o kad basa net nemaciau
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 02 20, 17:55)
na su tokiu palaikymu tai tikrai manau arba siulus gauisu arba kokia grazia iseiti rasiu
o eileje tai siunknyciu yra yra... pora megztu... pora nertu.... dar maziui kostiumelio noretusi... dar dovaneliu siokiu tokiu pavasariui reikia pagaminti... manau tuoj reikes nebeimegoti... o gal pirmiau nevalgyti nes gi pasipuosti tai norisi.... o kuom daugiau puostis jei ne suknutem ..
su sia forumo temele ir jos nerealiom dalyvem pradedi tokius dalykus kurti apie kuriuos anksciau net sapnuoti nedristavai
o eileje tai siunknyciu yra yra... pora megztu... pora nertu.... dar maziui kostiumelio noretusi... dar dovaneliu siokiu tokiu pavasariui reikia pagaminti... manau tuoj reikes nebeimegoti... o gal pirmiau nevalgyti nes gi pasipuosti tai norisi.... o kuom daugiau puostis jei ne suknutem ..
su sia forumo temele ir jos nerealiom dalyvem pradedi tokius dalykus kurti apie kuriuos anksciau net sapnuoti nedristavai
aukso zooodziai
QUOTE(bielra @ 2009 02 20, 18:19)
Iskart pradejau kalenti dantimis kai pamaciau
Papildyta:
QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 02 20, 21:35)
Iskart pradejau kalenti dantimis kai pamaciau
Is salcio aisku, nors gal ten nesijaucia
QUOTE(Lusasita @ 2009 02 20, 18:55)
na sitas vaidelis tikrai kur kas grazesnis - ka reiskia nuotrauka bet man visteik norisi apdailos
ir dar pasakysiu, kad man labai grazu kad spalvyte viena ir tokia butent kokia yra...
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 02 20, 21:43)
na sitas vaidelis tikrai kur kas grazesnis - ka reiskia nuotrauka bet man visteik norisi apdailos
ir dar pasakysiu, kad man labai grazu kad spalvyte viena ir tokia butent kokia yra...
niu va, o ką aš sakiau. atsižvelgus į pastabas iš šalies, trūkumai pašalinti ir nebėr prie ko prikibti.
Lusasita, dabar nuostabiai atrodo
o kokios čia apdailos, Zuviuk, norisi? kokio nors kraštelio? taigi ir taip yra gražutės juostelės, bus jau per daug detalių.
Sveikos, auksarankės va vestuvėm noriu nusimegzt šitą suknutę http://keep4u.ru/ful...7e1ec2df631/jpg
tik nelabai suprantu anglišką raštų aiškinimą, gal galėtumėm truputį nuaiškint man būčiau labai dėkinga
tik nelabai suprantu anglišką raštų aiškinimą, gal galėtumėm truputį nuaiškint man būčiau labai dėkinga
QUOTE(katuks @ 2009 01 13, 12:34)
nebūtinai bangelėm. yra ir virbalinių kraštelių. pvz:
dar gražių esu mačiusi su lapais, bet reiktų paieškoti
dar gražių esu mačiusi su lapais, bet reiktų paieškoti
Jei ka dar tokiu yra grazius krastus virbalais padaryt
Papildyta:
Paskutine schema prie salotinio
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 02 20, 19:43)
tik nuotrauka neskubom daryta ( ir liemenukas kitas) o apdailos galvoju gal reiktu krasteliui , bet kad ir taip tie krasteliai jau kitoki, tai nebus paskuj sviestas sviestuotas
QUOTE(katuks @ 2009 02 20, 20:09)
niu va, o ką aš sakiau. atsižvelgus į pastabas iš šalies, trūkumai pašalinti ir nebėr prie ko prikibti.
o kokios čia apdailos, Zuviuk, norisi? kokio nors kraštelio? taigi ir taip yra gražutės juostelės, bus jau per daug detalių.
katuks, nieko nekeiciau , tik fotkinta kita diena
QUOTE(Lusasita @ 2009 02 20, 22:47)
tik nuotrauka neskubom daryta ( ir liemenukas kitas) o apdailos galvoju gal reiktu krasteliui , bet kad ir taip tie krasteliai jau kitoki, tai nebus paskuj sviestas sviestuotas
na galima pabandyti... jei ka juk lengva nuardyti o kad krastelis yra tai as matau, bet man norisi jo nelygaus... kaip originale... ar kokiu kitokiu rasteliu
aisku tai tik mano nuomone, bet as pameginciau o apdaila tai tokia kaip mano suknutes kaklo ir padalkiu... - nuotrauka saindien jau keliau...
QUOTE(Lusasita @ 2009 02 20, 23:47)
pakeitei gi liemenuką, pozą, fotografavimo kampą
tai esmė tame ir buvo, kad su suknia viskas gerai, fotografas blogas