Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 01 04, 14:41)
O as manau, kad pigiuose kvepaluose nera nei gylumos, nei sleifo, nei vadinamu 3 natu. Naivu tiketis, kad uz 15 lt jums ipils kazka vertingo apart spirito tongue.gif Vienu zodziu, tai tas pats kas pagaminti seimai skania vakariene turint 1,50. O dabar, prasom, smerkit mane, meskit pomidorus ir tapkes tease.gif  pomidorai2.gif

nemetysiu pomidoru biggrin.gif sutinku, kad is pigiu kvepalu nereikia tiketis kazin ko.
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 01 04, 15:41)
... meskit pomidorus ir tapkes tease.gif  pomidorai2.gif

Mesiu boronką, ir dar obuolį, gal... bus skaudei tongue.gif .
Atsakyti
Dana-Tabu. Yra tik internete o pirkti nemoku, draugė parvežus iš PAryžiaus nepamenu kaip seniai bet vis dar lašiuką turiu užsispaudus, nepasikeitė kvapas nė spalva... man labai labai jie...
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2013 01 01, 18:25)
Parduotuvėje  pauosčiau ,,Christopher  Dark  Dominikana Blue''  parfumuotą vandenį,  tai toks gaivus,  malonus kvapas, gal kas bandėte, kaip laikosi?

Ir kaina prieinama, ir kvapas geras, ir laikosi gerai. Užsipurškiau ant megztinio, tai ir vakare dar kvepėjo.
Atsakyti
O tokiu pas mus LT nieks nematet? bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

Gal matete ar Lietuvoje galima isigyti c -thru crystalline kvepalu?

Papildyta:
Yra tokie kvepalai IKI parduotuveje, kainuoja 12 LT rolleyes.gif kvapas ant drabuziu laikosi kone savaite, sleifiniai, kvapas man primena Miracle is Lancome. Kas siuo metu sau negali leisti kazko geresnio rekomenduociau isbandyti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo def Fox: 22 kovo 2013 - 09:40
user posted image

ir siu nebematau niekur, gal kas matete kur? aciu
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2013 03 22, 11:19)
user posted image
ir siu nebematau niekur, gal kas matete kur? aciu

Matėm Kvepalų išparduotuvėj. Ir berods turėjo www.kvepalusala.lt
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2013 03 22, 10:39)
user posted image
Gal matete ar Lietuvoje galima isigyti c -thru crystalline kvepalu?

Maciau "Droge", didesnese Maximos parduot.kosmetikos skyriuje.(Klaipedoj)
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 03 23, 01:25)
Maciau "Droge", didesnese Maximos parduot.kosmetikos skyriuje.(Klaipedoj)

droge hmmmm...jus nieko nemaisote, butent siuos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2013 03 23, 20:17)
droge hmmmm...jus nieko nemaisote, butent siuos? 4u.gif

Labai greit permeciau akis per lentyneles, berods subaltavo toks siluetas g.gif pasitikslinsiu, ax.gif bet maximoj tikrai yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 01 04, 14:41)
O as manau, kad pigiuose kvepaluose nera nei gylumos, nei sleifo, nei vadinamu 3 natu. Naivu tiketis, kad uz 15 lt jums ipils kazka vertingo apart spirito tongue.gif Vienu zodziu, tai tas pats kas pagaminti seimai skania vakariene turint 1,50. O dabar, prasom, smerkit mane, meskit pomidorus ir tapkes tease.gif  pomidorai2.gif

labai labai sutinku su jumis smile.gif na o jeigu ir jau uzrandi is pigesniu kvepalu neblogus, tai jie turi pagal mane tik viena nata biggrin.gif Na ta prasme C-THRU man visai palyginus kaip pigiakai nieko, bet as juose uzuodziu tik viena kvapa ta pati, todel dazniausiai tenka pirkti brangesnius, nes man patinka kai kvepaluose skleidziasi ju natos ir pan smile.gif
Atsakyti