Įkraunama...
Įkraunama...

Sausainiu namukas

QUOTE(Nitner @ 2007 12 29, 01:31)
tiesa, šiemet darydama "klijus" (baltymas, cukraus pudra ir citrinos sultys) padauginau pudros. Glaistas gavosi labai tirštas - vos maišėsi. Suklijavo beveik akimirksniu  thumbup.gif Nedaug ir paramstyti reikėjo, nes pernai su skystesniu vargau - tai sienos iškrypsta, tai stogas nučiuožia  doh.gif

Aš praeitais metais dariau ne klijus, bet tokį užtepimą ant meduolių, nu skystas man gavosi nors tu ką doh.gif Gal per mažai plakiau net nežinau. Ir man dar įdomu su kuo jus piešiate plonas linijas? blink.gif
Atsakyti
Pristatau ir as savo Kaledini namuka skirta krikstasuniui ( darem kartu su draugu)
user posted image
user posted image
Atsakyti
nerealiai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
eina sau koks grooooooooooooooozis thumbup.gif thumbup.gif ,o tai is kokiu cia sausainiu,ir kaip juos sulipdyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 14, 17:52)
eina sau koks grooooooooooooooozis thumbup.gif  thumbup.gif ,o tai is kokiu cia sausainiu,ir kaip juos sulipdyti. 4u.gif

Draugas is kieto kartono padare visa karkasa, kartu aptraukeme maistine plevele, ispjoveme langus, padareme jiems remus, uzuolaideles, nusipirkome ivairiu saldainiu, sausainiu, siaudeliu ir pan. Pasigaminau visa dubeni "kliju"- baltymai, cukrus, citrinos rugstis ir teptuku klijavome saldumynus. Darbas visam vakarui, bet buvo verta del krikstasunio sypsenos ir visos jo seimynos reakcijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Negaliu nepagirti bigsmile.gif , tiesiog tobulas tavo namukas verena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOVITA A.: 14 lapkričio 2008 - 18:06
Verena, aš jūsų vietoj suskubčiau užpatentuot tokį grožį, kol niekas tokios puikios idėjos nenukniaukė bigsmile.gif (pvz., kokie prekybcentriai ar konditerinės kepyklos biggrin.gif ) Va čia tai tikras gėris wub.gif thumbup.gif , įsivaizduoju jūsų krikštasūnio reakciją smile.gif
Atsakyti
Labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif , saunuoliai , kad taip vaika pradziuginot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
verena ,grožis neapsakomas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš vieną iš keliolikos ( ~ 15 ) užpernai mūsų gamintų skirtingų namelių smile.gif Kadangi teko apdovanoti (tai buvo kalėdinė dovana ) visus artimiausius ir gimines tai oi kiek teko paplušėti - užtat kaip Kalėdos pasijaučia taip persiruošiant thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kažkur dar turėjau foto, bet nugrūdau doh.gif rasiu įdėsiu daugiau mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
gražus namukas 4u.gif norėčiau ir aš tokį kalėdoms gauti ax.gif
Atsakyti
Ačiū mirksiukas.gif tikrai smagus užsiėmimas, tik kai tenka tokį kiekį iškepti ir po to dar papuošti, tai kartais fantazija išsenka lotuliukas.gif ( taip mums ir buvo, paskutiniuosius teko puošti Kūčių ryte, nes naktį dingo elektra doh.gif ir dekoravome prie žvakių bei mėnulio šviesos lotuliukas.gif ) tai po to, peržiūrėjus, paskutinieji ir gavosi gražiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 gruodžio 2008 - 20:46