nezinau ar tai suknele, bet rankovytes labai grazios . Nu visa ta juosta aplink, bet noreciau vasarai sukneles su tokiom (tik) rankovytem . Deja, kabliukas ne mano draugas . O virbalais matyt taip nepavyktu
nezinau ar tai suknele, bet rankovytes labai grazios . Nu visa ta juosta aplink, bet noreciau vasarai sukneles su tokiom (tik) rankovytem . Deja, kabliukas ne mano draugas . O virbalais matyt taip nepavyktu
Sveikos visos. Seniai aš jau čia berašiau. O naujų suknelių kiek ir tokių puikių. polo, fantastika. Aš tokią irgi pradėjau, tik bordinę ir originalių lapų raštu. Bet sugalvojau, kad jokios progos nenusimato, tai atidėjau į šoną. Ligvita, Netikėtai tiesiog fantastika. Ir visų kitų jau nebeišvardinsiu. Gerų idėjų visoms. O aš noriu pasirodyti savo ketvirtą suknelę neskaitant tunikų ir mažų suknikių dukrikei
Čia mano pirmas užsakymas. Gaila, tik tokią foto gavau. Bet klientė liko labai patenkinta. Mezgiau pagal Victoria's Secret modelį, tik pakeitėm rankoves ir kaklą. Šiap aš nebučiau darius pūstų rankovių