Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(emiliuxas @ 2012 01 02, 04:16)
Jeanne Arthes turiu kvepalus pavadintus cobra gal sie? 
user posted image 
daryra panasus baltam buteliuke naujesnio leidimo

Ėjau atomikų pirkt į vietinę pilstyklą, tai ką, pakeliu akis ir šita Kobra į mane žiūri biggrin.gif Kaina buvo nedidelė, tik man atmintis šlubuoja, todėl neatsimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 01 26, 13:18)
Ėjau atomikų pirkt į vietinę pilstyklą, tai ką, pakeliu akis ir šita Kobra į mane žiūri biggrin.gif Kaina buvo nedidelė, tik man atmintis šlubuoja, todėl neatsimenu  doh.gif

gal galit pasakyt kokioj ''pilstykloj'' radot"kobra" smile.gif ?Gal kaina atisimenat?
Atsakyti

Neseniai svečiuose teko testuoti trejus Cliven kvepalus - buvau maloniai nustebinta. Tokie beveik uniseksiniai, nebanalūs, itališkai kūrybiški (turint omeny, kad sukurti iš ypatingo pigumo medžiagų - 75ml kainuoja ~17Lt) CLIVEN saite rodo, kad serijoje yra 6 kvapai. Sakė, jais (trimis?) prekiauja kažkurios pigios kosmetikos parduotuvės - minėjo Norfą tarp Baltupių ir Ozo parko. Beje, buteliukai atsisukančiu purkštuku.
BENGHAL TEA - juoda prieskoninė arbata,gerai sumaišyta, kad sunku išskirti, bet lyg ir su kardamonu. pipirais, imbieru, vanilės beveik nėra, kaip ir cukraus...
TIBETAN WHITE MOSS - tokių stingdančio ledinio šalčio kvepalų dar neteko sutikti lotuliukas.gif - nežinau, kaip kvėpintis (nebent tiktų vyrams), bet kaip kvapas - įdomus.
SICILIAN CITRUS FRUIT - labiausiai naudotini, žoliniai citrusiniai, laiminiai, kartoki , tikrai 'sicilietiški' g.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(liudnute** @ 2012 03 15, 10:45)
gal galit pasakyt kokioj ''pilstykloj'' radot"kobra" smile.gif ?Gal kaina atisimenat?

Fabijoniškėse, Gelvonų g. lygtais (kasdien vaikštau, bet neatsimenu doh.gif ), priešais Kulviečio mokyklą yra Aulė prekybos centras biggrin.gif Jame yra pilstykla giliau paėjus.
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 03 15, 19:31)
Fabijoniškėse, Gelvonų g. lygtais (kasdien vaikštau, bet neatsimenu  doh.gif ), priešais Kulviečio mokyklą yra Aulė prekybos centras biggrin.gif Jame yra pilstykla giliau paėjus.

aisku,aciu uz info.Gal Kaune kas kur mate?Butent toki,kitokio"pilstymo" KOBRA'' maciau ,bet as noriu butent tokios.
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 03 15, 18:31)
Fabijoniškėse, Gelvonų g. lygtais (kasdien vaikštau, bet neatsimenu  doh.gif ), priešais Kulviečio mokyklą yra Aulė prekybos centras biggrin.gif Jame yra pilstykla giliau paėjus.

Gedvydziu g mirksiukas.gif
Atsakyti
Ooo Cobra geruliai būdavo.
man iš pilstyklos 'Hot cuture' patinka - bet toks grynai ne toks kvapas kaip originalo ir man jis lb patinka wink.gif ko nepasakysi uz originala....
Atsakyti
Naujų atradimų nėra? smile.gif Maximoj vėl nuolaida parfumerijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 04 30, 21:00)
Naujų atradimų nėra?  smile.gif Maximoj vėl nuolaida parfumerijai  biggrin.gif

kilojau kilojau, bet nieko neradau g.gif tikrai praverstų rekomendacija biggrin.gif
Atsakyti
Dabar DROGE visiems C-THRU kvepaliukams akcija bigsmile.gif Nusipirkau šiuos laaabai skainiai kvepia 75ml. buteliukas kainavo 34,90 LT 4u.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosmobeauty: 12 gegužės 2012 - 16:16
Kadangi dabar pavasaris ir aplink skleidziasi nuostabus alyvu aromatas, uzsinorejo man surasti tokiu kvepalu. Ieskojau butent alyvu mono versija. Kol kas radau tik "Dzintars", nevisai mono, bet labai arti smile.gif

user posted image

Istikruju bijojau kad bus spirito kvapelis, bet... likau nustebinta ir patenkinta. Grazus, svelnus alyvu ir pakalnuciu duetas. Uz juokinga kaina puikus kvepaliukas. Tik deja greit nubega...
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2012 05 14, 15:59)
Kadangi dabar pavasaris ir aplink skleidziasi nuostabus alyvu aromatas, uzsinorejo man surasti tokiu kvepalu. Ieskojau butent alyvu mono versija. Kol kas radau tik "Dzintars", nevisai mono, bet labai arti smile.gif

user posted image

Istikruju bijojau kad bus spirito kvapelis, bet... likau nustebinta ir patenkinta. Grazus, svelnus alyvu ir pakalnuciu duetas. Uz juokinga kaina puikus kvepaliukas. Tik deja greit nubega...

Dzintars visi neblogi - tik kai kurie labiau brandžioms moterims tinkami. Bet u- tokią kainą thumbup.gif
Atsakyti