Ačiū mergaitės, megsiu
QUOTE(juraciukaslt@ @ 2009 02 11, 18:14)
Gražu
QUOTE(eya @ 2009 02 11, 13:51)
As turiu 400 g truputi storesniu truputi nei Maxi, 100g = 420 m. Tai gal irgi uzteks? Nesioju S/M dydi. Apsidraudziant reikia iskirpte didesne daryt gal, kad siulus pataupyt
Schemuciu neturiu, zinau, kad Gadget ja nere. gal bandom uzlauzt? Osenkoj irgi tik bendrais bruozais (arba patingejau labai smarkiai gilintis ir neradau) aptarta. Hmzz.. Gal neriant kartu ir patarimais pasidalintume? kol kas dar reikia pabaigti pora dalykeliu, o tada jau pirmyn, kad iki vasaros suspeti
Schemuciu neturiu, zinau, kad Gadget ja nere. gal bandom uzlauzt? Osenkoj irgi tik bendrais bruozais (arba patingejau labai smarkiai gilintis ir neradau) aptarta. Hmzz.. Gal neriant kartu ir patarimais pasidalintume? kol kas dar reikia pabaigti pora dalykeliu, o tada jau pirmyn, kad iki vasaros suspeti
na gal ir smagu butu kartu nerti, bet pradeciau as dar tikrai ne vasari ir ne kovo pradzioj - gali buti kad ir balandis ateitu. o gal ir greiciau pavyktu su kitais darbeliais susitvarkyti na betkokiu atveju kai pradesi butinai pranesk - gal ir jungsiuos
GADGET pasidalink "kriaukleles" schemomis ir sukaupta patirtimi skolingos neliksim
sveikos merginos,
pabaigiau liemenę
http://www.supermama...;#entry23962622
tai čiumpu 'auksinę' į dantis, tik lėtokai man su ja gaunas....vieną ratą apie 30min neriu, bet gal įsivažiuosiu...noriu kad primintumėt man kaip gražiau įliemenuot, ar tik šonuose suimat, ar per visa rata paskirstyt....ir dar man ji tokia tanki, na ta prasme ne tokia skylėta kaip originale, kokiu nr jus neriat vaseliu?pas mane 1,4, bandziau su 1,7 bet labai negrazios akys, nelygios ir išsitampe, bet laisvesnis mezginys ir greičiau rezultatas matos
likau prie 1,4nr...
pabaigiau liemenę
http://www.supermama...;#entry23962622
tai čiumpu 'auksinę' į dantis, tik lėtokai man su ja gaunas....vieną ratą apie 30min neriu, bet gal įsivažiuosiu...noriu kad primintumėt man kaip gražiau įliemenuot, ar tik šonuose suimat, ar per visa rata paskirstyt....ir dar man ji tokia tanki, na ta prasme ne tokia skylėta kaip originale, kokiu nr jus neriat vaseliu?pas mane 1,4, bandziau su 1,7 bet labai negrazios akys, nelygios ir išsitampe, bet laisvesnis mezginys ir greičiau rezultatas matos
likau prie 1,4nr...
Pasirodysiu ir aš savo megztas sukneles.
QUOTE(liute2 @ 2009 02 12, 02:09)
Nu labai grazu
liute2 tikrai labai gražu
Na, pagalaiu dukrai mezgamas sarafanas eina ''prie pabaigos''. Aciu visoms mergaitems uz patarimus ir gerus zodzius. Stai kaip atrodo. Liko tik apykaklaite ''pritaisyt''. Man jis gavosi gode tipo, nes apacia dariau ne ''55 cm'', o ''ant 60 cm''. Toks buvo uzmanymas. Galejau dar truputuka siauriau ties liemeniu padaryt. Na, bet dukra sake, kad segsis platu dirza su sagtimi, tai viskas bus ciki.
Jei turite omeny ta balta su auksinemis juostelemis, tai ji megzta virbalais, o juosteles vaseliu.
wau! Oi toli man iki tokiu groziu, oi toli.
Laaabai grazu. Tik labai idomu, kaip atrodytu ant modeliuko.
