Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Minerva @ 2011 10 20, 15:22)
O, Kosmadoje tai tikrai neseniai mačiau mastau.gif Man šios serijos kvepalai atrodo  gerai - vieni iš rekomenduotinų,

bigsmile.gif kitų šios firmos butelaičių esu mačius, bet šitų niekad. lėksiu ieškot, ačiū 4u.gif
Atsakyti
O manes kazkaip neuzkabino Cafe, gal pats pavadinimas suklaidino ir tikejausi per daug smile.gif

Bet labai mielai naudoju Novaya Zarya Mystere, Diesel Green, dar visai noreciau bent keliu is Ulric de Varens essentiel ir Original seriju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 10 23, 15:50)
O manes kazkaip neuzkabino Cafe, gal pats pavadinimas suklaidino ir tikejausi per daug smile.gif

Bet labai mielai naudoju Novaya Zarya Mystere, Diesel Green, dar visai noreciau bent keliu is Ulric de Varens essentiel ir Original seriju  smile.gif

Kaip Diesel Green nesiojasi? Odontologas dingsta ar lieka ant odos?
Atsakyti
Na va, visgi nusipirkau C-THRU Pearl Garden, svaigstu nuo ju kvapo wub.gif Fantastiskas! As saldziu kvepalu megeja, tai sie puikiai tinka, bet mano nosiai nera salduciai kaip bombonke, o su savo sarmu kvapas mirksiukas.gif Ir labai graziai natos atsiskleidzia saltyje, pavyzdziui siandienos vesiame ore smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 10 23, 18:12)
Kaip Diesel Green nesiojasi? Odontologas dingsta ar lieka ant odos?

Ojazau, kad man ant odos joks odontologas nei neatsiranda g.gif sakau gal is butelio neislenda biggrin.gif
Atsakyti
http://www.parfum1.l...i/love-you.html
mano mėgstamiausi, kvepia visai kaip Christian Dior J‘Adore
ir labai gerai laiko
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 01 12, 13:36)
Sena tema

"Droguose" verta atkreipti dėmesį į Ulric des Varens produkciją, "Eurokos" - į "Novaya Zaria" (neišvaizdu, bet itin kokybiška) bei "Malizia".

Gal butu foto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 15, 11:02)
Gal butu foto? 4u.gif

Pritariu dėl urlich de varens http://www.google.lt...1...sa=N&tab=wi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 11 15, 12:30)

aa cia tie, turejau ir as kazkada thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas mėginote Kobako Bourjois for women, kūrėjas Ernest Beaux?
user posted image
Radau internete 50 ml už 47 lt, todėl klausiu šioje temoje.
P.S. Internete atsiliepimus skaičiau, bet kadangi žinau kai kurių SM narių pomėgius ir subjektyvus kvapo/natų supratimas sutampa, tad klausiu čia.
Atsakyti
QUOTE(lauksna @ 2011 11 24, 14:18)
Gal kas mėginote Kobako Bourjois for women, kūrėjas Ernest Beaux?
user posted image
Radau internete 50 ml už 47 lt, todėl klausiu šioje temoje.
P.S. Internete atsiliepimus skaičiau, bet kadangi žinau kai kurių SM narių pomėgius ir subjektyvus kvapo/natų supratimas sutampa, tad klausiu čia.

Aš juos užtikau "gyvai" vienoj parduotuvėlėj Kaune. Neturėjo testerio, tai aišku puoliau po internetą ieškot, kas per daiktas. Pagal kūrėją dar labiau sudomino. Į kitą tos parduotuvėlės filialą nuėjus testerį turėjo. Pasipurškiau... ir pamiršau... Net nepamenu apie ką... Kažkas senoviško, odekoloniško. Manau, kad internetiniai komentarai sako tiesą, kad šitas dabartinis perdirbinys oooi kaip toli nuo originalios versijos... Bet gal kas daugiau yra testavę, gal turi kitą nuomonę...
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2011 10 17, 00:52)
Oho kokios aistros verda cia pas Jus smile.gif  O as visgi noreciau pasiteirauti merginu, gal ka turite is nebrangiu kvepaliuku pasiulyti saldaus kvapo? Na nevisai uogu kompoto kvapo, ber saldziu su cinkeliu noretusi ax.gif 
Mastau gal ka is C-THRU serijos pasiziurineti g.gif

Daug anksciau esu kazka is siu turejusi, buvo visai nieko 4u.gif
Atsakyti