Aš rinkčiausi kažką patikrinto ir patikimo.
Juk įdedi nemažai darbo, laiko,o ir pinigėlių, norisi kad kuo ilgiau ji gražiai atrodytų.
Mergytes gali patarti kurios jau nešioja, atsimenu dalinosi patirtimi:)
Žuviukai, kaip gera širdžiai kad mane prisimeni, ir aš tave širdele, atsimenu:)
Ir gera grįžti namo:)
QUOTE(fishke @ 2009 01 16, 14:43)
tai mergytės, kokius siūlus geriau rinktis būtų šiai suknei
Aš visom savo suknelėm naudoju medvilnę su viskoze..
Sveikutes, as va tokia pries Kaledas nusimezgiau, tik del siulu raibumo nlb rastas matosi, bet suknute labai lengva ir labai silta
QUOTE(bielra @ 2009 01 16, 16:54)
Aš visom savo suknelėm naudoju medvilnę su viskoze..
Mezgiau iš medvilnės su viskoze, tai po kiekvieno apsirengimo išsitampydavo į šonus, o kai išskalbiu, tai vėl susitraukia , gal siūlai prasti pasitaikė
QUOTE(mocia @ 2009 01 16, 15:44)
Mezgiau iš medvilnės su viskoze, tai po kiekvieno apsirengimo išsitampydavo į šonus, o kai išskalbiu, tai vėl susitraukia , gal siūlai prasti pasitaikė
Sakyčiau natūralus procesas vyksta.. , šiaip bet ką užsidėjus ir panešiojus prasitampo, o po skalbimo gryžta į vietas..
Bet kadangi aš nemezgu, o neriu, gal todėl ir tas gaminys gaunasi standesnis ir nėra tokių bėdų..
Svoba, graži gi ta raiboji..
Sveikutes, jau mane visai supainiojot tai kokiu siulu reikia tai auksinei suknutei? Turiu 100% juodos medvilnes. kazin ar tiks?
naiste777 jau grozis koks suknele taip pat
Kiek graziu ideju net galva svaigsta,tikros auksarankes.Sekmes kantrybes,tesipildo visi norai ir sumanymai
Žiūrėkit merginos su kokia V.Blėdienė suknele..
Nelabai matosi, bet daugelis supras apie ką čia aš..
Merginos, sukūriau temą, kurioje kelkime tik schemutes, bus lengviau ir greičiau viską rasti
Suknelės (schemos), be komentarų
QUOTE(bielra @ 2009 01 17, 19:44)
Žiūrėkit merginos su kokia V.Blėdienė suknele..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa su MANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO su MUSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU blyyyyyn net Petruskevicius patenkintas (jei ten jis)
Papildyta:
QUOTE(justicir @ 2009 01 18, 17:51)
Merginos, sukūriau temą, kurioje kelkime tik schemutes, bus lengviau ir greičiau viską rasti
omg ir vel "tvarkytoja" niu jau sita sukneline bendruomene taiii uchhhh gyvena tam forume uztikrintai ir nemanau, kad panoresim kitur na sekmes