Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Vieni is geriausiu mano paskutiniu pirkiniu yra Cerruti Image Woman, kainavo vos 17 EUR, man tai- universalus ir puikiai sukomponuotas kvapas.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 03 28, 21:02)
Vieni is geriausiu mano paskutiniu pirkiniu yra Cerruti Image Woman, kainavo vos 17 EUR, man tai- universalus ir puikiai sukomponuotas kvapas.

Mano nestumo kvepalai. biggrin.gif Kai su mazuoju buvau nescia tik Cerruti Image Woman galejau kvepintis. Jais ir kvepejau visus 9 menesius. biggrin.gif
Atsakyti
Vasara megstu:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 28, 21:18)
Mano nestumo kvepalai. biggrin.gif  Kai su mazuoju buvau nescia tik Cerruti Image Woman galejau kvepintis. Jais ir kvepejau visus 9 menesius. biggrin.gif

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(iener @ 2014 03 28, 19:17)
Ieskau tokiu:
user posted image

Membershop nuo šiandien kvepalais prekiauja - užkliuvo akis ir už Charlie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artulia @ 2014 03 29, 20:01)
Membershop nuo šiandien kvepalais prekiauja - užkliuvo akis ir už Charlie  4u.gif

Einu ziureti, dekui 4u.gif
Atsakyti
Cerruti 1881 wub.gif Ilgai islieka, nera brangus ir tikrai visi labai giria wub.gif
Dar CK in2u ir CK one smile.gif
Atsakyti
O ar jums netoko nusipirkti pigiau, bet ių serijos "kažkas ne taip"?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurutė @ 2014 03 30, 09:49)
  ax.gif

Apie padirbtus kvepalus yra atskira tema, jeigu tą norėjote sužinoti (ši tema - apie originalius, bet nebrangius). Sąmoningai padielkių ir analogų didžioji dalis besilankančių čia žmonių neperka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 30 kovo 2014 - 09:19
QUOTE(Taurutė @ 2014 03 30, 08:49)
  ax.gif

To ir reikia tiketis, perkant zenkliai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 03 30, 08:29)
Cerruti 1881 wub.gif Ilgai islieka, nera brangus ir tikrai visi labai giria wub.gif
Dar CK in2u ir CK one smile.gif

Tikrai TAIP drinks_cheers.gif Kolegė kvėpinasi Cerruti 1881 thumbup.gif Laikosi kuo puikiausiai visą dieną, o pirko http://parfumexpress.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 30 kovo 2014 - 11:09
QUOTE(Egliukasz @ 2014 03 30, 08:29)

sako, jog jie klasika smile.gif gaila man ta klasika neprigijo, vos vos įveikiau pusę buteliuko, dabar stovi, dulkėja doh.gif

O Davidoff Cool water - kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikutaku: 07 balandžio 2014 - 05:22