistami jau isbande arba pats pazisti gerai baldinininkus....
as kai pasidariau virtuve, bendradarbis norejo darytis, pasieme mano baldininku kontaktus, dar kelis savus turejo, apsisprende gamintis pas mano rekomenduotus. Nuo jo pasitikejimo įgavo dar keli bendradarbiai. Cia kaip ratilų principas veikia. lotuliukas.gif
tikrai uzjauciu, kam baldininkų pasirinkimo klausimu maziau nuskilo... 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti siame forume dalyvaujanciu baldininku arba tu kurios zino kiek mazdaug kainuoja ukiniu spintu mechanizmai (na tie, kur isvaziuoja visa spinta su lentynelemis, kurioje galima laikyti indus arba maisto produktus: miltus, kruopas ir t.t). Kurios firmos butu geriausias kainos ir kokybes santykis: blum'o, hettich, o gal kokios italiskos visai nebloga kokybe? Tokiam dalykui nesinori labai taupyti, bet nesinori ir permoketi 4u.gif
Atsakyti