La Perla, labai daili suknelė
[quote=La Perla,2009 02 05, 09:13]
sveikos, pristatau savo nauja kurineli:
Kaip visada TOBULA. LA Perla, na tikrai visai įsisiūbavai.
Dailumas neišpasakytas:)
sveikos, pristatau savo nauja kurineli:
Kaip visada TOBULA. LA Perla, na tikrai visai įsisiūbavai.
Dailumas neišpasakytas:)
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 05, 10:35)
Žuviukai kaip gražu, puikiai atrodo:)
nu ir vista as...as vis no spaudziau net neskaitydama ka raso
ir norejau La perla pagirt o pagyriau viliute....aisku abi jos saunios, bet paskutine sukne labai zavi la perlos....
nuo 'auksines' irgi zado netekau, vis svarstau ar man jos reik, bet kai pamatau tokius grozius, tai klausimu nekyla
labai aciu merginos
QUOTE(Krirma @ 2009 02 05, 12:00)
ir as turiu Maxi juodus. o tau jie neskersuoja? kazkur skaiciau, kad Maxi skersuoja. is baltu serveteles neriau, tai neskersavo. idomu, kaip didesnis nerinys
mano "auksine" is maxi... ir tikrai neskersuoja
o Akirei3 galiu pasakyti tiek, kad net ir as faktas, kad buvau numeszgus iki krutines ir isardziau iki azurinio rastelio, nenusvirdino ranku... vel griebiausi ir darbar jau tik rankovyte su puse liko ciupk vaseli ir TU - vasara galesi preis visus ir visas iskelus galva vaikscioti su savo nerta grazuole
LaPerla ,kokia suknelė.Net baltas pavydas ima ,aš vis žadu sau nusimegst,bet vis neprisiruošiu.Tai vaikam mezgu,tai draugei.Kaip sako batsiuvys be batų.
QUOTE(indreu @ 2009 02 05, 15:36)
Vis paskaitau, bet megzti laiko nelieka.
Aš ne į temą, bet gal kas žinot kaip įkelti nuotrauka į keep. ru. Prašo cookies. kas jie tokie? kažkuri mama rašą, tik neatsimenu kurioje temelėje.
Aš ne į temą, bet gal kas žinot kaip įkelti nuotrauka į keep. ru. Prašo cookies. kas jie tokie? kažkuri mama rašą, tik neatsimenu kurioje temelėje.
gali kelti per cia
http://www.radikal.ru/
o as sukneles virsutine dali nusineriau ir... didele tai atidaviau uosvei-apacia dasiners ardyt labai gaila O as is naujo kimbu i paieskas, nes speju, kas su situo modelio per daug vargo. Ieskosiu neriamos nuo apykakles, kad iskart galetu matuotis, nes is dvieju daliu s...gaunas