Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Ingakalnis @ 2010 01 23, 22:33)
chanel pigūs matyt labai.
O iš pigių bet gerų -  man lieka  Avon Little black dress, ir dzintars "kristina".
ar jais kvepinuosi šiandien?ne, bet nors nesutampo kaip  ne originalių kvepalų  apsipurškusios damos kurios  šiaip matos prižiūri  save  tik kad apsipurškia analogais.

man iš Avon nostalgija išlikus Rare Pearls smile.gif pamenu kaip aš juo mėgau, ne tas žodis mėgau smile.gif daug džiaugsmo suteikdavo jų gavimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 03 19, 23:28)
už "Patchouli Magique" mokėjau 30 Lt. panašiai ir kiti.

O, tikrai nebrangūs smile.gif ačiū. reiks nulėkti į eurokos pauostinėti jų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos.Noriu prie diskusiju prisijungti.
Kai pinigu daug neturejau tai pirkausi ADIDAS zalia mmmmmmmmmmm wub.gif Gaivus.Man jie labai skanus ir neikirus.Gaila kad jau baigiau.Bet reiks dar isigyti.
Dar turiu Alexander or paris - kool spirit madame kitaip vadinu juros gaiva.
Turiu dar likuti Dzintars -Hit yellow tai saldus man dabar jie.
Antonio Banderas - Djavolo mmm geras selmiskas kvapas.
Atsakyti
Kosmadoje atradau Ulric de Varens dvi naujas serijas, iš kurių viena verta ypatingo dėmesio: Varens Original serijos dalį, užmatytą Lietuvoje, sudaro Patchouli Chic, Russian Legend, Spring Tea ir French Sweets. 30 ml - berods 49 Lt. Pačiulė ir Rusijos legenda - vertos didžiulės nuodėmės.

user posted image user posted image

Dar viena Ulric de Varens serija, rasta Kosmadoje - Varens Essentiel: Musc Provocant, Neroli Divin, etc. Labai nebloga serija, nors sodrumas man labiau patinka Varens Original. Kainų nepamenu, bet sąlyginai nedidelės.

Žodžiu, rekomenduoju.

Atsakyti
Nesenai uosciau naujus B.U kvepaliukus rozinius tokius.. nu ziauriai kvepia blink.gif galvojau, kad kazkokie brangus.. drauge sako: taigi cia B.U blink.gif omg.. bet kaina beveik 40lt.. man vis tiek biski gaila, nes cia tokie pigiuskos, bet kainuoja ne taip jau pigiai biggrin.gif bet kvapas tikrai geras.. dar melyni ir balti yra, nauja serija kaip suprantu, o seip siuo metu naudoju dar Pesca pop, tuos is Bon bons, poto is Oriflame tokius.. nepamenu pav.. doh.gif cia is pigiuku tokius naudoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 08 balandžio 2010 - 12:15
QUOTE(amber123 @ 2010 04 08, 13:14)
Pesca pop, tuos is Bon bons

Aš ir tuos turiu drinks_cheers.gif Kasdienai ar savaitgaliui slampinėjant po namus pats tas ax.gif Nors dabar jau vargšiukai tarp kitų brangesnių kvepalų pamiršti,bet kaip tyčia aš su jais susilaukdavau daug daugiau komplimentų iš aplinkinių nei su brangesniais biggrin.gif

Iš Avon "Little black dress" labai geri,tokie saldūs,vakariniai,mano nosiai sakyčiau net prabangus kvapas,ilgai išsilaiko ir einant palieka kvepalų šleifą. wub.gif

Dar paskutiniu metu atradau ir mano dabar labai mylimi Replay "your fragrance",nėra visai pigučiai,šiaip pilna kaina jų "Eurokose" 40ml apie 85lt,bet šiuo metu akcija jiems ir kaina tik 55lt thumbup.gif Man jie tokie malonūs pavasariniai bigsmile.gif
Nekokia iš manęs kvepalų apibūdintoja blush2.gif

Atsakyti
sveikos,
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 01 23, 23:58)
vieniem patinka ir tinka kvapas bet koks,  kiti vertina tik originalius, nesvarbu firma Avon ar Escada, ar kt.  geriau lasas bet originalo nei analogai,  padielkes ir t.t. kaip norite taip vadinkite.

