Ingute, Bazuka, labai Jums dėkinga. Suknelės-sarafanai nuostabūs.Dukra jau ploja rankomis ir šokinėja, Dabar viena problema - siūlai, nes jei išsirinksiu netinkamus, visas grožis dings Gal sakau čia geriausia vilnelė, nes turi būti nepurūs.
Na, ir šaunuolė. Gražu. Sužavėta jumis. Laimike, pasakyk iš kokių siūlų mezgei, nes dabar tu patyrusi. Būk gerutė padėk man išspręsti dar šį rebusą
QUOTE(ana43 @ 2009 01 23, 14:13)
Na, ir šaunuolė. Gražu. Sužavėta jumis. Laimike, pasakyk iš kokių siūlų mezgei, nes dabar tu patyrusi. Būk gerutė padėk man išspręsti dar šį rebusą
ACIU Mezgiau is 100 %POLIAKRILAS IKI parduotuveje pirkau sunaudojau 400g DIANA siulu pavadinimas 100g -300m
Kokie groziai cia pas jus
LAIMIKE, dėkinga už info. Rytoj lėksiu pirkt siūlų.
Ui, kaip cia viskas greit vyksta, kad as net nespeju...
Pas mani irgi beda ta pati...Buvau numaciusi megzt ja is plonu slidziu raudonu siulu, ale dukra nori storu siulu ir melynos. Tai va, ryt reiks siaust i turgu. Taip kad mano tempais as jus smagiai vysiuos.
Vau koks grozis! Net pavydas sujame turint tokia rupestinga mama. O as nepasirupinau...
Maciau jau merginos idejo nuoroda i Osinka.ru. O pakrastelio mezgimo as nelabai ikertu, kaip ir minejo, megsiu - + - + Ir keisiu kas natra eile atvirsciai. Cia turbut ripsas vadinasi. Beje mano dukrai irgi 18, ir abituriente, tai pareiske nora, kad siulai siam sarafanui butu neploni, nepukuoti, ir kad suknele nebutu pasiputusi, na tipo, kad nestorintu. Tai dabar ir nezinau, ka as pirksiu.
Ziuriu, laimike irgi taip graziai numezgusi
Mergaites, o kas tie Maxi siulai? Kam jie labiausiai tinkami? Vasarai, ziemai? Purus ar krentantys?
QUOTE(In-gu-te @ 2009 01 22, 12:18)
Sveikos As ir narplioju irgi sita pilka suknele Galim kartu,na as jau ipusejau,bet su mano tempais
QUOTE(AveM @ 2009 01 22, 14:27)
Sveikutes,o mano mezgimas sustojo pritrukau siulu kada pasieksiu turgu nezinau
Pas mani irgi beda ta pati...Buvau numaciusi megzt ja is plonu slidziu raudonu siulu, ale dukra nori storu siulu ir melynos. Tai va, ryt reiks siaust i turgu. Taip kad mano tempais as jus smagiai vysiuos.
QUOTE(La Perla @ 2009 01 22, 16:55)
suknute dvyliktokei simtadienio sventei:
Vau koks grozis! Net pavydas sujame turint tokia rupestinga mama. O as nepasirupinau...
QUOTE(ana43 @ 2009 01 22, 23:08)
... padėkit man, nes aš moku megzti tik žiūrėdama į schemas, o ne į jau gatavą rūbą.
Tiesa, iš kokių siūlų mezgate, nes turėtų čia būti kažkokie tvirtoki siūlai. Iš anksto dėkoju.
Tiesa, iš kokių siūlų mezgate, nes turėtų čia būti kažkokie tvirtoki siūlai. Iš anksto dėkoju.
Maciau jau merginos idejo nuoroda i Osinka.ru. O pakrastelio mezgimo as nelabai ikertu, kaip ir minejo, megsiu - + - + Ir keisiu kas natra eile atvirsciai. Cia turbut ripsas vadinasi. Beje mano dukrai irgi 18, ir abituriente, tai pareiske nora, kad siulai siam sarafanui butu neploni, nepukuoti, ir kad suknele nebutu pasiputusi, na tipo, kad nestorintu. Tai dabar ir nezinau, ka as pirksiu.
Ziuriu, laimike irgi taip graziai numezgusi
Mergaites, o kas tie Maxi siulai? Kam jie labiausiai tinkami? Vasarai, ziemai? Purus ar krentantys?
Jie kaip kokie irisiniai siuliukai, krentantys, tinka labiau vasarai, kepurelems nerti, suknelems, bliuskutems, sijonams
Nu jei cia apie siuliukus jau, tai ka patartumet? Reikia man puosniai suknutei vakarui
Sveikutes darbstuoleles. Cia tiek darbo, tiek laiko praleista bet jus tai saunuoles, kiek kantrybes tureti as tai megejusi nerti, bet smulkesnius dalykus. Megzti daug neteko, kazkaip nesudimindavo. Norejau paklausti, jei nori grazios pusilges sukneles, kas einasi greiciau kai neri ar kai mezgi? Aisku daug kas priklauso nuo rasto, bet paimkim panasaus lygio rastus. Kazkaip kai ziuriu i mezgancias atrodo, kad jos iriasi i prieki sparciau bet ka jus pasakytumet is patirties?