QUOTE(noisy-B @ 2011 10 15, 02:24)
Wa dbr jaučiuosi visiškai užpulta tuom, kuom kvepinuosi. Dbr jūs galvojat, kad remiu vagis... Ir? Man nuo to blogiau? Ne. Aš net nedrįsau galvoti, kad jūs
perkalbėsiu, nė kiek. Tiesiog jūs tiek kišot savo tiesą, kuri nė kiek
nepagrindžia to, kas iš tiesų yra... Galit galvot, ką pačios norit, bet
nekiškit to kitiem. Jei man netinka Monalizos kopija, aš nesakau, kad tai yra šlamštas, comm' on. Bet aš ir nesakau, kad tai yra analogai arba 100proc. atitikmenys, vargu, ar įmanoma atitikti tikrą kvapą, nežinant jo formulės, paskaitykit mano ankstesnes žinutes. Aš kalbėjau apie
pigius kvepalus, kurie mane ir mano šeimą tenkina ir mes esam patenkintos. Jei jūs tenkina black dress, i'm happy for you. Prašau. O jei jūs tenkina tik originalai, tam yra daug temų sukurtų ir beje, jei perkate atomiką, ar jūs įsitikinę, kad jums parduoda tikrą originalų aromatą? Ar matot, ką žmogus pilsto? Negi sunku atsiųsti ne tą nuotrauką, o pilti iš turgaus nupirktų už 80Lt kvepalų??? Vajej... o paskui šneka apie nereiklius žmones...
Papildyta:
Kas kam siūlė analogus??? Ir kas tie analogai yra? Ar aš bent kiek buvau užsiminus apie analogus??? Kad FM yra analogai?
Papildyta:
visgi man keista, kodėl šoj temoj forumietės taip palaiko avon ir oriflame... nesuvokiu.
OMG OMG WTF?
Matot,žmogų besidomintį parfumerija,apgaut ne taip paprasta-nosis patyrus.O ir kelias į parduotuves neuždarytas,ir ten galima palygint.Atomikuose kvapai perkami ne tik susipažinimui,bet ir "pasimatavimui".
O kad jūs neužsiminėt,kad FM-analogai,tai dar nereiškia,kad jų "konsultantės" to nedarė.
Šioje temoje forumietės palaiko sąžiningus,ilgametę patirtį turinčius gamintojus,kurie nieko nevagia,o ar jų produkcija tinka ir patinka-čia jau individualus reikalas.
Ir išvis ,čia renkasi (jei dar nesupratot) tos,kam parfumerija pomėgis,hobis,o ne šiaip-asmens higienos dalis.Mes labiau linkę kalbėtis apie kvapų sudėtį ne parfumo procentais ,o apie natas,jų skleidimosi įpatumus,kokiuose kvepaluose geriausiai išreikšta kuri nors sudėtinė dalis,kokia jų kūrimo istorija ir t.t.,o ne apie tai, kur gaut pigiau "kvepaliukų" kurie "ilgiau laikytų".