Tai tik mano nosimi, mano patyrimu. Kai ateidavo klientes,  gaunancios  geras pajamas,  vazinejancios  vos keliu metu senumo lizinguotomis masinomis, susitvarkiusios.. bet tiek rankine LV ar  etc. bet analogas tiek kvepalai.. lyg  ir Chanel bet  slykstus analogas.

jei tik  jus gerai  su  analogais jauciates- smagu, zinau kad kiti kaifuoja nuo trainoj kvapo ar/ir skonio..
juk mes visi skirtingi ir net neturime buti panasus, svarbu jums gerai.

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif labai taikliai pasakyta

QUOTE(Myliukas` @ 2010 01 24, 21:29)

Dar man patinka "saldainiukai" Bons Bons "pesca pop",kaina iki 10lt,smagiai nuteikiantys,kasdieniniai kvepaliukai.  ax.gif

situs vaiko rubams pernyksciams sukvepint norejau nusipirkt, bet vis vien mano nosiai pramuse spiritu doh.gif

QUOTE(Irėja @ 2010 03 19, 23:28)
už "Patchouli Magique" mokėjau 30 Lt. panašiai ir kiti.

eisiu pauostyt g.gif

QUOTE(Myliukas` @ 2010 04 08, 19:00)
Iš Avon "Little black dress" labai geri,tokie saldūs,vakariniai,mano nosiai sakyčiau net prabangus kvapas,ilgai išsilaiko ir einant palieka kvepalų šleifą.  wub.gif

bendradarbe pries daug metu jais kvepedavo. as nemacius avono, tai pasiemiau irgi iskart. ant manes spiritu atsiduodavo doh.gif daugiau patirties su pigesniais nesu turejusi... unsure.gif nors mano kvapai irgi nebrangus kai kurie, lyginant su parduodamais LT, mat visus siunciuosi is JAV - cia neperku, nebent is forumieciu. tai apie kaina kaipo ir diskusija be galo gautusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2010 04 08, 19:13)

Na taip,kiekvienam savaip smile.gif Bonbons "Pescapop" jaučiasi,kad nebrangūs,bet aš spirito nejaučiu.O "little black dress" mano nosiai tikrai neprasti ir taip pat nejaučiu spirito.Bet aš tai visiškai ne žinovė kvepalų srity,tik pradedančioji mėgėja,tai ginčytis nieko negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2010 04 08, 20:55)
Na taip,kiekvienam savaip  smile.gif Bonbons "Pescapop" jaučiasi,kad nebrangūs,bet aš spirito nejaučiu.O "little black dress" mano nosiai tikrai neprasti ir taip pat nejaučiu spirito.Bet aš tai visiškai ne žinovė kvepalų srity,tik pradedančioji mėgėja,tai ginčytis nieko negaliu  biggrin.gif

neperezivai. mano nosis kazkokia keista - man didzioji dalis kvepalu parduotuvese spiritu atsiduoda lotuliukas.gif ir nesvarbu - brangus jie ar pigus. padielku nesu turejusi is vis. laaaaabai retai randu koki patinkanti kvapa. o labai brangiu nenoriu pirkt - nesu nusiteikusi islaidaut, nebent kvapas uzkeretu mane tiek, kad pinigines atvert nebutu gaila smile.gif bet Klaipedoj nera isskirtiniais kvapais prekiaujanciu parduotuviu kolkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labo: 08 balandžio 2010 - 20:04
Merginos, o kur jus perkate tuos bon bons kvepalus Vilniuje? lb noreciau pauostinet:)
Atsakyti
QUOTE(liutukas_simba @ 2010 05 04, 10:21)
Merginos, o kur jus perkate tuos bon bons kvepalus Vilniuje? lb noreciau pauostinet:)

Eurokos parduotuvėse tikrai mačiau ax.gif
Atsakyti
FREDUCI lb aciu, ieskosim:)
taip pat noriu paklaust gal kas zinot koki kvapa panasu i seniau gamintus pergolese(kazkaip panasiai) kvepaliukus? man jie lyg vysniu ziedu kvapo tokie, bet nesaldus. Gal jusu igudusios uosles kazka panasaus galitu patart?smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti