Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Irėja @ 2009 05 07, 21:08)
su rievelėm man dar šitie kvepalai ateina į galvą:
user posted image
arba toks:
user posted image
tik į trikampį nelabai panašu ...

Gal kas inot kur tuos antruosius galima dar rasti? ax.gif
Atsakyti
Man is pigesniu-tai "Adidas" violetiniai viens prie vieno su N.Campbell-"Cat deluxe at night".Net pati buvau nustebinta 4u.gif
Atsakyti
Šiandien apsiuosčiau "Dzintars " kvepalų smile.gif .man užkliuvo" I love paradize"...visą vakarą riešą uostau - primena tas kvapas kažką senai pamiršto... g.gif
Atsakyti
Norejau atgaivinti sia tema, tai ta proga kad siandien kvepiu savo mylimaisiais Gres Cabaret, siek tiek parasysiu apie juos.
user posted image

Internetiniuose tinklapiuose sie kvepalai parduodami uz begediskai maza kaina, o kvapas tikrai vertas demesio.
Cabaret buvo mano meile is pirmo zvilgsnio, roze, naslaite ir smilkalai, tobula mano nosiai. smile.gif As vadinu si kvapa bjauriuoju anciuku, bjaurus butelis, negrazi reklama, o kvapas tiesiog tobulas. Beje, internete apie si kvapa yra be galo daug atsiliepimu is serijos dvokia ir smirda, o as tyliai dziaugiuosi tuo provokatorisku kvapo charakteriu (nors to animalistinio aspekto neneigiu) biggrin.gif

user posted image

Beda tik kad nuo mano odos jie greit pabega.

O va ir kabaretas
Atsakyti
QUOTE(liudnute** @ 2009 07 13, 23:36)
Šiandien apsiuosčiau "Dzintars " kvepalų smile.gif .man užkliuvo" I love paradize"...visą vakarą riešą uostau - primena  tas kvapas kažką senai pamiršto... g.gif

Aš irgi tuos kvepaliukus buvau nusipirkusi, man jie labai patiko.
Atsakyti
as norejau pagirt fm kvepalus. mama padovanojo 12 numeri, a la lancome hypnose, ir turiu pasakyt, kad likau maloniai nustebinta. kvapas neatitinka 100%, bet tikrai panasus, laikosi puikiai.
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2010 01 23, 22:08)
as norejau pagirt fm kvepalus. mama padovanojo 12 numeri, a la lancome hypnose, ir turiu pasakyt, kad likau maloniai nustebinta. kvapas neatitinka 100%, bet tikrai panasus, laikosi puikiai.

šitas subforumas skirtas diskusijoms apie kvepalus. fm ir visi kiti fufeliai - tik kvepalų kopijos/imitacijos. jie neverti diskusijų.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 01 23, 22:24)
šitas subforumas skirtas diskusijoms apie kvepalus. fm ir visi kiti fufeliai - tik kvepalų kopijos/imitacijos. jie neverti diskusijų.

ehm. o tie is euroku ir drogu ne kopijos? as jums ir nesiulau diskutuoti. tema vadinasi Pigus kvepalai, taigi ir pagyriau pigius kvepalus, kurie man patinka.
Atsakyti
QUOTE(celo.fanai @ 2009 06 10, 21:34)
o ką toks skelbimas veikia pigių kvepalų temoj?  blink.gif

chanel pigūs matyt labai.
O iš pigių bet gerų - man lieka Avon Little black dress, ir dzintars "kristina".
ar jais kvepinuosi šiandien?ne, bet nors nesutampo kaip ne originalių kvepalų apsipurškusios damos kurios šiaip matos prižiūri save tik kad apsipurškia analogais.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 01 23, 22:33)
bet nors nesutampo kaip  ne originalių kvepalų  apsipurškusios damos kurios  šiaip matos prižiūri  save  tik kad apsipurškia analogais.

oho, kaip musele i isrugas isokau
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2010 01 23, 22:42)
oho, kaip musele i isrugas isokau

vieniem patinka ir tinka kvapas bet koks, kiti vertina tik originalius, nesvarbu firma Avon ar Escada, ar kt. geriau lasas bet originalo nei analogai, padielkes ir t.t. kaip norite taip vadinkite.

Tai tik mano nosimi, mano patyrimu. Kai ateidavo klientes, gaunancios geras pajamas, vazinejancios vos keliu metu senumo lizinguotomis masinomis, susitvarkiusios.. bet tiek rankine LV ar etc. bet analogas tiek kvepalai.. lyg ir Chanel bet slykstus analogas.

jei tik jus gerai su analogais jauciates- smagu, zinau kad kiti kaifuoja nuo trainoj kvapo ar/ir skonio..
juk mes visi skirtingi ir net neturime buti panasus, svarbu jums gerai.
Atsakyti
nu bet arsios gi jus g.gif as tik norejau nuosirdziai pagirti ta viena kopija, kuria turiu (ir atkreipkit demesi, net numeri nurodziau, nes kitokiu nesu turejus ir nieko apie jas pasakyt negaliu), o jus mane uzpuolet lyg as liaupsinciau visas padielkas.
tikrai ne. yra teke uostyt ne viena kopija ir pilnai su jumis sutinku - gal pimas desimt minuciu kvapas atrodo toks pats, bet po to atsiranda visokie nemalonus priedai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jamie: 23 sausio 2010 - 23:08