QUOTE(Tomienė @ 2009 01 19, 20:40)
O čia kartais ne "gervuogės" raštelis? kiek žinau, sunkokas einu pabandysiu pora eilių panarpliot jis man patinka, bet manau sunkus
Tai kad nesudėtingas, ''muselės'' iš trijų akių tik išvirkščioj pusėj, bet jau nebemegsiu , nes mano siūlai per ploni, o šios suknelės gan storoki.
Labas, man labai patiko jusu nerta suknele, gal turitia jos schema ir as noreciau pabandyti nusinerti. Galetumet atsiusti i el pasta luziene@gmail.com, buciau labai dekinga. Labai grazu.
O cia akims paganyti man labai patiko
QUOTE(lizarde @ 2009 01 20, 11:41)
Man irgi labai Gal schema yra?
Viliuteee kaip visada pritrenkia greitumu ir groziu
na o as azarto pagauta jau turiu puse auksines grazuoles.. pradzia ardziau gal 3 kartus, bet savaitgali pavyko pasistumeti i prieki. jau greitai bus pazastys... kazi kaip su jomis susitvarkyti pavyks:)
na o as azarto pagauta jau turiu puse auksines grazuoles.. pradzia ardziau gal 3 kartus, bet savaitgali pavyko pasistumeti i prieki. jau greitai bus pazastys... kazi kaip su jomis susitvarkyti pavyks:)
Sveikos, sukneliautojos. Nuostabūs jūsų darbai, seniai jau seilę varvinu skaitinėdama Galvoju, gal jau ir man laikas pasiryžti tokiam dideliam darbui. Modelių tai galvoje pilna, tik kad laiko bent perpus tiek būtų
Turiu klausimą, jei neklystu Gadget nėrė "kriauklelę" (vienas iš mano nusižiūrėtų modeliukų), kiek maždaug siūliukų tokiai suknutei reikia?
Turiu klausimą, jei neklystu Gadget nėrė "kriauklelę" (vienas iš mano nusižiūrėtų modeliukų), kiek maždaug siūliukų tokiai suknutei reikia?
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 01 20, 11:57)
Viliuteee kaip visada pritrenkia greitumu ir groziu
labas. O tu neri pirmyn-atgal ar aplink?
DARBELIAI
o as pradejau sarafana kazkoki ant virbalu su valu
tik nezinau kas gausis
o as pradejau sarafana kazkoki ant virbalu su valu
tik nezinau kas gausis
QUOTE(lizarde @ 2009 01 20, 12:00)
Idomiai kazkaip.Atskirai reikia megzt virsu,poto sijona,o sijonas ten ne rauktas?Raso,tai kad gerom-blogom megztas.O tos geles ten ant rankoviu kazin kaip daryt?
QUOTE(jolitag @ 2009 01 20, 15:42)
labas. O tu neri pirmyn-atgal ar aplink?
aplink iki to trikampio. Dabar kaip tik ji pradejau
Papildyta:
QUOTE(kgt @ 2009 01 20, 15:24)
Sveikos, sukneliautojos. Nuostabūs jūsų darbai, seniai jau seilę varvinu skaitinėdama Galvoju, gal jau ir man laikas pasiryžti tokiam dideliam darbui. Modelių tai galvoje pilna, tik kad laiko bent perpus tiek būtų
o kriauklele tai cia kuri?