Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(liutukas_simba @ 2010 05 04, 18:13)
aciu, ieskosim:)

Šiandien praėjau pro Eurokos, tai Bon bons dabar nuolaida - 5.92 Lt vietoj 9 Lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(liutukas_simba @ 2010 05 04, 17:13)
taip pat noriu paklaust gal kas zinot koki kvapa panasu i seniau gamintus pergolese(kazkaip panasiai) kvepaliukus? man jie lyg vysniu ziedu kvapo tokie, bet nesaldus. Gal jusu igudusios uosles kazka panasaus galitu patart?smile.gif  rolleyes.gif

Ulric De Varens "Rue Pergolese" turėjau paauglystėje. Jei reiktų rasti kažką panašaus charakterio, greičiausiai rinkčiausi Goutal Nuit d'hadrien, Guerlain Champs Elysee, gal netgi CK One g.gif Mano atmintis kuria saldžių, optimistiškų citrusų kvapą.
Atsakyti
edp. U.de varens Varensia 50 ml. apie 49 litus kainuodavo. Labai ilgai laikosi, tokie aštroki. Tarp kitko, mama jų labai ieško, gal matėte kur nors?..
Atsakyti
O man labai patinka MEXX smile.gif
Tikrai gan neblogai jie man laikosi ax.gif
O dėl Pergolese, ir labai skaniai kvepejo, turejau kadaise, bet dingo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aidencija: 14 gegužės 2010 - 14:39
Mexx ice touch skanus:) o tu U de varens as atrodo maciau eurokos parduotuvej, nes buva tu bon bons uostinet, taciau man jie nlb...
Atsakyti
Atradau gaivius ir pigius kvepaliukus, tai ateinu su sia naujiena cia smile.gif

Yves Rocher Green Tea, buteliukas sloikas net 125ml, o kaina tik 59lt thumbup.gif

labai geras kvapas, naudoju kasdien jau 2 savaites, laikosi beveik visa diena bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Man visai šitie patiko
user posted image
Atsakyti
Perskaiciau visa tema,ir zinote,pasijutau esanti neisilavinusi,beveik kvepianti bomzais verysad.gif ,nes naudoju analogus.Taigi galit pilti visa purva ant manes.As naudoju FM81 ir visai nesvarbu i kokius analogus jie panasus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanielis @ 2010 10 19, 11:44)
Perskaiciau visa tema,ir zinote,pasijutau esanti neisilavinusi,beveik kvepianti bomzais  verysad.gif ,nes naudoju analogus.Taigi galit pilti visa purva ant manes.As naudoju FM81 ir visai nesvarbu i kokius analogus jie panasus  cool.gif

kam čia dabar tas aukos vaidmuo? g.gif naudok... niekam čia dėl to neskauda.
Atsakyti
QUOTE(dijanielis @ 2010 10 19, 11:44)
Perskaiciau visa tema,ir zinote,pasijutau esanti neisilavinusi,beveik kvepianti bomzais  verysad.gif ,nes naudoju analogus.Taigi galit pilti visa purva ant manes.As naudoju FM81 ir visai nesvarbu i kokius analogus jie panasus  cool.gif

Spakainiai gali nors ir viedrais pilti, jei tik tinka ir patinka. Ant savęs, žinoma mirksiukas.gif
Šimtą metų dėl to gyvensi, jei tik kokia kvaraba nepristos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liutukas_simba @ 2010 05 14, 17:35)
Mexx ice touch skanus:)

gavau aš juos per užpraeitas Kalėdas dovanų. visai malonūs, šalti, gaivūs. dažniausiai kvepinuosi jais namie, nes laikosi nelabai ilgai...
Atsakyti
Visai neblogi kvepalai Yujin by Ella Mikao

user posted image

Atsakyti