man viena kart gyvenime yra pasitaike siulai, kad skersuotu, bet net nezinau kokie jie ten buvo, labai seni laikai, iseitis buvo megzt ne lygiuoju mezginmu o maisyt geruju isvirksciuju akiu rastus ... ,
labai megztu vernitinukus ir man jie neisdykauja
labai megztu vernitinukus ir man jie neisdykauja
QUOTE(ingauk @ 2009 01 13, 12:25)
gal galima butu sios grazios suknytes rastuka
suknelės viršuje su juosta mezgimas
QUOTE(emaliuke @ 2009 01 14, 15:41)
Sveikutes mergytes labai prasau gal tikrai sitos baltos kuri turit shemute prasau labai patiko
ir dar kokie cia siuliukai nes ziemai viena macherini nusineriau tai po vieno apsirengimo istyso
QUOTE(emaliuke @ 2009 01 14, 15:41)
Sveikutes mergytes labai prasau gal tikrai sitos baltos kuri turit shemute prasau labai patiko
Va čia ta suknelė:
http://club.osinka.r...pic.php?t=40211
QUOTE(Tortuga @ 2009 01 14, 19:09)
oj kaip aciu
QUOTE(Tortuga @ 2009 01 14, 19:09)
aciuuuuuu baigiu akis isvarvint beieskodama
Čia mano šviežutėlis sarafaniukas. Turėjo būt suknelė, bet siūlų pritrūkau. Lėkiau pirkt, kur čia mūsų miestely Vernitu prekiauja, ale nebuvo, sakė, kad yra užsakyta. Na, tai kol siūlų atsiras, pabus sarafaniukas. Čia buvo kilusios diskusijos apie skersavimus. Tai va, niekas neskersavo. Ir iš vis daba galvoju, ar yra kas skersavę mezgant Iš Vernito . niu, kad nepamenu. Kabliuku, taip. Kai nėriau sijoną apvaliai. Tai va, tas sarafaniukas, tik pupa kruta juda, sunku nufotkint:
QUOTE(naiste777 @ 2009 01 14, 22:54)
Čia mano šviežutėlis sarafaniukas. Turėjo būt suknelė, bet siūlų pritrūkau. Lėkiau pirkt, kur čia mūsų miestely Vernitu prekiauja, ale nebuvo, sakė, kad yra užsakyta. Na, tai kol siūlų atsiras, pabus sarafaniukas. Čia buvo kilusios diskusijos apie skersavimus. Tai va, niekas neskersavo. Ir iš vis daba galvoju, ar yra kas skersavę mezgant Iš Vernito . niu, kad nepamenu. Kabliuku, taip. Kai nėriau sijoną apvaliai. Tai va, tas sarafaniukas, tik pupa kruta juda, sunku nufotkint:
Nu labai grazios abi- ir suknyte, ir pupa
naiste777 stilinga labai (as su vernitu turejau ir tų pačių problemu, neatsmenu , kaip tas raštas vadinasi , bet mezgiau 1e. gera bloga, 2 e. gerą mezgiau , o blogą nukeliau, bet labai nuobodu megztinis gavosi )
ui, kokie grazus, silti sukneliuoti namuciai
ir kokios grazios suknytes cia gyvena... as jau numezgus savo sarafaniuka pries gera savaite, tik mano fotografas vis pamirsta atnesti fotoaparata man
ir kokios grazios suknytes cia gyvena... as jau numezgus savo sarafaniuka pries gera savaite, tik mano fotografas vis pamirsta atnesti fotoaparata man