Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

zinai kad net neturejau mintyse taves uzgauti, tikrai.

Atsakyti
4u.gif tada griztant is sito literaturinio nukrypimo mirksiukas.gif prisiminiau dar vienus kvepalus "is pigesniuju", kurie man be galo patinka. tai mexx waterlove. man ju kvapas pats tobuliausias pasaulyje, bet jie prastokai laikosi ir deja nerandu panasiu geresnes kokybes verysad.gif
Atsakyti
mexx seniau esu turejusi meginuka, tikrai buvo mexx ir gerry weber abu tinkantys ir patinkantys bet dabar kokius 5metus net neturejau progos atgaivinti pazinti tai ir liko girdeti, kazkada patike bet tik tiek kiek buvo galima pazinti is 2ml megineliu...
Atsakyti
Nepasiteisino nei vienas mano bandymas sutaupyti kvepalų sąskaita. Dar kai kurie Avon pusė bėdos. O analogų, ar padielkių tai nenoriu visai, dvelkia jie man kažkokia saviapgaule. jau geriau tiesiog švaros kvapas. blush2.gif
anądien uosčiau Mango Delyrium, nebrangūs, apie 60 litų- lyg ir nieko saldoki tokie g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 24 sausio 2010 - 00:22
Iš pigesnių man šitie visai nieko buvo user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aš.: 24 sausio 2010 - 09:42
QUOTE(Aš. @ 2010 01 24, 09:40)
Iš pigesnių man šitie visai nieko buvo user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir man šitie thumbup.gif
Atsakyti
Ir man Mexx "woman" labai wub.gif Pati neperseniausiai juos įsigijau wub.gif Kiti mexx`ai man nea schmoll.gif Nors nepasakyčiau,kad "woman" pigūs,jei perkant didesnį buteliuką 40-60 ml,tai kaina gaunasi virš 100 lt.Žinoma,kaina subjektyvus dalykas,man asmeniškai pigūs kvepalai skaitosi iki kokių 50-60 lt.Iš tokių man nerealūs yra Ulric de Varens "Love by Lily Prune",rožinis buteliukas su širdelės formos kamšteliu,šiuo metu jų neturiu,bet pasikvėpinusi jais jausdavausi labai pakiliai ir gundančiai wub.gif blush2.gif
Dar man patinka "saldainiukai" Bons Bons "pesca pop",kaina iki 10lt,smagiai nuteikiantys,kasdieniniai kvepaliukai. ax.gif
Atsakyti
ateinančiam pavasariui antikriziniai kvepaliukai poroms, mėgstančioms paprastumą ir gaivą thumbup.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Skaniai kvepiantys ir neįkyriai saldūs yra šie kvepaliukai. Deja, trumpai laiko. Bet jei jais purškiuosi, tai nepagailiu, nes gi pigūs thumbup.gif Apie 10 eurų mokėjau, Lietuvoje kiek mačiau apie 60 Lt kainuoja. Bet ironiška šiek tiek, prisipurškiu šiais pigiaisiais ir visi giria, o kai jau atseit gerais, nieks nė mur mur verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 01 25, 21:42)
Skaniai kvepiantys ir neįkyriai saldūs yra šie kvepaliukai. Deja, trumpai laiko. Bet jei jais purškiuosi, tai nepagailiu, nes gi pigūs  thumbup.gif  Apie 10 eurų mokėjau, Lietuvoje kiek mačiau apie 60 Lt kainuoja. Bet ironiška šiek tiek, prisipurškiu šiais pigiaisiais ir visi giria, o kai jau atseit gerais, nieks nė mur mur  verysad.gif

Jo,Lietuvoj jie apie 70lt kainuoja,aš skaityčiau,kad tai vidutiniška kaina,bet kaip jau minėjau,čia kiekvenam asmeniškai.Išvada,reik kvepintis tais,kurie jums labiausiai patinka smile.gif Arba paprasčiausiai šitų kvepaliukų nepagailit,tai ir užuodžia kiti žmonės,o bangesnius kvepalus pataupot smile.gif
Atsakyti
Paskaičius šią temą susidomėjau Novaya Zaria kvepaliukais smile.gif. norisi įsigyti kokį naują nebrangų kvapą kasdienai. Artėja pavasaris, tai tie kur žiemos sezonui jau bus "per sunkūs tuoj" smile.gif . o kokios apytikriai kainos tų Novaya Zaria kvapų ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Aukse_ @ 2010 03 19, 19:34)
o kokios apytikriai kainos tų Novaya Zaria kvapų ?  ax.gif

už "Patchouli Magique" mokėjau 30 Lt. panašiai ir kiti.
Atsakyti