Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

aha, labai mazas musu butukas. tai teko spresti kaip erdve taupyti. neturesim virtuvinio stalo, tai bariukas buvo butinas - pagrindine valgymo vieta bus... o ten vietos tarp spinteliu ir baro visai pakankamai - is pradziu galvojau kad dviem zmonem ten prasilenkti net neiseis, bet viskas puikiai gavosi ir vietos uztenka smile.gif

QUOTE(Jurgugute @ 2009 01 22, 02:22)
As kai tokia kerepla tai turbut tarkuociau sedyne i ta stala kai reiketu susilenkti.  lotuliukas.gif

O siaip tai matosi, kad vietos pas jus neperdaugiausiai, todel suprantu kodel atskyret virtuve tuo baru. Man tik jis ir uzstrigo.
Spalva man patinka. Ir tos baltos spinteles labai idomiai, net nesimato, kad yra. Visai liuks virtuvyte.

Atsakyti
Sveiki,

pagaliau gavau savo virtuvės projekta, bet esu juo nepatenkinta. paziurekit ir laukiu komentaru kritikos ir t.t.

user posted image

Man nepatinka toki didziuliai stalciai, tada spintele virs orkaites butent tokia.
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 22, 12:02)
Sveiki,

pagaliau gavau savo virtuvės projekta, bet esu juo nepatenkinta. paziurekit ir laukiu komentaru kritikos ir t.t.

user posted image

Man nepatinka toki didziuliai stalciai, tada spintele virs orkaites butent tokia.

o kur bus saldytuvas?
Atsakyti
Šaldytuvui yra tokia niša už kolonos kampe. netoli orkaitės.
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 22, 10:02)
Sveiki,

user posted image

o negeriau orkaitę dėti prie kaitlentės, t.y. kairėj pusėj. Ir gartraukis arčiau...

dideli stalčiai nėra blogai. Jie daug patogiau nei spintelės, bent jau man.
Bet apskritai žiūrint į projektą man disproporcijos labai išryškėja
spintelės viršuje nesižiūri... unsure.gif Visas stiklines darysit?

po orkaite stalčiai pvz išsikišę į šoną, nes matmenys automatiškai kiti. Šiaip projektuotojai galėtų daugiau meilės įdėti mano nuomone 4u.gif ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 22 sausio 2009 - 10:46
Ten yra langas, virs metro nuo sienos, tai manau kad kliutu atidarant.
Atsakyti
asmeniškai man labai negražu dvivėrės durelės po kriaukle, ir dar ten nesuprantu kokia skylė palikta. Stiklinės spintelės irgi schmoll.gif (bet čia tai skonio reikalas)
Atsakyti
Del stikliniu dureliu, tai cia jau tikrai skonio reikalas, MB labai ju nori, o man kazkaip gali ir plokstes buti. Del skyles tai ten ranksluostine.. Siaip su kuo pakalbu sako ar tu ja naudosies, na bet jei nesinaudoti tai kur visi skuduriukai? ant radijatoriu kabo ar kur?

O del spinteles po kriaukle, ir aplamai del dureliu mastau kazka nes sakau man cia kazkas visai ne to ko as noriu...
Atsakyti
QUOTE(juzzzte @ 2009 01 22, 09:42)
aha, labai mazas musu butukas. tai teko spresti kaip erdve taupyti. neturesim virtuvinio stalo, tai bariukas buvo butinas - pagrindine valgymo vieta bus... o ten vietos tarp spinteliu ir baro visai pakankamai - is pradziu galvojau kad dviem zmonem ten prasilenkti net neiseis, bet viskas puikiai gavosi ir vietos uztenka smile.gif

neiskenciu nepagirt del pakilos, labai gerai padaret kartu pakila ir erdve vizualiai praplecia, kadangi pas jus vietos mazai su pakila zymiai jaukiau turetu atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 22, 11:02)
Sveiki,