Net nezinau katra varianta labiau beisliaupsinti, - ar tokia nuostabia suknute, ar marcia.
Jus su ta ''auksine''mane nuzudysit. .... tokius romanus apie ja sukuret... teks net ir man nelabai draugaujanciai su vaseliu , ji imt i rankas. Neimanoma atsispirt tokiam groziui.
Pyniuotos suknutes - Visos mano svajones. Tik cia issipildziusios.
QUOTE(virsma @ 2009 01 30, 16:10)
nerealiai, mes nustebom,o tas baltas mezgete rankomis ar masina?
Jei turite omeny ta balta su auksinemis juostelemis, tai ji megzta virbalais, o juosteles vaseliu.
QUOTE(Viliuteee @ 2009 01 31, 00:03)
dar viena mano mocerinukė,gaila,kad modeliukas vėl į kitus panašus,bet toks buvo klientės noras
wau! Oi toli man iki tokiu groziu, oi toli.
QUOTE(valentinuke @ 2009 01 31, 18:49)
Pristatau ir savo suknute draugei
Laaabai grazu. Tik labai idomu, kaip atrodytu ant modeliuko.
QUOTE(eferika @ 2009 02 03, 08:41)
o čia pasirodysiu suknele MB mamai
Net nezinau katra varianta labiau beisliaupsinti, - ar tokia nuostabia suknute, ar marcia.
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 02 04, 17:08)
na ka mielosios... po puses suknytes ardymo... mezgimo is naujo ir 2 kartus ardyto kaklo, bei savaite darytos pertraukos... mano svajoniu "auksine" atrodo
Jus su ta ''auksine''mane nuzudysit. .... tokius romanus apie ja sukuret... teks net ir man nelabai draugaujanciai su vaseliu , ji imt i rankas. Neimanoma atsispirt tokiam groziui.
QUOTE(La Perla @ 2009 02 05, 09:13)
sveikos, pristatau savo nauja kurineli:
Pyniuotos suknutes - Visos mano svajones. Tik cia issipildziusios.
QUOTE(Inetux @ 2009 02 05, 20:55)
o as sukneles virsutine dali nusineriau ir... didele tai atidaviau uosvei-apacia dasiners ardyt labai gaila
Kazkas panasaus ir pas mane buna, kai mezgu sau ir gaunasi per maza, belieka megzt dukrai, o kai dukrai mezgu ir gaunasi per placiai- mezgu sau.
QUOTE(fiona35 @ 2009 02 07, 18:38)
Na,štai,rodau ilgai megztą,daug ardytą(kaip įprastai) ir jau seniai turbūt visų pamirštą suknią iš dryžuotųjų serijos
Labai grazi suknute ir labai labai dera mergaitei.
QUOTE(Vandenė @ 2009 02 07, 19:35)
: Jūs mezgat pagal išmatavimus pasidariusios iškarpas?
Ir šiaip pastoviai man reik matuot ir tikslint ilgį,plotį ir t.t.
....... mezgi-ardai,mezgi-ardai ir vėl iš naujo
Ir šiaip pastoviai man reik matuot ir tikslint ilgį,plotį ir t.t.
....... mezgi-ardai,mezgi-ardai ir vėl iš naujo
Pastaruoju metu mezgu pagal savo pasidaryta iskarpa, ir tuo esu patenkinta, nes ansciau kai megzdavau be jos, tai nusibosdavo ardyt....
QUOTE(Viliuteee @ 2009 02 09, 00:16)
mano naujiena
SUKNELĖ-SARAFANAS
.....paprastutis darbelis ,,iš galvos" ir svarbiausia SAU.
.....pradėtas megzti pernai,baigtas per vieną pusdienį
SUKNELĖ-SARAFANAS
.....paprastutis darbelis ,,iš galvos" ir svarbiausia SAU.
.....pradėtas megzti pernai,baigtas per vieną pusdienį
Labai puosnus sarafanas. Sagos laaaabai puosia Grazus sumanymas.
QUOTE(liute2 @ 2009 02 12, 00:09)
oj koks grooozis
ypac ta ruda