Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(def Fox @ 2013 03 23, 20:17)
droge hmmmm...jus nieko nemaisote, butent siuos? 4u.gif

Patikslinu: taip, ju ten nera . doh.gif Pasirodo ten subaltavao B.U irgi identiska dezute, todel pagalvojau, kad sie ir yra ax.gif Atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Visai geri ARNO SOREL (Prancuzija), 50 ml kaina apie 42 Lt Eurokos'e.
user posted image

Dar yra Patchouli, Musc...
Atsakyti
QUOTE(Bobbin @ 2013 04 26, 12:29)
Visai geri ARNO SOREL (Prancuzija), 50 ml kaina apie 42 Lt Eurokos'e.
Dar yra Patchouli, Musc...

Pernai [o gal užpernai?...] vasarą Ambrai buvo akcija kainavo ar tai 20 ar 25 lt.
Tikrai neblogas kvapas. Bet nugaruoja tai greit, greit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 26 balandžio 2013 - 13:16
QUOTE(rastafarinas @ 2013 04 26, 14:15)
Pernai  [o gal užpernai?...] vasarą Ambrai buvo akcija kainavo ar tai 20 ar 25 lt.
Tikrai neblogas kvapas. Bet nugaruoja tai greit,  greit smile.gif

Taip, jie nelabai ilgai laikosi, bet kartais tokiu lengvu ir norisi- pavasari, vasara..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2013 04 26, 14:15)
Pernai  [o gal užpernai?...] vasarą Ambrai buvo akcija kainavo ar tai 20 ar 25 lt.
Tikrai neblogas kvapas. Bet nugaruoja tai greit,  greit smile.gif

Dabar buvo akcija jiems, tai apie 20 Lt tekainavo (19 su centais).
Šitų ambra man irgi patiko. Tokia teisinga ir nenusaldėja.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 04 27, 15:12)
Dabar buvo akcija jiems, tai apie 20 Lt tekainavo (19 su centais).
Šitų ambra man irgi patiko. Tokia teisinga ir nenusaldėja.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 01 11, 11:44)
O tokiu pas mus LT nieks nematet?  bigsmile.gif

user posted image

paskambinkit į uab spekuliacija, gal jie tures arba pabandykit užsakyti pas juos g.gif arba gal yra kokie atstovai lietuvoje новая заря g.gif
mano lyderiai jau eш le metu, deja ir vieni ir kiti nebegaminami tai praeita vasara supirkau visus likučius Kaliningrade atstovybei doh.gif
новая заря belle de nuit
user posted image
labai skanus iš saldesniu, megejai saldžiu kvapu kai klausia kuom čia kvepi tai sakau atspek biggrin.gif ir prasideda organza, angel, magnetism ir t.t. kai pasaku kokie tai pirma reakcija dažniausiai buna p...diš blush2.gif
tik gaila bet jie mažai laikosi , greit išgaruoja
žinau kad fabuose bazeje yra dar keli kaina ~25lt

kita mano meile jau kokius 7metus, esu turbut tik šiam kvapui ištikimiausia (nu dar organzai blush2.gif )
новая заря гостиный двор
user posted image
ne sutikus nieko iš savu pažistamu kas užjaute kvapą ant manes ir nesusižavetu, nemoku aprašyt kvapu pasakyčiau tik kad klasikinis lengvas kvapas be jokiu arbuzu melionu ir t.t., esu ne viena savo pažistama "pasodinus ant ju" biggrin.gif
išsilaiko puikiai, taupiai naudojasi t.y. nereikia pilti ant saves, dveju pšiku iš ryto per akis, kvepiu iki vakaro (bent jau taip sako, nes aš ju nejaučiu ant saves )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 29 balandžio 2013 - 22:27
QUOTE(julkanos @ 2013 04 29, 22:21)

ooo šitieji labai super! na tiesa - jei iš новая заря, tai antri po Krasnaja Moskva:)
ale tik nematau aš jų новая заря prekybos taškuose g.gif
gal kuri kur užmatėt? bėgčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedonistė @ 2013 05 05, 19:09)
ooo šitieji labai super! na tiesa - jei iš новая заря, tai antri po Krasnaja Moskva:)
ale tik nematau aš jų новая заря prekybos taškuose  g.gif
gal kuri kur užmatėt? bėgčiau  rolleyes.gif

kiek žinau jie jau nebegaminami, kaip man atstovybei Kaliningrade pasake kad galit jau dairytis nauju prancuzišku kvepalu su tokiu kvapu mirksiukas.gif pasirodo kad jie nustoja gamint kai kažkas nuperka ju kvapą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 01 04, 15:41)
O as manau, kad pigiuose kvepaluose nera nei gylumos, nei sleifo, nei vadinamu 3 natu. Naivu tiketis, kad uz 15 lt jums ipils kazka vertingo apart spirito tongue.gif Vienu zodziu, tai tas pats kas pagaminti seimai skania vakariene turint 1,50. O dabar, prasom, smerkit mane, meskit pomidorus ir tapkes tease.gif  pomidorai2.gif

Priestarauju smile.gif))) gerai paieskojus tikrai galima rasti geru, pigiu kvepalu. O kas juokingiausiai, kai parfumuose nusimanantis zmogus, ima spelioti mano kvepalu pavadinima vardindamas garsias firmas. Ir patikekit, tokiu atveju buvo tikrai ne vienas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedonistė @ 2013 05 05, 18:09)
ooo šitieji labai super! na tiesa - jei iš новая заря, tai antri po Krasnaja Moskvasmile.gif
ale tik nematau aš jų новая заря prekybos taškuose  g.gif
gal kuri kur užmatėt? bėgčiau  rolleyes.gif

"Krasnaja Moskva" esu turėjusi miniuką. Ten buvo grynas parfumas. Kvapas neapsakomas. Eurokose pamačiau EDT ar EDP, bet nei iš tolo neprilygsta parfumo kvapui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 05 07, 16:46)
"Krasnaja Moskva" esu turėjusi miniuką. Ten buvo grynas parfumas. Kvapas neapsakomas. Eurokose pamačiau EDT ar EDP, bet nei iš tolo neprilygsta parfumo kvapui  4u.gif

Eurocose ir yra Parfum jie wink.gif
Atsakyti