user posted image

negaleciau sito daikto pavadinti projektu, cia tiesiog "dezuciu deliojimas", o ne projektavimas. supermamos pacios projektuodamos daznai zymiai geriau padaro nei cia (na bent jau mano subjektyvia nuomone). tiesiog jus bendraujate su baldininkais kurie projektuoti nesugeba ir gal but nenori sugebeti.
1. jei nepatinka virsutines nevienodos spinteles tai nekreipiant demesio i apatines reikia daryti vienodas ir nekreipti demesio i kvailas taisykles butinai tapatinti virsu su apcia.
2. virsuje galite vyrui pasiulyti ne stikla, o sviesias spinteles, gal sutiks blush2.gif
3. esant raudonai dureliu spalvai jokiu budu nesiulyciau daryti net menkiausios atviros erdves, tiesiog tokia spalva atkreipia i save demesi ir reikalauja nepriekaistingo dizaino, o ne "bardako".
4. manau kad gerokai tvarkingiau visgi iseitu sudelioti spinteles, jei orkaite butu po kaitlente, nors negarantuoju kol nesudeliojau, cia reikia bandyti, del laiko stokos negaliu tai padaryti.
5. ir visgi apatine dali tikrai rerikia koordinaliai keisti, kad ten beveik viskas blogai, chaosas kazkoks. sakau dar galima butu pateisinti, jei tai butu ne tokios ryskios spalvos ir baldai i save daug demesio neatkreiptu, bet dabar....

atsiprasau, kad taip grieztai ir kategoriskai, bet ...

beje, tikiuosi virsutinese spintelese tikiuosi nesugalvos lentynu daryti kaip cia pabraizyta, o tai spinteles tam reikalui ryskiai perzemos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ABocius: 22 sausio 2009 - 12:38
ABocius, labai aciu uz patarimus, nekategoriski jie o labai vertingi, nes gavusi pagalvojau gal as kazkokia priekabi kliente ar ka kad man taip viskas blogai.
Del sviesesniu spinteliu ir aplamai del sienos - mes norim deti plokste kaip stalvirsio, tai nuomoniu ivairiu girdejom, bet esme tame, kad stalvirsis sviesus siena sviesi ir tada jei spinteles sviesias tai ne bus kazkokia atskira ta apatine raudona dalis?

O siaip tokia maniškio pabraižyta man daug labiau patinka

user posted image
tik po orkaite man visgi norisi stalciu o vietoj antru stalciu spinteles.

Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 22, 13:46)
ABocius, labai aciu uz patarimus,  nekategoriski jie o labai vertingi, nes  gavusi pagalvojau gal as kazkokia priekabi kliente ar ka kad man taip viskas blogai.
Del sviesesniu spinteliu ir aplamai del sienos  - mes norim deti plokste kaip stalvirsio, tai nuomoniu ivairiu girdejom, bet esme tame, kad stalvirsis sviesus siena sviesi ir tada jei spinteles sviesias tai ne bus kazkokia atskira ta apatine raudona dalis?
O siaip tokia maniškio pabraižyta man daug labiau patinka

user posted image
tik po orkaite man visgi norisi stalciu o vietoj antru stalciu spinteles.

na del sviesesniu spinteliu negaliu vienareiksmiskai pasakyt, nezinau tiksliai kokios ten tos sviesios spalvos stalvirsis, bet jei virsutines spinteles nebutina pabrezt vizualiai, tai kodel gi ne, o jei stiklas, tai nepamirskite kad stiklas gali buti ne tik matinis ir paprastas skaidrus, gali buti dazytas ar su kokia nors spalvota plevele ir t.t.
na taviskio tikrai geresnis projektas lotuliukas.gif nors neidelus ir gal but taisytinas, bet tiktai geresnis, tik viena pastabele, prie tu virsutiniu spinteliu formu, apacioje netinka siauros atidaromos dureles, todel jei spinteles plotis 60cm, tai siulyciau visgi daryti spintele vienu duru, o ne dvieju. tada zinoma reiktu labai geru, kokybisku lankstu, nes jei ides kokius pigius italiskus, ar tuo labiau kinietiskus, tai greit dureles pasiklaipis, teks daznai reguliuoti.
Atsakyti