Noreciau ko nors itin gaivaus, gal turite ka pasiulyti?
gaivaus pasiulyciau Cthru zalia buteliuka, megstu jais kvepintis vasara
o siandien nusipirkau isgirta Ocean fun, ale tikrai Escada niam niam kaip kvepia dar prigriebiau Cthru naujiena charming, isuosciau visus ir sis labiausiai patiko
beje maximoje 30% nuolaida kvepalams,pasinaudokit proga ir jus
o siandien nusipirkau isgirta Ocean fun, ale tikrai Escada niam niam kaip kvepia dar prigriebiau Cthru naujiena charming, isuosciau visus ir sis labiausiai patiko
QUOTE(Thea! @ 2011 12 29, 17:37)
gaivaus pasiulyciau Cthru zalia buteliuka, megstu jais kvepintis vasara
Turejau Cthru zalia, patiko
Gal galite imesti foto antruju kvepaliuku ir kiek mokejote?
r
tokie, tik realiai tamsesnė bonkutė kainavo apie 45lt, tai su nuolaida gavosi apie 30lt
tokie, tik realiai tamsesnė bonkutė kainavo apie 45lt, tai su nuolaida gavosi apie 30lt
QUOTE(Thea! @ 2011 12 30, 22:03)
r
kiek ml?
Tai didesnioji, man rodos 75ml, ta mažesnė pigiau visų rūšių kainos tokios pat
QUOTE(Thea! @ 2011 12 30, 21:03)
As turejau omenyje apie: "isgirta Ocean fun, ale tikrai Escada", nes net neisivaizduoju kokie cia
QUOTE(FoxLady @ 2011 12 31, 14:08)
As turejau omenyje apie: "isgirta Ocean fun, ale tikrai Escada", nes net neisivaizduoju kokie cia
ai šie, kaina jų buvo 16,99 tai dar minus 30%
tokie, tik irgi bonkutė realiai tamsesnė šiaip kvapas geras ir tikrai į escadą panašus, bet silpnai laikosi. Aišku už tokią kainą nėr ko norėt
QUOTE(Agnyte89 @ 2012 01 01, 18:13)
Sveikos.kazkada kai buvau ..kokiu 12 metu. mociute turejo lyg tais COBRA kvepaliukus,lyg kiek prisimenu jie man kvepedavo tokiu,tokiu cigaretes dumu
idomu ar ju dar yra pardavime?
idomu ar ju dar yra pardavime?
Gariūnuose tokiu pavadinimu būdavo,turgaus klestėjimo laikais tik kaip kvepėdavo,nežinau,tik mačius esu...
QUOTE(Gafsa @ 2012 01 01, 19:31)
Gariūnuose tokiu pavadinimu būdavo,turgaus klestėjimo laikais tik kaip kvepėdavo,nežinau,tik mačius esu...
Jeanne Arthes turiu kvepalus pavadintus cobra gal sie? daryra panasus baltam buteliuke naujesnio leidimo