QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 02 05, 12:39)
mano "auksine" is maxi... ir tikrai neskersuoja
o Akirei3 galiu pasakyti tiek, kad net ir as faktas, kad buvau numeszgus iki krutines ir isardziau iki azurinio rastelio, nenusvirdino ranku... vel griebiausi ir darbar jau tik rankovyte su puse liko ciupk vaseli ir TU - vasara galesi preis visus ir visas iskelus galva vaikscioti su savo nerta grazuole
o Akirei3 galiu pasakyti tiek, kad net ir as faktas, kad buvau numeszgus iki krutines ir isardziau iki azurinio rastelio, nenusvirdino ranku... vel griebiausi ir darbar jau tik rankovyte su puse liko ciupk vaseli ir TU - vasara galesi preis visus ir visas iskelus galva vaikscioti su savo nerta grazuole
mane biski mano pasirinkta spalva stabdo. truputi tamsesne uz tavo, tokia kaip balintos kakavos ir planas buvo viena rata is maxi, kita is viskozes, turiu abieju prisipirkus. kaip ir butu tokia naturali, siek tiek blizgi....bet kita vertus as prie ryskiai raudonu , turkio spalvos pratus....tai bijau kad nenesiosiu, taip ir stumdaus...is tikro su virbalais dabar draugauju....bet jau baigiu viena liemene- snaige ir begalo norisi nert....turbut pabandysiu dar is situ turimu nert o jei nepatiks tai pirksiu kitus