Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(lilayte @ 2012 05 31, 17:12)
siulau isbandyti Jeanne Arthes kvepaliukus,kiek bandziau puikiai laiko irverti demesio,ka kalbeti kai fragranticoj rasoma kad kobra kopija dior poison doh.gif

ne taip parasiau doh.gif ne cobra o poison'ai cobros kopija lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(brita33 @ 2012 06 19, 22:31)
Na, ne dėl kainos, bet kiek esu turėjusi pigių kvepalų, tai jie kažkaip tokį savotišką nemalonų kvapą palieka, kai praeina kažkiek laiko po naudojimo. Tas man ir nepatinka.

nesamone,gal po kokiusw 6lt.tokie ir palieka
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2012 06 19, 22:31)
Na, ne dėl kainos, bet kiek esu turėjusi pigių kvepalų, tai jie kažkaip tokį savotišką nemalonų kvapą palieka, kai praeina kažkiek laiko po naudojimo. Tas man ir nepatinka.

netiesa, esu uosciusi visai neblogu pigiu kvepalu (15lt!!!!)
beje, vokietukes merginos viename forume minejo Miro gamintojo Snow diamond nebrangius kvepalus, esa tai vieni is geresniu "zieminiu" (cinamonas, vanile, sandalmedis, muskusas, strawflower??)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 20 birželio 2012 - 08:42
Tai tikriausiai aš tokių neturėjau,bent jau pas mus. Va kokie iš turgaus pirkti, kad ir po 30 lt, tai nieko gero schmoll.gif
Na, bet prieš kelis metus buvau gavusi dovanų Amerikoje pirktus kvepalus pigius, tai tikrai liuks, labai patiko. Vadinosi SHY.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 20 birželio 2012 - 17:10
As vakar nusipirkau C-thru Blooming, nu nerealiai skaniai man jie kvepia wub.gif
Atsakyti
isbandziau siuos user posted image
ieskojau kazko naujo,buvau nusivylus ir ketinau jau vel pirkti britnes saldziaka,bet sie mane pakerejo wub.gif biggrin.gif ne per saldus,toks nepigus kvapas,nu labai niam wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, o kur jus perkat Jeanne Arthes kvepalus? Mano sesuo turejo kazkada Cobra, tai iki siol prisimena. Noreciau jai staigmena padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Mike5 @ 2012 06 24, 22:57)
Merginos, o kur jus perkat Jeanne Arthes kvepalus? Mano sesuo turejo kazkada Cobra, tai iki siol prisimena. Noreciau jai staigmena padaryti.

sunku rasti juos,vienus pirkau is norfos,kitus rimi,maciau dar vienus turejo turguj kur nebrangus kvepalai,o cobra tai tik ebay maciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 06 22, 04:37)
isbandziau siuos user posted image
ieskojau kazko naujo,buvau nusivylus ir ketinau jau vel pirkti britnes saldziaka,bet sie mane pakerejo wub.gif  biggrin.gif  ne per saldus,toks nepigus kvapas,nu labai niam wub.gif  wub.gif

Cia naujas kvapas?Neteko matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 06 22, 04:37)
isbandziau siuos http://www.crnobelo....free-spirit.jpg[/img]
ieskojau kazko naujo,buvau nusivylus ir ketinau jau vel pirkti britnes saldziaka,bet sie mane pakerejo wub.gif  biggrin.gif  ne per saldus,toks nepigus kvapas,nu labai niam wub.gif  wub.gif

O kiek laiko šie kvepaliukai? Ilgai išlieka?
Atsakyti
siuo metu avon pur blanca wub.gif wub.gif ilgai islieka. Ir kvepia ne pigiai

user posted image

user posted image wub.gif

user posted image wub.gif

revlon charlie blue thumbup.gif
user posted image

betty barclay wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 25 birželio 2012 - 23:17
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 06 25, 14:03)
Cia naujas kvapas?Neteko matyti smile.gif

anksciau neturejau,negaliu pasakyti ar naujas smile.gif ant pakuotes raso jog naujas ax.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 06 25, 22:51)
O kiek laiko šie kvepaliukai? Ilgai išlieka?

tikrai gan ilgai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mike5 @ 2012 06 24, 23:57)

Jei šita Kobra, tai mačiau prie savo namų parduotuvikėj.
user posted image
Atsakyti