Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

pabandykite miraculum linija,is pradziu spirito kvapas,bet veliau ima skleistis,ir gerai laiko,pasirinkimas nemazas,martinoje ju yra,kaina juokinga ax.gif
Atsakyti
is pigiu kazkada rasiau, kvepintis galima mano nosimi Avon Little Black Dress( mokejau iki 50lt uz 50ml) Celin Dion irgi neblogu yra ir kainos ne komsines bei E.Arden 5 Avenue (usa jie pigus nors nera kvapas pigus)

mokyklos laikais naudojau ir jauciaus skaniai kvepenti su Dzintars kvepaliukais -aisku nzn ar ju yra dabar pirkti, bet jei yra pratestuoti siulau tiem kam kaina aktuali.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 05 23, 08:34)
mokyklos laikais  naudojau ir jauciaus skaniai kvepenti su Dzintars kvepaliukais -aisku nzn ar ju yra dabar pirkti, bet jei yra pratestuoti siulau tiem kam  kaina aktuali.

Dzintars yra Vilniaus Halės turgaus kvepalų parduotuvėlėse pirkti smile.gif
Atsakyti
labai panasus i uzsher she dzintars reverans 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
klausiau kitoje temoje, tai paklausiu ir jūsų: gal kuri netyčia matėte, kur nors (gerai būtų Vilniuje) VARENS original French Sweets? Anksčiau būdavo Kosmadoj, dabar neberandu, konsultantės paaiškino, jog nebeužsako jų, nebent yra kažkur užsilikusių... Internete taip pat išnaršiau - jokioj online parduotuvėje neradau... O man šitas kvapas jau keli metai vienas "pačių pačiausių", nieko panašaus neaptikau...
user posted image
Atsakyti
siulau isbandyti Jeanne Arthes kvepaliukus,kiek bandziau puikiai laiko irverti demesio,ka kalbeti kai fragranticoj rasoma kad kobra kopija dior poison doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nepalikdama pėdų @ 2012 05 30, 19:28)
Sveikos  smile.gif
klausiau kitoje temoje, tai paklausiu ir jūsų: gal kuri netyčia matėte, kur nors (gerai būtų Vilniuje) VARENS original French Sweets? Anksčiau būdavo Kosmadoj, dabar neberandu, konsultantės paaiškino, jog nebeužsako jų, nebent yra kažkur užsilikusių... Internete taip pat išnaršiau - jokioj online parduotuvėje neradau... O man šitas kvapas jau keli metai vienas "pačių pačiausių", nieko panašaus neaptikau...
user posted image

Nebent tiesiai iš http://www_ulric-de-...l-french-sweets užsakyt kas galėtų.
Mūsų viena tarpininkė, kai užsiplėšė procentus, tai dingo man noras iš jų užsakinėt, o Varens'ai nesiunčia toliau FR ribų doh.gif Jei turit kokių draugų pažįstamų FR, tai sakykit - ir aš prisijungsiu.
Atsakyti
Jei kas zinote Gabriela Sabatini Summer kvapa, gal kas zinot i ka jie gali but panasus is pigesniu?
Atsakyti
Man nepatinka pigūs kvepalai, bet žiūrint, kas yra pigūs, nes man pigūs kvepalai yra tie, kurie kainuoja iki 100 lt. , kitiem gal ir 200 lt. kainuojantys atrodo pigūs.
Atsakyti
O jei Jums patinka kvapas, ir, o siaube, pamatot, kad kaina <100 Lt, tai jau iš karto ir nebepatinka kvapas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 19 birželio 2012 - 21:45
QUOTE(brita33 @ 2012 06 19, 22:23)
Man nepatinka pigūs kvepalai, bet žiūrint, kas yra pigūs, nes man pigūs kvepalai yra tie, kurie kainuoja iki 100 lt. , kitiem gal ir 200 lt. kainuojantys atrodo pigūs.

o pigus nepatinka vien del kainos? bigsmile.gif
Atsakyti
Na, ne dėl kainos, bet kiek esu turėjusi pigių kvepalų, tai jie kažkaip tokį savotišką nemalonų kvapą palieka, kai praeina kažkiek laiko po naudojimo. Tas man ir nepatinka.
Atsakyti