QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 14, 15:17)
Erzinti gali daug kas, net patys populiariausi gali erzinti. Aš du skirtingus kartus įtraukiau Paco Rabanne Black XS vyriško ir vos neužtroškau abu kartus
Bet ir pats faktas ką sako?
Analogai. Kas tai yra?
Kažkokie bemoksliai, befantaziai grybukai susirinkę ir štampuoja kažką bele kaip, pagal kažką atseit? Tai ne geriau rinktis iš Avon, Oriflame, Mary Kay? Bent jau su kosmetikos linijomis žmonės dirba, daug nutuokia apskritai apie kosmetiką, o ne kažkur štampuoja ir dviračius išradinėja
Aš vien to dalyko, kad tai analogas - nepakęsčiau
Ypač, kai tai nėra kažkoks šiaip daiktas. Kaip tik šiandien dar ir straipsnis spaudoje yra ką alergijos žmonėms pridaro. Reikia pamąstyti ką ant savęs purškiame
Iš esmės ir taip protingiausia būtų rinktis kvapnius aliejus, natūralius kvepalus, o čia dar žmonės bando ant savęs kažkokias padielkas
O kur parašyta, kad čia analogai??? fmgroup.lt tikrai nėra niekur nurodyta, kad čia analogai arba kažkokios lentelės, koks numeriukas atitinka kokį kvapą. Jie tiesiog neturi pavadinimo kažkokio, todėl sunumeruoti. Kad ir jų kvapas skiriasi.. Aš lyginau ne vieną kvapą, yra panašumas tikrai, bet kad sutaptų
aš tai nepasakyčiau, kad čia analogai, dėžutė, įpakavimas, pats buteliukas, viskas skiriasi. Jie tiesiog ima natas ir viskas. Ir jei skiriasi bent trupučiu, vadinasi jau nebe tas kvapas. Aš manau, kad originalų padirbti neįmanoma, viskas yra konfidencialu ir visa info apie kiekvieno ingrediento kiekį yra slepiama. Tai kad... O tie konsultantai, kurie teigia, jog čia analogai - nesąmonė. Tiesa, mačiau tinklapių ir su lentelėm, bet jie negali net taip sakyti... Nes FM group kvepalai yra visai kas kita.
Analogai yra turguj, kur už 80-100Lt gali nusipirkti kvapą, bet jis laikys žymiai trumpiau. Buteliukas tas pats, pakuotė ta pati ir kaži kaip ten dėl kvapo. Nepasakyčiau, kad pigiai kainuoja analogai.
Pritariu dėl kvapnių aliejų.
Papildyta:
QUOTE(RIJADA @ 2011 10 14, 14:32)
Žinoma,Jūsų reikalas,ką ant savęs purkšti
Kol nėra alergijų - pirmyn.Man tai ir į galvą nešautų pilti ant savęs kažkokią nesąmonę,neaiškios cheminės sudėties,neaišku kur išpilstytą.Tai,ką rašiau apie kolegę,tik išimtis,tikriausiai vienintelė ir paskutinė.Todėl ir sakiau,kad mane pribloškė toks atradimas
Ir tai yra ne pigūs kvepalai,o brangus š....
Atsiprašau,nelabai gražiai,bet taip yra
Neaiškios cheminės sudėties? Atsiprašau, bet aš ne chemikė... O pigiuose kvepaluose sudėtis aiški? Nesuprantu....
Kur jie gaminami? Lenkijoje. Visa tai skelbia oficialus tinklapis.