Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Noreciau ko nors itin gaivaus, gal turite ka pasiulyti? ax.gif
Atsakyti
gaivaus pasiulyciau Cthru zalia buteliuka, megstu jais kvepintis vasara wub.gif

o siandien nusipirkau isgirta Ocean fun, ale tikrai Escada thumbup.gif niam niam kaip kvepia wub.gif dar prigriebiau Cthru naujiena charming, isuosciau visus ir sis labiausiai patiko bigsmile.gif

beje maximoje 30% nuolaida kvepalams,pasinaudokit proga ir jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 12 29, 17:37)
gaivaus pasiulyciau Cthru zalia buteliuka,  megstu jais kvepintis vasara wub.gif

o siandien nusipirkau isgirta Ocean fun, ale tikrai Escada thumbup.gif  niam niam kaip kvepia wub.gif dar prigriebiau Cthru naujiena charming, isuosciau visus ir sis labiausiai patiko bigsmile.gif 

beje maximoje 30% nuolaida kvepalams,pasinaudokit proga ir jus thumbup.gif

Turejau Cthru zalia, patiko smile.gif
Gal galite imesti foto antruju kvepaliuku ir kiek mokejote? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 30 gruodžio 2011 - 09:26
ruser posted image

tokie, tik realiai tamsesnė bonkutė blush2.gif kainavo apie 45lt, tai su nuolaida gavosi apie 30lt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 30 gruodžio 2011 - 21:04
QUOTE(Thea! @ 2011 12 30, 22:03)
ruser posted image
tokie, tik realiai tamsesnė bonkutė blush2.gif  kainavo apie 45lt, tai su nuolaida gavosi apie 30lt thumbup.gif

kiek ml?
Atsakyti
Tai didesnioji, man rodos 75ml, ta mažesnė pigiau mirksiukas.gif visų rūšių kainos tokios pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 12 30, 21:03)
tokie, tik realiai tamsesnė bonkutė blush2.gif  kainavo apie 45lt, tai su nuolaida gavosi apie 30lt thumbup.gif

As turejau omenyje apie: "isgirta Ocean fun, ale tikrai Escada", nes net neisivaizduoju kokie cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 12 31, 14:08)
As turejau omenyje apie: "isgirta Ocean fun, ale tikrai Escada", nes net neisivaizduoju kokie cia blush2.gif

ai šie, kaina jų buvo 16,99 tai dar minus 30% blush2.gif

tokie, tik irgi bonkutė realiai tamsesnė blush2.gif šiaip kvapas geras ir tikrai į escadą panašus, bet silpnai laikosi. Aišku už tokią kainą nėr ko norėt thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos.kazkada kai buvau ..kokiu 12 metu. mociute turejo lyg tais COBRA kvepaliukus,lyg kiek prisimenu jie man kvepedavo tokiu,tokiu cigaretes dumu biggrin.gif
idomu ar ju dar yra pardavime?
Atsakyti
QUOTE(Agnyte89 @ 2012 01 01, 18:13)
Sveikos.kazkada kai buvau ..kokiu 12 metu. mociute turejo lyg tais COBRA kvepaliukus,lyg kiek prisimenu jie man kvepedavo tokiu,tokiu cigaretes dumu biggrin.gif
idomu ar ju dar yra pardavime?

Gariūnuose tokiu pavadinimu būdavo,turgaus klestėjimo laikais g.gif tik kaip kvepėdavo,nežinau,tik mačius esu...
Atsakyti
as ir kiek prisimenu budavo turguose ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 01 01, 19:31)
Gariūnuose tokiu pavadinimu būdavo,turgaus klestėjimo laikais g.gif tik kaip kvepėdavo,nežinau,tik mačius esu...

Jeanne Arthes turiu kvepalus pavadintus cobra gal sie? user posted image daryra panasus baltam buteliuke naujesnio leidimo
Atsakyti