La Perla, nu tikrai pasakiskai atrodo. Taip dailu...
[quote=La Perla,2009 01 22, 16:55]
super, be žodžiu ...
super, be žodžiu ...
QUOTE(nerine @ 2009 01 22, 00:28)
http://keep4u.ru/img...93baffd57ac.jpg
Kažkuri kadaise buvo įkėlus nuorodą pas rusaites, tai išsisaugojau seilei pavarvint ir pasvajot Dar pati gerai neišstudijavau, tik nuotraukytes perbėgau Bet ten raštukas tikrai buvo.
http://club.osinka.r...pic.php?t=38993
Baigsiu megzti dovanėlę ir rinksiuos siūlus šiai suknelei. Na, bent jau panašiam variantui. Tikiuos iki vasaros spėsiu
Galvoju apie maxi siūliukus jai, bet ir gal kokie su viskoze tiktų?
La Perla, fantastika
La Perla Laba graži
QUOTE(La Perla @ 2009 01 22, 15:55)
pasakiska suknele
zaniatja, a tu mezgi?
labai jums merginos aciu uz puikius ivertinimus
o schema cia sijonuko jau buvau idejusi kazkurioj sukneliu temoj (tiksliau perrasiau is Pelkauskienes knygos, servetele "Dobilas") jei tikrai noresit megzti ir nerasit - bandysiu vel perrasyt
o schema cia sijonuko jau buvau idejusi kazkurioj sukneliu temoj (tiksliau perrasiau is Pelkauskienes knygos, servetele "Dobilas") jei tikrai noresit megzti ir nerasit - bandysiu vel perrasyt
La Perla, nuostabu Jau rankoviu grozis... Greiciau man savąją pabaigt, kad ir kaip jia trodytų
QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 22, 21:03)
La Perla, nuostabu Jau rankoviu grozis... Greiciau man savąją pabaigt, kad ir kaip jia trodytų
aciu o su tuo "greiciau" tai tik mintyse man jos labai greitai pasidaro vakar jau startavau su sekancia bet sikart ne mocherinuke o "pyniuotoji" irgi norisi greiciau , bet...
beje, bielra, tu is tiesu patyrusi mezgeja ir nesigincyk, a?
Mielos darštuolėlės, mano dukrelė 18-metė panoro labai tos suknelės pilkos, kur iš įvairių pynių. Ją atrodo Ingute ir KristinaKristina mezga. Mielosios, padėkit man, nes aš moku megzti tik žiūrėdama į schemas, o ne į jau gatavą rūbą. Šiemet nusipirkisi žiuraliukų, jau dukrai numezgiau liemenę ir tokį superinį šalį, kurio galai susisiuva ir gaunasi kaip rankovės. Geras dalykas užsimesti ant pečių. Labai prašau gal galėtumėte įkelti schemutes, aišku jei tik jas turite. Tiesa, iš kokių siūlų mezgate, nes turėtų čia būti kažkokie tvirtoki siūlai. Iš anksto dėkoju.
QUOTE(ana43 @ 2009 01 22, 23:08)
Mielos darštuolėlės, mano dukrelė 18-metė panoro labai tos suknelės pilkos, kur iš įvairių pynių. Ją atrodo Ingute ir KristinaKristina mezga. Mielosios, padėkit man, nes aš moku megzti tik žiūrėdama į schemas, o ne į jau gatavą rūbą. Šiemet nusipirkisi žiuraliukų, jau dukrai numezgiau liemenę ir tokį superinį šalį, kurio galai susisiuva ir gaunasi kaip rankovės. Geras dalykas užsimesti ant pečių. Labai prašau gal galėtumėte įkelti schemutes, aišku jei tik jas turite. Tiesa, iš kokių siūlų mezgate, nes turėtų čia būti kažkokie tvirtoki siūlai. Iš anksto dėkoju.
Jei skaitot rusiškai , gal čia rasit informacijos
http://club.osinka.r...47077?&start=30
QUOTE(ana43 @ 2009 01 22, 23:08)
Sveikute Vidurini rasta mezgu pagal sita schema.taip mezgiau iki pazastu.Paskui sonai turetu megztis tokiu rastu ,bet as jo "neikirtau",tai mezgu perliniu rastu
nuo 5psl.temoj sukneles nr.15 mezgejeles dalijasi patirtim kaip megzti sita suknele Mano bus tokia
Tiksliai negaliu pasakyt kokie cia siulai,nes nerandu pakuotes.Sekmes,tikiuosi padejau Rasykit kaip seksis
La Perla, jau sukneles grozis neispasakytas as ir pati tokios uzsimaniau sekantis mano mezginys bus mocherine suknyte