Įkraunama...
Įkraunama...

Sausainiu namukas

QUOTE(RamuneM @ 2007 12 28, 23:43)
Šių metų mano namukas. Dekoruotas pačių vaikų hihihi.gif
[attachmentid=125437]
[attachmentid=125438]
Kitais metais žinau jau ką darysiu kitaip. Dar nesuvalgytas, nes vaikams gaila pradėti jį griaužti. Bet jau po truputį saldainiukai dingsta hihihi.gif

wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(yerena @ 2008 11 14, 18:49)
Pristatau ir as savo Kaledini namuka skirta krikstasuniui ( darem kartu su draugu)
user posted image
user posted image

wub.gif
Atsakyti
isiziurejau dar geriau, ten net uzuolaidos ant langu pakabintos!!!! thumbup.gif nu pasaku namelis, tik Jonuko su Gretute truksta thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziwiliute: 07 gruodžio 2008 - 22:16
QUOTE(miskouoga @ 2008 12 07, 12:44)
Iskepiau pirmaji savo nama, tai dabar per visas temas eisiu ir girsiuos.  lotuliukas.gif Darbo daug, bet kaip smagu buvo, vaikams ypac, ir vyras mete TV ziurejimus ir kinstravo kamina is gabalinio cukraus. Po darbu viskas ir visi buvom saldus ir aplipe.

Pasakiškas namukas thumbup.gif thumbup.gif žiūriu, daugeliui vyrų ir saldžiosios statybos prie širdies biggrin.gif maniškis irgi darbavosi rankoves atsiraitojęs lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 07, 12:50)
Ava ko tas stogas ilinkes  doh.gif ....gi kaminas sunkokas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O man kaip tik labai žavingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 12 06, 16:14)
[b][i][color=red]iš ko gimsta pasaka  wub.gif

O AS GALIMA DETI IMBIERO?NEPERNESU GVAZIKELIU blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 12 08, 19:46)
O AS GALIMA DETI IMBIERO?NEPERNESU GVAZIKELIU blush2.gif

tai aišku galima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 12 06, 16:14)
mano "čerpinis" stogas padarytas taip: iškočiojau plonesnį pagrindą ir ant jo dėjau čerpytes... bet galima padaryt jį paprastą ir paskui gražiai nudekoruot wink.gif

Super Namelis!! bigsmile.gif
Sukau galva kaip cerpinis stogas padarytas g.gif Aciu uz ideja! Reiks ismeginti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tiute*: 08 gruodžio 2008 - 20:13
QUOTE(akvilyte @ 2008 12 08, 21:06)
tai aišku galima  bigsmile.gif

niu va tesla jau saldytuve thumbup.gif dabar dar klausimas kokio mazdaug dydzio tavo nuostabus namukas? aukscio ir plocio? Sorry kad taip klausiu bet cia mano bus pirmas blynas tongue.gif
Atsakyti
Sveikos. Parodysiu ir aš savo namuką... Tikiuos nesugrius jis man biggrin.gif Su puošyba man nekas, tai prašom nepeikti... ax.gif Meduolį kepiau pagal BEA receptuką...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 12 08, 22:55)
niu va tesla jau saldytuve thumbup.gif dabar dar klausimas kokio mazdaug dydzio tavo nuostabus namukas? aukscio ir plocio? Sorry kad taip klausiu bet cia mano bus pirmas blynas tongue.gif

plotis apie 18cm aukštis 22, ilgis apie 25 g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 12 10, 19:50)
Sveikos. Parodysiu ir aš savo namuką... Tikiuos nesugrius jis man biggrin.gif Su puošyba man nekas, tai prašom nepeikti... ax.gif  Meduolį kepiau pagal BEA receptuką...
user posted image

LIUKS NAMELIUKAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na stai ir maniskiai statiniai blush2.gif . siaubas kaip as su jais privargau kol pastaciau doh.gif
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .....tikiuuuuuuuu , kad pavargai....bet kaip grazuuuuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti