http://kvepalusala.l...-Pergolese/12/m
pasirodo yra dar situ kvepaliuku,geltonai melyni. Kazkada labai patiko
QUOTE(Silvy @ 2013 12 02, 15:03)
Danela, Kaune tai PC"Savas" Rimi mačiau.
Dekui Bandysiu Vilniaus Rimi pasizvalgyti - gal irgi bus
Susidomėjau ,,Novaya Zarya,, produkcija,lėkiau į Eurokosą,bet radau tik ,,Krasnaja Moskva,, ir ,,Tete-a-tete,, beje patiko,labai gal kas žinote kur galima rast daugiau šios produkcijos?
QUOTE(Rutytis @ 2013 12 13, 20:05)
Susidomėjau ,,Novaya Zarya,, produkcija,lėkiau į Eurokosą,bet radau tik ,,Krasnaja Moskva,, ir ,,Tete-a-tete,, beje patiko,labai gal kas žinote kur galima rast daugiau šios produkcijos?
vilniuje geras pasirinkimas madoje antrame aukšte, rusiškos kosmetikos parduotuveje
QUOTE(julkanos @ 2013 12 13, 19:29)
vilniuje geras pasirinkimas madoje antrame aukšte, rusiškos kosmetikos parduotuveje
ačiū kai būsiu sostinėj reikės apsilankyti
Nuobodziaujant Zaroj prie kasos uzsipurskiau Zara Woman Oriental
maloniai nustebino
maloniai nustebino
QUOTE(Rutytis @ 2013 12 13, 20:05)
Šiandien Vilniuje. Liepkalnio Eurokose, uosčiau Novaja Zaria produktus:
Krasnaja Moskva - man kažkaip nelabai, gal daugiau kazkoks psichologinis aspektas
Patchouli Magique - sužavėjo aromato skaidrumas, grynumas, jei galima taip pasakyti. Pasipurškiau tik vienu pšyku, o ranka visa vakara dvelkia švelniu pačiuliu. Tiesa pasakius nesitikėjau toooookio stabilaus aromato. Patiko,
Mystere - šitas aromatas pribloškė gerąją prasme, man jis toks žaižaruojantis, skaidrus,manu, kad artimiausiu laiku jis atsiras pas mane
Dar labai norėčiau pauostyti Temps de Femme, skaičiau, kad jie vyšniomis kvepia
Šiaip kvepaliukai tikrai verti dėmesio, norėčiau daugiau pauostinėti
QUOTE(Ugniažolė @ 2014 02 11, 20:15)
Šiandien Vilniuje. Liepkalnio Eurokose, uosčiau Novaja Zaria produktus:
Krasnaja Moskva - man kažkaip nelabai, gal daugiau kazkoks psichologinis aspektas
Patchouli Magique - sužavėjo aromato skaidrumas, grynumas, jei galima taip pasakyti. Pasipurškiau tik vienu pšyku, o ranka visa vakara dvelkia švelniu pačiuliu. Tiesa pasakius nesitikėjau toooookio stabilaus aromato. Patiko,
Mystere - šitas aromatas pribloškė gerąją prasme, man jis toks žaižaruojantis, skaidrus,manu, kad artimiausiu laiku jis atsiras pas mane
mano nuomone tokia pati. O Mystere mano pagrindiniai kvepalai jau n metu ir neatsisakysiu ju kol bus,geresniu dar neaptikau ir tiek komplimentu negavau kaip del ju butent
O internetu niekas neprekiauja rusiskais kvepalais? Labai norisi isigyti daugiau - pvz Siauliuose niekaip negaunu Zlato skyfov.. Dar keleto noreciau.. Gal kur matete?
Gal kas zinot, ar imanoma kazkur rasti Revlon Charlie kvepalu pirkti Kaune?
QUOTE(iener @ 2014 03 28, 18:54)
Gal kas zinot, ar imanoma kazkur rasti Revlon Charlie kvepalu pirkti Kaune?
Charlie lyg mačiau Eurokos, bet ar Revlon?
QUOTE(DiKu @ 2014 03 28, 19:06)
Charlie lyg mačiau Eurokos, bet ar Revlon?
Ieskau tokiu: