Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės

QUOTE(jurgičiukas @ 2009 01 14, 14:27)
Žiūrint koks raštas tavo suknelės? Aš pakeičiau į raštą su pynėm lyg ir susitvarkė mano mezginys.

As mezgu lygiu rastu su kitos spalvos ornamentu. megstu margus mezginius ir dabar labai nerimauju kas gausis.
Siulus pirkau del spalvos, nesigilindama i rusi, nes radau butent tai, ko norejau. Taigi nei siulu, nei rasto keisti nenoriu. Rizikuosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dar viena mama: 14 sausio 2009 - 13:44
Sveikutės, per kelias dienas skubotai permečiau paskutines temas, bet niekas taip ir neužkliuvo.
Norėčiau 10 metų smulkutei savo dukrai numegzti, bet geriau NUNERTI suknelę pirmai komunijai. Gal galėtumėt ką pasiūlyti. Aišku, sakysite, galima pritaikyti iš suaugusių, bet g.gif g.gif
Būsiu dėkinga wub.gif
Atsakyti
Iskilo dar vienas klausimas g.gif O skersuojasi mezginys is karto, ar taip nutinka isskalbus?
Atsakyti
klausykit o kaip padaryt burbuliuka is 6 akiu, nes visada darydavau is 5 ar 7, na neporiniu akiu g.gif
Atsakyti
Koti,Viliuteee nuostabus darbai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 01 14, 14:46)
Norėčiau 10 metų smulkutei savo dukrai numegzti, bet geriau NUNERTI suknelę pirmai komunijai.

Turiu tik tokia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 01 14, 13:29)
Deja tokios sukneles tik dar labiau isryskina doh.gif Drauges vestuvese buvau su tokio tipo suknele, tai visa vakara turejau aiskint, kad nesilaukiu ir galiu isgert bent viena stikliuka doh.gif  lotuliukas.gif Juokas pro asara....

Turejau omeny ne platejancias-"kliosines", o laisvai krentancias, nu, tipo neiliemenuota. Gal nelabai  aiskiai pasakiau.

Kazi kaip tokio tipo ziuretusi g.gif Na, cia nevisai suknele, bet...
user posted image
Papildyta:

Sita labai grazi. Ir jei butu ilgesne tikrai butu suknele  biggrin.gif manau drasiai nerk

Sveikutes smile.gif mergytes labai prasau gal tikrai sitos baltos kuri turit shemute prasau labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 01 14, 13:47)
Iskilo dar vienas klausimas  g.gif  O skersuojasi mezginys is karto, ar taip nutinka isskalbus?

Kai numezgiau daugiau nei pusę nugaros ir pamačiau, nes viršus nugaros turėjo būti tik perliuku megztas, o apačia buvo maišyta perliukas, pynės, perliukas....tai ne taip matėsi, bet įtarimas buvo kad kažkas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2009 01 14, 15:52)
Kai numezgiau daugiau nei pusę nugaros ir pamačiau, nes viršus nugaros turėjo būti tik perliuku megztas, o apačia buvo maišyta perliukas, pynės, perliukas....tai ne taip matėsi, bet įtarimas buvo kad kažkas ne taip.

Nu kol kas ziuriu ir nesuprantu g.gif Lyg ir nesiskersuoja...gal veliau isryskes. Nu matysiu.
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 01 14, 11:17)
O mane apeme nerimas praeitoj temoj perskaicius, kad is vernito siulu megzti mezginiai skersuojasi  ohmy.gif

Man medvilnė skersavo, pusvilnė (ar 30 proc vilnos buvo, nepamenu g.gif ) neskersavo. Bet mėginuką gerom akim pamezgus matosi, ar skersuoja.

QUOTE(Inetux @ 2009 01 14, 11:30)
Ir sita labai patinka, bet... vat vis neduoda ramybes tai, kad nusinerus negalesiu nesiot unsure.gif

O man juodas variantas gražus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 01 14, 14:59)
Nu kol kas ziuriu ir nesuprantu  g.gif  Lyg ir nesiskersuoja...gal veliau isryskes. Nu matysiu.

Neužfiksavau, kokia tavo siūlų sudėtis, bet dėl statistikos galiu pasakyt, kad mezgiau iš vernito 50/50 medvilnės su akrilu lygiuoju mezgimu ir apvaliai, tai man neskersavo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kanarele @ 2009 01 14, 16:23)
Neužfiksavau, kokia tavo siūlų sudėtis, bet dėl statistikos galiu pasakyt, kad mezgiau iš vernito 50/50 medvilnės su akrilu lygiuoju mezgimu ir apvaliai, tai man neskersavo. 4u.gif

thumbup.gif atlego nerimas. Visoms dekoju 4u.gif
maniskiai 50/50
Atsakyti