Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 14, 18:24)
oficialūs būdas užmaskuoti vagystę. tas pats kaip muzikoj. populiarus pasiteisinimas - kelios natos skiriasi, tai jau ne ta pati daina. reiškia, gali paimti svetimą dainą, pora vietų pakeisti - ir tai jau tavo kūrinys? oficialiai gal ir taip, bet moraline prasme  g.gif

nei aš smerkiu nei ką. ir pati ne visada iš kvapo atskiriu, kur analogas, kur originalas. tiesiog kam pirkti kažkokias analogijas, kai tam pačiam SM beveik pusvelčiui gali prisipirkti atomikų su originaliais kvepalais ir vos ne kasdien kvepėt vis kitaip už tuos pačius 50-100 Lt.

Siulaui gerai isiskaityti si sakini analogu megejoms, puiki mintis thumbup.gif (ir nereikia lialia apie tai, kad truksta pinigu geriems kvepalams)
Atsakyti
Wa dbr jaučiuosi visiškai užpulta tuom, kuom kvepinuosi. Dbr jūs galvojat, kad remiu vagis... Ir? Man nuo to blogiau? Ne. Aš net nedrįsau galvoti, kad jūs perkalbėsiu, nė kiek. Tiesiog jūs tiek kišot savo tiesą, kuri nė kiek nepagrindžia to, kas iš tiesų yra... Galit galvot, ką pačios norit, bet nekiškit to kitiem. Jei man netinka Monalizos kopija, aš nesakau, kad tai yra šlamštas, comm' on. Bet aš ir nesakau, kad tai yra analogai arba 100proc. atitikmenys, vargu, ar įmanoma atitikti tikrą kvapą, nežinant jo formulės, paskaitykit mano ankstesnes žinutes. Aš kalbėjau apie pigius kvepalus, kurie mane ir mano šeimą tenkina ir mes esam patenkintos. Jei jūs tenkina black dress, i'm happy for you. Prašau. O jei jūs tenkina tik originalai, tam yra daug temų sukurtų ir beje, jei perkate atomiką, ar jūs įsitikinę, kad jums parduoda tikrą originalų aromatą? Ar matot, ką žmogus pilsto? Negi sunku atsiųsti ne tą nuotrauką, o pilti iš turgaus nupirktų už 80Lt kvepalų??? Vajej... o paskui šneka apie nereiklius žmones...
Papildyta:
QUOTE(Voxi @ 2011 10 15, 01:41)
Siulaui gerai isiskaityti si sakini analogu megejoms, puiki mintis  thumbup.gif  (ir nereikia lialia apie tai, kad truksta pinigu geriems kvepalams)

Kas kam siūlė analogus??? Ir kas tie analogai yra? Ar aš bent kiek buvau užsiminus apie analogus??? Kad FM yra analogai?
Papildyta:
visgi man keista, kodėl šoj temoj forumietės taip palaiko avon ir oriflame... nesuvokiu.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 15, 02:24)
Wa dbr jaučiuosi visiškai užpulta tuom, kuom kvepinuosi. Dbr jūs galvojat, kad remiu vagis... Ir? Man nuo to blogiau? Ne. Aš net nedrįsau galvoti, kad jūs perkalbėsiu, nė kiek. Tiesiog jūs tiek kišot savo tiesą, kuri nė kiek nepagrindžia to, kas iš tiesų yra... Galit galvot, ką pačios norit, bet nekiškit to kitiem. Jei man netinka Monalizos kopija, aš nesakau, kad tai yra šlamštas, comm' on. Bet aš ir nesakau, kad tai yra analogai arba 100proc. atitikmenys, vargu, ar įmanoma atitikti tikrą kvapą, nežinant jo formulės, paskaitykit mano ankstesnes žinutes. Aš kalbėjau apie pigius kvepalus, kurie mane ir mano šeimą tenkina ir mes esam patenkintos. Jei jūs tenkina black dress, i'm happy for you. Prašau. O jei jūs tenkina tik originalai, tam yra daug temų sukurtų ir beje, jei perkate atomiką, ar jūs įsitikinę, kad jums parduoda tikrą originalų aromatą? Ar matot, ką žmogus pilsto? Negi sunku atsiųsti ne tą nuotrauką, o pilti iš turgaus nupirktų už 80Lt kvepalų??? Vajej... o paskui šneka apie nereiklius žmones...
Papildyta:
Kas kam siūlė analogus??? Ir kas tie analogai yra? Ar aš bent kiek buvau užsiminus apie  analogus??? Kad FM yra analogai?
Papildyta:
visgi man keista, kodėl šoj temoj forumietės taip palaiko avon ir oriflame... nesuvokiu.

