sveikos,
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 01 23, 23:58)
vieniem patinka ir tinka kvapas bet koks, kiti vertina tik originalius, nesvarbu firma Avon ar Escada, ar kt. geriau lasas bet originalo nei analogai, padielkes ir t.t. kaip norite taip vadinkite.
Tai tik mano nosimi, mano patyrimu. Kai ateidavo klientes, gaunancios geras pajamas, vazinejancios vos keliu metu senumo lizinguotomis masinomis, susitvarkiusios.. bet tiek rankine LV ar etc. bet analogas tiek kvepalai.. lyg ir Chanel bet slykstus analogas.
jei tik jus gerai su analogais jauciates- smagu, zinau kad kiti kaifuoja nuo trainoj kvapo ar/ir skonio..
juk mes visi skirtingi ir net neturime buti panasus, svarbu jums gerai.
labai taikliai pasakyta
QUOTE(Myliukas` @ 2010 01 24, 21:29)
Dar man patinka "saldainiukai" Bons Bons "pesca pop",kaina iki 10lt,smagiai nuteikiantys,kasdieniniai kvepaliukai.
situs vaiko rubams pernyksciams sukvepint norejau nusipirkt, bet vis vien mano nosiai pramuse spiritu
QUOTE(Irėja @ 2010 03 19, 23:28)
už "Patchouli Magique" mokėjau 30 Lt. panašiai ir kiti.
eisiu pauostyt
QUOTE(Myliukas` @ 2010 04 08, 19:00)
Iš Avon "Little black dress" labai geri,tokie saldūs,vakariniai,mano nosiai sakyčiau net prabangus kvapas,ilgai išsilaiko ir einant palieka kvepalų šleifą.
bendradarbe pries daug metu jais kvepedavo. as nemacius avono, tai pasiemiau irgi iskart. ant manes spiritu atsiduodavo
daugiau patirties su pigesniais nesu turejusi...
nors mano kvapai irgi nebrangus kai kurie, lyginant su parduodamais LT, mat visus siunciuosi is JAV - cia neperku, nebent is forumieciu. tai apie kaina kaipo ir diskusija be galo gautusi