QUOTE(Mate @ 2009 02 20, 11:39)
nugis labai gražu. ir jaučiu, kad patogu
QUOTE(Vaima @ 2009 02 20, 12:05)
Labutis auksarankės darbštuolytės
Gal kuri turit kur išsisaugojusi megstų suknelių virbalais arba nuoroda, nes baigiu akis išvarvinti beieškodama ir dauguma vašelių nelabai draugauju su vašeliu
O gal nelabai kas gausis virbalais ?
Noriu kažkokio vos platėjanęio į apačią modeliuko
Klausimukas žinovėms, ar tie siūliukai nesitraukia,netysta nes tikrai nesinorėtų daug darbo įdėjus nusivilti
Gal kuri turit kur išsisaugojusi megstų suknelių virbalais arba nuoroda, nes baigiu akis išvarvinti beieškodama ir dauguma vašelių nelabai draugauju su vašeliu
O gal nelabai kas gausis virbalais ?
Noriu kažkokio vos platėjanęio į apačią modeliuko
Klausimukas žinovėms, ar tie siūliukai nesitraukia,netysta nes tikrai nesinorėtų daug darbo įdėjus nusivilti
mezgiau virbalais iš tokių (net jaučiu ir spalva tokią dėjau ) ėmiau dvigubą siūlą, nes iš vieno pasirodė labai plona, o norėjau be pasuknelės nešioti. su mintim kad turėtų patįsti, nusimezgiau per mažą. laukia eilės išardymui .
dėl traukimosi, tai lyg nesitraukia, o dėl tąsumo, tai priklauso, ar laisvai mezgi, kokio storio virbalai. maniškė kaip ir minėjau netįso, nes mezgiau gana stipriai.
dėl modeliuko: ar žiūrėjai čia? http://www.supermama...howtopic=398131
dar turiu tokią nuorodą, kur daug labai vertimų į rusų kalbą. čia ne vien tik suknios, bet gal rasi ką nors.
http://photofile.ru/users/eugenie1978/
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 02 20, 12:14)
jetau
kokie cia siuliukai? koks nr??? man labai truksta nedaug.... vos kokiu 30 metru... panasu kad tokiu.... niekur neberandu pirkti... gal galetum padeti????? siulai labai faini
sumokeciau skolinga nelikciau...
Zuviuk, aš manau, kad aš turiu tokios rūšies atliekamų, tik deja, etiketes išmėčiau, nežinau koks Nr. tik žinau, kad kitokio rudo atspalvio ir nebuvo mano "kaime".
tik va, bėda, aš ne Lietuvoj ir būsiu turbūt tik kovo pabaigoj, ir Vilniuje, o tu berods iš Kauno
su siuntimu irgi ne kas, siuntinys keliautų gan ilgai....
tai jeigu jau iki kovo pabaigos negautum, ir sugalvotum kaip juos paiimti iš manęs, pranešk[/COLOR]