OMG OMG WTF?
Matot,žmogų besidomintį parfumerija,apgaut ne taip paprasta-nosis patyrus.O ir kelias į parduotuves neuždarytas,ir ten galima palygint.Atomikuose kvapai perkami ne tik susipažinimui,bet ir "pasimatavimui".
O kad jūs neužsiminėt,kad FM-analogai,tai dar nereiškia,kad jų "konsultantės" to nedarė.
Šioje temoje forumietės palaiko sąžiningus,ilgametę patirtį turinčius gamintojus,kurie nieko nevagia,o ar jų produkcija tinka ir patinka-čia jau individualus reikalas.

Ir išvis ,čia renkasi (jei dar nesupratot) tos,kam parfumerija pomėgis,hobis,o ne šiaip-asmens higienos dalis.Mes labiau linkę kalbėtis apie kvapų sudėtį ne parfumo procentais ,o apie natas,jų skleidimosi įpatumus,kokiuose kvepaluose geriausiai išreikšta kuri nors sudėtinė dalis,kokia jų kūrimo istorija ir t.t.,o ne apie tai, kur gaut pigiau "kvepaliukų" kurie "ilgiau laikytų".
Atsakyti
va, čia ir yra esmė:
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 15, 02:24)
mane ir mano šeimą tenkina ir mes esam patenkintos.

o ne čia:
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 13, 19:08)
Na, ne visi gali sau leisti už 100Lt kvepalų smile.gif

smile.gif

ir nereikia nervuotis. tiesiog čia toks skyrelis. renkasi tie, kas mėgsta kvepalus, tai jų hobis, aistra, pomėgis ir pan. ir žino, kad skirtumas tarp originalaus kūrinio ir kažkokios analogijos tikrai yra. nebūtinai iš karto nosimi atpažįstamas, bet yra.
čia tas pats, kaip nubėgti į temą pas auginančius dalmatinus ir pradėti aiškinti, kad mano juodai baltas šuniukas yra dalmatinas, nesvarbu, kad pirktas patvory už 100 Lt, bet labai fainas ir tikras veislinis. o dalmatinus iš veislyno už 1000 Lt perka tik buožės, nežinantys, kur dėt bapkes smile.gif beje, tokių aiškinančių faunos temoj labai nemažai smile.gif tiesiog trūksta žinojimo, domėjimuosi tuo dalyku, kas kitiems yra svarbi gyvenimo dalis.

p.s. kvepalų butelkos su šunim tikrai nelyginu. tad nepulkit išvartinėt to, ko nėra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 15 spalio 2011 - 13:24
QUOTE(Gafsa @ 2011 10 15, 09:14)
...
Ir išvis ,čia renkasi (jei dar  nesupratot) tos,kam parfumerija pomėgis,hobis,o ne šiaip-asmens higienos dalis.Mes labiau linkę kalbėtis apie kvapų sudėtį ne parfumo procentais ,o apie natas,jų skleidimosi įpatumus,kokiuose kvepaluose geriausiai išreikšta kuri nors sudėtinė dalis,kokia jų kūrimo istorija ir t.t.,o ne apie tai, kur gaut pigiau "kvepaliukų" kurie "ilgiau laikytų".

Čia jau turbūt be moderatorių pagalbos neapsieisim. Gal tegul pagaliau išaiškina, ar tikrai šis forumas skirtas tik "profėms" - tiek kosmetikos, parfumerijos, gyvūnų, dizaino ir kt. sričių ar visoms moterims ir merginoms - išmanančioms daug ar mažai, turtingoms ir nelabai, protingoms ar tik vaidinančioms... Na nusibodo amžini tų vadinamų "profių" priekaištai, tyčiojimasis... GAL PAGALIAU JŪS PAČIOS ĮSISKAITYKITE Į TEMOS PAVADINIMĄ ir diskutuokit ten, kur kalbama apie TIKRUS dalykus, bet juk neuždrausit likusiai žmonijos daliai naudoti analogus, auginti "dvarniaškas", rengtis ne vardiniais rūbais... ir apie tai diskutuoti. Gal nustokim vaidinti aukštuomenę ir gyvenkim pagal savo pomėgius ir kišenę, juk vieni kitiems tikrai netrukdom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edinka: 15 spalio 2011 - 14:03
kurioj vietoj Gafsa rašė, kad šis skyrelis - tik profėms?

