Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Pridėsiu tik tiek,kad vis tik pagrindinis bandymas vyko Kaune,Laisvės al.gale.Kaip dabar prisimenu,ant odos purškiau kitur,tai nieko blogo nebuvo.Gal taip ir išlenda yla iš maišo,kas ir kodėl...
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 01 13, 12:56)
Tą patį pagalvojau  drinks_cheers.gif  Su Novaya Zaria kvepalais iš dėžutės tikrai viskas gerai.

kokie cia kvepalai papasakokit man..pirma karta tokius girdziu.... blush2.gif g.gif kur cia tokius perkat ir kiek kastuoja? man is pigiu kvepalu laabai patinka is dzintars "kristina". aromatas labai ilgai islieka, ilgiau nei kai kuriu firminiu kveplau g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 16, 20:51)
kokie cia kvepalai papasakokit man.

Taigi "Eurokos"e-rusiški,gamintojas "Novaja Zaria".Paklausk ir parodys, kur stovi.
Atsakyti
niekada nepirkau ir nepirksiu pigiu kvepalu. man jie net nekvepia, o ka bekalbeti apie issilaikanti kvapa
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 01 18, 21:51)
niekada nepirkau ir nepirksiu pigiu kvepalu. man jie net nekvepia, o ka bekalbeti apie issilaikanti kvapa

Marazmas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 01 18, 22:51)

Žiūrint iki kiek laikyti pigiais... g.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 01 18, 23:51)

Čia buvo kalbama apie pigius sąlyginai.Jei prisiminsim,kad maždaug du trečdaliai kvepalų kainos sudaro dėžutė,dizainas,reklama ir t.t.ir tik trečdalis pats skystis,tai šitie,kurie ir buvo aptarinėti,yra ne tokie jau ir pigūs.Brangiose dėžutėse dabar "pigių" kvapų kiek nori,vežimu vežk.
Atsakyti
Sveikutes, gal galit pasakyti ar esat kur nors maciusios parduodamus EXCLAMATION kvepaliukus. Jais kvepinausi pries 10 metu, paskutini karta juos pardavime maciau ~2002 metais. Buteliukas storo stiklo sauktukas, pilku kamsteliu, o pakuote zalia. Sie kvepaliukai sukelia daug prisiminimu, labai pasiilgau to kvapo wub.gif Jei matet , tai kur ir kada 4u.gif 4u.gif 4u.gif is karto didelis aciu
Atsakyti
Čia patogiau peržiūrėti "Novaja Zaria" asortimentą. Jūsų komentarų paskatinta pasidomėjau įvairiais kvapais, beje "Eurokos" (PC "Mada") mačiau ir uosčiau ne vieną, kvapas "Milaya Le jour" buvo labiausiai priimtinas mano asmeninei nosiai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 19, 14:39)
kvapas  "Milaya Le jour" buvo labiausiai priimtinas mano asmeninei nosiai.

Turėjau šiuos kvepalus ir buvau visai laiminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontute @ 2009 01 19, 15:00)
Sveikutes, gal galit pasakyti ar esat kur nors maciusios parduodamus EXCLAMATION kvepaliukus. Jais kvepinausi pries 10 metu, paskutini karta juos pardavime maciau ~2002 metais. Buteliukas storo stiklo sauktukas, pilku kamsteliu, o pakuote zalia. Sie kvepaliukai sukelia daug prisiminimu, labai pasiilgau to kvapo wub.gif Jei matet , tai kur ir kada 4u.gif  4u.gif  4u.gif is karto didelis aciu

jei neklystu ju eurokos buna, bent anksciau budavo. man jie irgi visai neblogi, bet va kad mama buvo dovanu gavus nesenai tai kvapas kazkoks pasikeites visai, nzn...nebetokie kaip anksciau.bent jau man taip pasirode, kad suprasteje..
Atsakyti
man iš pigių/ nebrangių visai priimtini Dzintars "Kristina" senokai neuosčiau bet buvo laikas kai tikrai gerai jaučiausi jais kvepėdama.
O dabar dar turiu Avon vienus visiškai nebrangius bet kvapas, gaivus, lengvas, neįpareigojantis, kasdieniškas - tikrai juo kvepėdama nesijausčiau klaikiai
Atsakyti