Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(emiliuxas @ 2012 01 02, 03:16)
Jeanne Arthes turiu kvepalus pavadintus cobra gal sie?  user posted image  daryra panasus baltam buteliuke naujesnio leidimo

Tiesa sakant,nelabai pamenu,buteliukas lyg ir toks tamsus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 12 29, 19:37)
o siandien nusipirkau isgirta Ocean fun, ale tikrai Escada thumbup.gif  niam niam kaip kvepia wub.gif

beje maximoje 30% nuolaida kvepalams,pasinaudokit proga ir jus thumbup.gif

Tikrai skaniai kvepia, ir aš prigriebiau thumbup.gif O gal kas bandė kitus to pačio gamintojo Fabio Verso kvepalus? Gal kur yra didesnis pasirinkimas nei Maximoj?
Atsakyti
QUOTE(Aphrodite @ 2007 01 04, 14:50)
o kaip jums tie cofe nauji kvapalai ruzavam buteliuke g.gif

Gal kas žino, kur šitų galima rasti ir kaip buteliukas atrodo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 01 02, 16:43)
Gal kas žino, kur šitų galima rasti ir kaip buteliukas atrodo?  blush2.gif

Sarmoj esu macius, "pigesniuju lentynelej" biggrin.gif
Turbut sie http://www.fragranti...Beach-2810.html
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2012 01 02, 18:57)
Sarmoj esu macius, "pigesniuju lentynelej"  biggrin.gif
Turbut sie http://www.fragranti...Beach-2810.html

Kol laukiau pagalbos, pati radau Kosmados leidinuke, bet žinosiu, kur dar galima rast thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 01 02, 20:28)
Kol laukiau pagalbos, pati radau Kosmados leidinuke, bet žinosiu, kur dar galima rast  thumbup.gif

Cafe Intenso Cafe Parfums esu Sarmoj pirkusi. Manau, kad ir pageidaujamų ten tuėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2012 01 02, 01:16)
Jeanne Arthes turiu kvepalus pavadintus cobra gal sie?  user posted image  daryra panasus baltam buteliuke naujesnio leidimo

dekui lb ,bet ne sie...smile.gif sitie tai grazus buteliukas,ir kaina ne 10 lt ..o ten buvo toks paprastas rudasbuteliukas
Atsakyti
Gal kas matė pardavime būtent šią rūšį?
user posted image

Ir kur galima rast BOUM kvepaliukus? Čia buvo minėta, kad Droge yra, bet radau tik Eurokos ir tik geltoną buteliuką.
Atsakyti
oooi situ jau seniai nemaciau,gal iseme is pardavimo? g.gif pirkau juos pries kokius 6 metus,labai patiko wub.gif
Atsakyti
Gal kas tokius bandet? Juokingom kainom pas musu,posventinis ispardavimas, bet neuosciau dar..
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 12 31, 16:27)
ai šie, kaina jų buvo 16,99 tai dar minus 30% blush2.gif

tokie, tik irgi bonkutė realiai tamsesnė blush2.gif  šiaip kvapas geras ir tikrai į escadą panašus, bet silpnai laikosi. Aišku už tokią kainą nėr ko norėt thumbup.gif

user posted image

Nusipirkau siuos kvepaliukus, kvapas patiko, taciau man jis ne i gaivuma o i salduma labiau g.gif Ir aisku neilgai laikosi, bet kaip uz tokia kaina irnesakyk.gif
Papildyta:
Ai dabar ziuriu, kad ir neminejot jog jie gaivus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 01 06, 21:54)
Nusipirkau siuos kvepaliukus, kvapas patiko, taciau man jis ne i gaivuma o i salduma labiau g.gif Ir aisku neilgai laikosi, bet kaip uz tokia kaina  irnesakyk.gif
Papildyta:
Ai dabar ziuriu, kad ir neminejot jog jie gaivus blush2.gif

Atsiimu zodzius apie trumpa laikymasi thumbup.gif Rubai kvepia tai net kita diena biggrin.gif Gal dar yra kitu kvapu is sios serijos? bigsmile.gif
Atsakyti