QUOTE(Kentaure @ 2009 01 22, 11:02)
Sveiki,
pagaliau gavau savo virtuvės projekta, bet esu juo nepatenkinta. paziurekit ir laukiu komentaru kritikos ir t.t.
Man nepatinka toki didziuliai stalciai, tada spintele virs orkaites butent tokia.
negaleciau sito daikto pavadinti projektu, cia tiesiog "dezuciu deliojimas", o ne projektavimas. supermamos pacios projektuodamos daznai zymiai geriau padaro nei cia (na bent jau mano subjektyvia nuomone). tiesiog jus bendraujate su baldininkais kurie projektuoti nesugeba ir gal but nenori sugebeti.
1. jei nepatinka virsutines nevienodos spinteles tai nekreipiant demesio i apatines reikia daryti vienodas ir nekreipti demesio i kvailas taisykles butinai tapatinti virsu su apcia.
2. virsuje galite vyrui pasiulyti ne stikla, o sviesias spinteles, gal sutiks
3. esant raudonai dureliu spalvai jokiu budu nesiulyciau daryti net menkiausios atviros erdves, tiesiog tokia spalva atkreipia i save demesi ir reikalauja nepriekaistingo dizaino, o ne "bardako".
4. manau kad gerokai tvarkingiau visgi iseitu sudelioti spinteles, jei orkaite butu po kaitlente, nors negarantuoju kol nesudeliojau, cia reikia bandyti, del laiko stokos negaliu tai padaryti.
5. ir visgi apatine dali tikrai rerikia koordinaliai keisti, kad ten beveik viskas blogai, chaosas kazkoks. sakau dar galima butu pateisinti, jei tai butu ne tokios ryskios spalvos ir baldai i save daug demesio neatkreiptu, bet dabar....
atsiprasau, kad taip grieztai ir kategoriskai, bet ...
beje, tikiuosi virsutinese spintelese tikiuosi nesugalvos lentynu daryti kaip cia pabraizyta, o tai spinteles tam reikalui ryskiai perzemos.