sveikos, labai grazios jusu virtuves ypac kai dar yra daug erdves. Mes taip pat daromes virtuvej remonta ir keisim virtuvini, tai dabar suku galva koki virtuvini noreciau, ta prasme isdestimo, kadangi musu virtuve tik 6 kv. nieko mandraus neprigalvosi. zinau kad noriu kampinio . gal yra mamyciu kurios taip pat turi tokias mazas virtuves ir galetu ideti nuotrauku, kad galeciau pasisemti minciu.
QUOTE(wilma22 @ 2009 01 23, 09:02)
sveikos, labai grazios jusu virtuves ypac kai dar yra daug erdves. Mes taip pat daromes virtuvej remonta ir keisim virtuvini, tai dabar suku galva koki virtuvini noreciau, ta prasme isdestimo, kadangi musu virtuve tik 6 kv. nieko mandraus neprigalvosi. zinau kad noriu kampinio . gal yra mamyciu kurios taip pat turi tokias mazas virtuves ir galetu ideti nuotrauku, kad galeciau pasisemti minciu.
mano virtuvė mažesnė - 5 kvadratai. Yra kampinė. Patalpinta prie visų virtuvių, kur yra nuoroda pirmam psl.
QUOTE(Naujakurė @ 2009 01 22, 22:37)
Mano nuomone, nelabai kaip žiūrisi tas tarpas tarp šaldytuvo ir spintelių, o ir stalčių darinėti nelabai gal patogu bus. O kampinio varianto nenorit?
QUOTE(Nanda @ 2009 01 23, 11:27)
Mano nuomone, nelabai kaip žiūrisi tas tarpas tarp šaldytuvo ir spintelių, o ir stalčių darinėti nelabai gal patogu bus. O kampinio varianto nenorit?
Geras pasiūlymas
QUOTE(vasarė @ 2009 01 23, 12:09)
mano virtuvė mažesnė - 5 kvadratai. Yra kampinė. Patalpinta prie visų virtuvių, kur yra nuoroda pirmam psl.
ziurejau, o kaip mazdaug atrodo jusu virtuve tame paveiksliuke.
Juzzzte tavo virtuve tai tik jei as sau tokia daryciau tai bara daryciau su kokia tai plokse perdengciau vienu zodziu kad kojos nesimatytu na bet kiekvienam savo
Kentaure tas jau tavo MB kaip supratau darytas brezinukas tai liuks tik dvigubas duris tikrai keisciau i viengubas pas mane jos yra 60cm jokiu trukumu nematau nors naudojuosi virtuve tik 2dienas bet tos dureles pas mane po krieukle ir ten siuksledeze stovi tai teko atidarineti tikrai daznai tai tikrai netrukdo ir patogu
Naujakure o man asmeniskai tas tarpas tai ir neitem as tai tikrai jau geriau kamini varianta daryt jei tik imanoma kaip tai vientisiau atrodys o dabar kaip tai nei penki nei desim
Kentaure tas jau tavo MB kaip supratau darytas brezinukas tai liuks tik dvigubas duris tikrai keisciau i viengubas pas mane jos yra 60cm jokiu trukumu nematau nors naudojuosi virtuve tik 2dienas bet tos dureles pas mane po krieukle ir ten siuksledeze stovi tai teko atidarineti tikrai daznai tai tikrai netrukdo ir patogu
Naujakure o man asmeniskai tas tarpas tai ir neitem as tai tikrai jau geriau kamini varianta daryt jei tik imanoma kaip tai vientisiau atrodys o dabar kaip tai nei penki nei desim
QUOTE(Shania @ 2009 01 23, 14:07)
Sveiki, idedu du savo virtuves projektus, laukiu jusu nuomones bei kritikos
As virs saldytuvo daryciau mazyte spintute, kad suvienodinti auksti ir virsutiniu spinteliu dureles pakeliamas i virsu, o ne atidaromas, bet cia skonio reikalas. 1man variantas man labiau primena klasikine virtuve (spinteles, gartraukis), bet gal jus tokios virtuves ir norite?
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 01 23, 14:31)
As virs saldytuvo daryciau mazyte spintute, kad suvienodinti auksti ir virsutiniu spinteliu dureles pakeliamas i virsu, o ne atidaromas, bet cia skonio reikalas. 1man variantas man labiau primena klasikine virtuve (spinteles, gartraukis), bet gal jus tokios virtuves ir norite?
Taip. virtuve bus klasikinio stiliaus . Vis dar neapsisprendziu del gartraukio tipo, aisku, toks tinkuotas, kaip pirmame pavyzdyje, grazesnis, bet uzima daug vietos. Vis bijau, kad neuzteks vietos viskam sudeti
Del spinteles virs saldytuvo, suitku, tikrai bus geresnis vaizdas.
Siaip man kliuna tas konteineriukas kairiau nuo orkaites, nemanau, kad patogu, bei nesu tikra, ar isipaiso i klasikine virtuve
Tikiuosi sulaukti daugiau vertingu patarimu
Sveikos, buvau nuolatinis svecias situose jusu diskusijose kai vyko remonto darbai. Turejom labai maza virtuvyte, 6 kvadratai, semyna is keturiu, kazkaip neissitekom viska sudeti ko reikia, o ir patekimas i virtuve buvo per vaiku kambariuka labai jau nepatogu - kai mazieji miega i virtuve siukstu nelysdavau, bijojau prizadint Tai nusprendem uzmurint duris i vaiku kambari, isgriauti siena i svetaine ir tureti bendra svetaine su virtuve, kad vaikai turetu ramybe. Pagaliau remontai baigesi, ir noriu pasidalinti rezultatu su Jumis Labai nepeikit, buvom patys sau dizaineriai, tai rodau kas mums gavosi
Sutinku, kad buvo ka tobulint, bet isejo kaip isejo...Mes labai dziaugiames tuo kas gavosi, ir galim net vaikams miegant suktis virtuvej, ir laukti tecio su karstais pietumis
Sutinku, kad buvo ka tobulint, bet isejo kaip isejo...Mes labai dziaugiames tuo kas gavosi, ir galim net vaikams miegant suktis virtuvej, ir laukti tecio su karstais pietumis
QUOTE(Shania @ 2009 01 23, 13:07)
Man šiek tiek per toli kriauklė nuo viryklės Tikriausiai norit kriauklės po langu, tai gal geriau nuo kito krašto? Čia tik man gal ir užkliuvo
QUOTE(kla @ 2009 01 23, 14:39)
Pasakysiu kas labai gražu man pas jus Virtuvės stalas su kėdėmis, šviestuvai virš stalo O šiaip į mažytę erdvę sutalpinot labai daug visko.. tikiu, kad reikėjo nemažai galvą pasukti