šitas forumas visiems, bet kaip ir gyvenime, taip ir forume, mažai išmanantys, vaidinantys išmanančius daug - užknisa ir tiek cool.gif

o paistaliojimai apie aukštuomenę - didžiausią elitą vaidina tie, kurie nešioja Gooci rankines ir vedžiojasi jorką už 100 litų. taip jau yra biggrin.gif

QUOTE(edinka @ 2011 10 15, 15:02)
ir diskutuokit ten, kur kalbama apie TIKRUS dalykus,

tai tą ir darom biggrin.gif kvepalų skyrely šnekam apie kvepalus.

einu kviest moderatorės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 15 spalio 2011 - 14:11
QUOTE(edinka @ 2011 10 15, 16:02)
GAL PAGALIAU JŪS PAČIOS ĮSISKAITYKITE Į TEMOS PAVADINIMĄ
juk neuždrausit likusiai žmonijos daliai naudoti analogus

O ko rėkiat? Taip, įsiskaitom į temos pavadinimą - Pigūs kvepalai. Štai prašom, vienas pavyzdys - Krasnaya Moskva: http://www.fragranti...oskva-4758.html, kainuoja apie 30 Lt. Yra ir daugiau panašių, su sava istorija, įdomiomis kompozicijomis ir palyginti maža kaina.
Analogų niekas naudoti nedraudžia, juolab diskutuoti apie juos, tik prašom eiti į tam skirtą Analogų temą. Čia yra tema Pigūs KVEPALAI.
Ar jūs, analogistės, skiriat žodžius ANALOGAS ir KVEPALAI? Jei neskiriat, tai bent patylėkit ir purvinais batais nelįskit į ne tam skirtą erdvę.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 10 15, 15:15)
Štai prašom, vienas pavyzdys - Krasnaya Moskva: http://www.fragranti...oskva-4758.html, kainuoja apie 30 Lt.

ne lygis. tokiais babytės kvėpinosi. geriau numeris 137, kuris kvepia kaip numeris 5 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 15, 16:22)
geriau numeris 137, kuris kvepia kaip numeris 5  cool.gif

A vot ir ne biggrin.gif Ten koks tai kitoks reikalas biggrin.gif
Parfumuotas Vanduo FM Nr 137

Šis citrusinis kvapas – tai lyg užburianti, seksuali dedikacija, patenkanti tiesiai į moters širdį ir pavergianti ją. Kompozicija skirta ryžtingiems, vertinantiems išbandytus ir veiksmingus metodus moteriai užkariauti. Dominuojantis citrusų aromatas suteikia jai malonaus šviežumo. Kvapų natos: palmės lapai, žalieji lapai, citrusai, bergamotė, baziliko lapeliai, kalendra, šalavijas, muskusas, sandalmedis, vetiveris, pupos.

O jei į temą - turiu Žalią šauktuką rolleyes.gif Na tą, kuris kažkada kainavo... ar ne 27 Lt? (ir visai neprarūgęs, kaip kažkas buvo suabejojęs) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 10 15, 15:31)
A vot ir ne  biggrin.gif Ten koks tai kitoks reikalas  biggrin.gif

iš lempos spėjau tą numerį biggrin.gif bet seksuali dedikacija irgi skamba neblogai lotuliukas.gif

žalio šauktuko gi labai ieškojo kažkas. ar tu sau pasiliksi jį?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 15, 16:33)
žalio šauktuko gi labai ieškojo kažkas. ar tu sau pasiliksi jį?

Aišku, pasiliksiu, dukra jau užkonservavo ir užantspaudavo biggrin.gif
Atsakyti
grįžtant prie temos, šituos labai norėčiau išbandyti:
Cafe Parfums Cafe
user posted image

apie 15 svarų už 100 ml smile.gif rašo, kad geri, Opium'o stiliuje.
Atsakyti