jau sukneles grozis
QUOTE(AveM @ 2009 02 18, 16:42)
O as mezgu sau megztuka,suknute guli salia ir verkia.Pritrukau siulu ir nezinau kada juos gausiu.
na man irgi toks pats likimas... suknute guli... pritrukau siulu... tenka prie megztuko sedeti... tik ne sau o mamai ir kazkaip keista.. nu nera azarto... nera... o va apie suknute pagalvojus tai net rankos panizta...
zodziu kurybine krize...
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 02 18, 17:57)
na man irgi toks pats likimas... suknute guli... pritrukau siulu... tenka prie megztuko sedeti... tik ne sau o mamai ir kazkaip keista.. nu nera azarto... nera... o va apie suknute pagalvojus tai net rankos panizta...
zodziu kurybine krize...
zodziu kurybine krize...
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 02 18, 12:46)
Pagaliau Ilgai svajota noreta mocherine suknia
[
[
Labai fainutė suknutė, tokia šilta ir minkšta atrodo. Ir mano mocheriukė jau išdžiuvo, tik nėr kam mane nufotkint. Gal vėliau vakare pasirodysiu.
QUOTE(qqte @ 2009 02 18, 15:42)
vidurine tikroji kakava tokia...
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 02 18, 12:46)
nu labai dailu, subtilu ir moteriska
ech jei tik ta mochera manes nekastu....
QUOTE(naiste777 @ 2009 02 16, 17:48)
Kaip aš tokios užsimaniau Bet kol nusimegsiu ir žiema pasibaigs.... O ar nugaroj irgi pynės yra? O ar megzta ratu, ar iš dviejų dalių? Labai dailiai atrodo
Trumpai apie šią juodukę: ji megzta iš dviejų dalių, susiūta šonuose. Nugaroje pynių nėra, tik priekyje. Megzkit, jei ne šiai, besibaigiančiai, žiemai, tai kitai bus
Coliukeee, tikras grozis
QUOTE(liute2 @ 2009 02 18, 21:22)
Trumpai apie šią juodukę: ji megzta iš dviejų dalių, susiūta šonuose. Nugaroje pynių nėra, tik priekyje. Megzkit, jei ne šiai, besibaigiančiai, žiemai, tai kitai bus
Padrąsinot, tikrai reiks kabinti šitą juodą, o ir siūlų turiu. Dabar rodau savo mocherinę. Tik dar neturiu padorios pasuknelės (su naktiniais juk niekur neisi) ir diržo reikia.
QUOTE(<Pinda> @ 2009 02 18, 14:15)
Spygle laibai dailus darbeliaia, ypac suknele , tik idomu kaio atrodo ant modeliuko
Ačiū,pabandysiu pasirodyt,jei bus kas pafotkina
QUOTE(naiste777 @ 2009 02 18, 20:48)
Padrąsinot, tikrai reiks kabinti šitą juodą, o ir siūlų turiu. Dabar rodau savo mocherinę. Tik dar neturiu padorios pasuknelės (su naktiniais juk niekur neisi) ir diržo reikia.