vaidele, grazus namukas vaikams turetu buti daug dziaugsmo
QUOTE(mergyte83 @ 2009 12 08, 22:39)
vaidele, grazus namukas vaikams turetu buti daug dziaugsmo
Aciu labai
Aš tuoj apsiverksiu. Mamytės, ir iš kur jūs mokate tokius meno kūrinius gamint. Aš dar nepribrendau iki tokio lygio
QUOTE(Vaidosee @ 2009 12 09, 14:28)
Koks grožis!!!!!!!!!!!!
QUOTE(astagreb @ 2009 12 09, 12:48)
Aš tuoj apsiverksiu. Mamytės, ir iš kur jūs mokate tokius meno kūrinius gamint. Aš dar nepribrendau iki tokio lygio
Aš kaupiuosi kaupiuosi šitam grožiui , bet šiemet padarysiu paparsčiau , nupirkau RIMI iškeptą kalėdinį namelį ir tik apie 12lt , o va puošimais jau patys užsiimsim
O kitais metai bandysiu kept pati , gal
Visų labai garžūs nameliukai
ziurau ziurau as kaip cia visos lipdote,grazu nuostabu,as irgi darysiu nameli,bet as darysiu ji kitaip,senoviskai,su varske,pats skaniausias man,apliesiu glajumi ir paskui jau puosimas.
Sveikos kepejeles ,noreciau paklausti,kur geriau laikyti namuka iskepus ir papuosus,kad nesugestu
QUOTE(sirdelle @ 2009 12 10, 10:14)
Sveikos kepejeles ,noreciau paklausti,kur geriau laikyti namuka iskepus ir papuosus,kad nesugestu
žiūrint kuo puoši aš kepu advento pradžioj ir iki pat kalėdų jis pas mus stovi ant komodos pačioj garbingiausioj vietoj
Puosiu saldainiukais visokiais,noriu namuka dovanoti Kaledoms,tai mastau kada kepti dabar man,kad nesugestu,ir kur laikyti,kad nerinktu dulkiu
O sakykit, jei spec. meduoliu prieskoniu nerasciau ir siaip ju nelabai megstu ar galima butu pakeisti kokiais kitais prieskoniais, tiesiog, kad butu saldus biskvitas ir tiek? gal ka patarsit?
QUOTE(Mylimukeee @ 2009 12 12, 00:01)
O sakykit, jei spec. meduoliu prieskoniu nerasciau ir siaip ju nelabai megstu ar galima butu pakeisti kokiais kitais prieskoniais, tiesiog, kad butu saldus biskvitas ir tiek? gal ka patarsit?
gali deti cinamono,kardamono,imbiero,tai ka tu megsti