Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Minerva @ 2009 01 12, 16:04)
Tada pradėk juoktis - man tikrai pasako mastau.gif

pasakei ir palijo smile.gif Marc Jacobs pigūs? tai juokiuos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 01 12, 16:08)
pasakei ir palijo smile.gif Marc Jacobs pigūs? tai juokiuos wink.gif

Katalike, aš kalbu tik apie tuos, kuriuos Coty pristato kaip savo produkciją - Wild Woods, Vanilla Fields, Sand and Sable, Exclamation, etc. Tai, ką Coty gamina kitais gamintojų vardais šiuo atveju manęs nedomina wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 12 sausio 2009 - 16:13
QUOTE(Minerva @ 2009 01 12, 16:12)
Katalike, aš kalbu tik apie tuos, kuriuos Coty pristato kaip savo produkciją - Navy, Wild Woods, Vanilla Fields, Sand and Sable, Exclamation, etc. Tai, ką Coty gamina kitais gamintojų vardais šiuo atveju manęs nedomina wink.gif

na taip, bet pasakei tuo metu, kai ėjo kalba apie SJP ir pan., kurių ištakos tas pats coty, tai ką man žinot, kas turėta omeny user posted image Obuolinės buvo pasijuokta iš žodžio prestige, lyg jį akcentavus būčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 01 12, 16:24)
na taip, bet pasakei tuo metu, kai ėjo kalba apie SJP ir pan., kurių ištakos tas pats coty, tai ką man žinot, kas turėta omeny

Neimk į galvą - čia patys Coty kalti, kad pasaulį gviazdų kvepalais užvertė, todėl dabar jaunutės mergytės man aiškina, kad "ar žinai, kad pati Britnė kvepalus sukūrė" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 01 12, 17:58)
minėti kv. 50ml ~160Lt sarmoj.

prie ko čia žodis. kalba apie kategoriją eina. dar juokingiau, kai vien žodis coty kainą pasako schmoll.gif

zodis neturejo sarkastisko prieskonio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2009 01 12, 18:24)
na taip, bet pasakei tuo metu, kai ėjo kalba apie SJP ir pan., kurių ištakos tas pats coty, tai ką man žinot, kas turėta omeny user posted image Obuolinės buvo pasijuokta iš žodžio prestige, lyg jį akcentavus būčiau g.gif

nesureiksminkim. pasijuokiau todel, kad jau ir taip aisku, kad pagal si zodi daug kas paaiskeja ir tiek doh.gif g.gif
Atsakyti
O man su Novaja Zaria nutiko keistas dalykas.Visą praeitą savaitę vis kur nors užsukdavau,ta prasme į Eurokos'ą.Norėjau prisimint "Krasnaja Moskva".Aišku,ji dabar toli gražu nebe ta.Testavau ant popieriuko,vėliau ant savęs.Vieną dieną parsinešiau krūvą popierėlių su "Mystere"(Taina),"Le Belle de Russie"(Russkaja Krasavitsa),"Gostyny dvor".Visą vakarą uosčiau paeiliui,galvojau iš ryto lėkti ir kokių porą pasiimt.Patiko.Bet jau kažkaip kitą dieną nebe tas.Kuo toliau,tuo gražiau.Popierėliai buvo padėti atskirai vienas nuo kito.Jau jie ėmė nebe kvepėti,o visi trenkė kažkokiu vienodu aliejingu kvapu,anaiptol ne iš maloniųjų, galiausiai supykino.Surankiojau visus ir išmečiau.Nenoriu net prisimint.Įdomu ar kam nors buvo kas panašaus,ar čia aš tokia keista?Vienintelę"Maskvą"dar galiu pakęst.Manau,kad formulės tai jų geros,bet greičiausiai bus kas nors panaudota nekokybiško.Niekad neteko patirt nieko panašaus su jokiais kvapais.O išuosčiau ne visai mažai.
Atsakyti
QUOTE(micek @ 2009 01 12, 22:34)
O man su Novaja Zaria nutiko keistas dalykas.keista?Vienintelę"Maskvą"dar galiu pakęst.Manau,kad formulės tai jų  geros,bet greičiausiai bus kas nors panaudota nekokybiško.Niekad neteko patirt nieko panašaus su jokiais kvapais.O išuosčiau ne visai mažai.

Niekada NZ nesu purškusi ant lapelių. O ant mano nuosavos odos NZ kvepia puikiai, ganėtinai kokybiškai ir ilgai. Idealus kainos ir kokybės santykis.
Gal testeriai nešvieži buvo?
Atsakyti
Man is novaja zaria labai patinka GOSTINNYJ DVOR ir KUZNECKIJ MOST. Pastarisis man kvepia knygu leidykla g.gif naujos knygos kvapas, nors uzmusk blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 01 13, 08:50)
Gal testeriai nešvieži buvo?

Tą patį pagalvojau drinks_cheers.gif Su Novaya Zaria kvepalais iš dėžutės tikrai viskas gerai.
Atsakyti
Apie šviežumą istorija nutyli.Galėjo,aišku visko būt.Bet perėjau keturis "Eurokos"us visai atsitiktinai.Kažkodėl daugiau nebenoriu tęst eksperimento.Gal kada nors įsidrąsinsiu pakartot.
Atsakyti
QUOTE(micek @ 2009 01 13, 13:00)
Apie šviežumą istorija nutyli.Galėjo,aišku visko būt.Bet perėjau keturis "Eurokos"us visai atsitiktinai.Kažkodėl daugiau nebenoriu tęst eksperimento.Gal kada nors įsidrąsinsiu pakartot.

Gal tavo nosytei NZ kvepalai netinka ir tiek. Man jie dabar, kažkaip irgi netinka. Kiek uostau, tai muša spiritas, o paskui nieko malonaus nelieka. Labai apsidžiaugiau, kai pasirodė «Тет-а-тет», nes kažkada man jie labai patiko. Nusivyliau, nes pasirodė kažkokie ne tokie. Gal formulę pakeitė, o gal ir mano nosis pasikeitė g.gif Surizikuok ir šituos pauostyk, nes jų testeris tikrai naujas.
Atsakyti
QUOTE(micek @ 2009 01 12, 22:34)
Bet jau kažkaip kitą dieną nebe tas.Kuo toliau,tuo gražiau.Popierėliai buvo padėti atskirai vienas nuo kito.Jau jie ėmė nebe kvepėti,o visi trenkė kažkokiu vienodu aliejingu kvapu,anaiptol ne iš maloniųjų, galiausiai supykino.

Padariau ir aš tą eksperimentą - prisipurškiau šiandien ant popieriukų, lauksiu baigties. Bet ką esu bandžius ant odos - priekaištų neturiu.
Atsakyti