Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Visagalis Google meta, kad tai Lanvin - Eclat d'Arpege kopija.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 06 19, 23:39)
Visagalis Google meta, kad tai Lanvin - Eclat d'Arpege kopija.

vat šitą aš orginalą turiu-juodai skiriasi g.gif , nu,žodžiu turi ji ten beleką,labai ačiū už pagalbą,dabar vedu derybas su ja ko ji tiksliai nori,nes pirkt tai man reiks,o uošvei neįtikt nenorėčiau blush2.gif
Atsakyti
Sunkią užduotį gavote smile.gif
Atsakyti
Na su uošve gali būti sudėtinga mirksiukas.gif
Gal jai galima dovanų čekį padovanoti, kad pati išsirinktų? Arba nusivežti į parduotuvę, kad turėtų galimybę pauostyti ir pasirinkti?
Atsakyti
Paskutinieji pigiukai "Little black dress". Buvo akcija tai kainavo tik 39.90 .. bigsmile.gif uz iprasta kaina nebuciau pirkusi schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Mis berry @ 2011 09 11, 19:46)
Paskutinieji pigiukai  "Little black dress". Buvo akcija tai kainavo   tik 39.90 .. bigsmile.gif  uz iprasta  kaina nebuciau pirkusi  schmoll.gif

kaip kvapas ar laiko gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bresk5: 15 rugsėjo 2011 - 12:07
Jeanne Arthes - Love Generation Rock thumbup.gif
Michel Germain - Tattoo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mis berry @ 2011 09 11, 19:46)
Paskutinieji pigiukai  "Little black dress". Buvo akcija tai kainavo  tik 39.90 .. bigsmile.gif  uz iprasta  kaina nebuciau pirkusi  schmoll.gif

Sitie tai super, anksciau juos naudodavau thumbup.gif
Atsakyti
Aš naudoju FM kvepalus, na, su jais susipažinau tik tada, kai pradėjau platinti... [anskčiau naudodavau testerinius kvepalus] Prieš tai buvau nusistačius nelabai kaip, jei žiūrėti į juos, kaip į analogus. Bet patys kvaai laiko ilgai, perku ir mamai, ir sesei, žodžiu, visai šeimai. Ilgai laikosi, bet nepasakyčiau, kad kvapas atitinka 100proc, bet tas man netrugdo bigsmile.gif

Kita vertus yra dar kaip analogai tokie roxanne [nepamenu tikslaus pavadinimo, jei suklydau]. Tai manos sesė dar iš ten perkasi escados ale analogą, nepasakyčiau vėlgi, kad kvapas 100proc. Bet ji ir tais patenkinta.

Tiek Fm, tie roxanne [kurių aš neplatinu], manau - atitinka kokybę, kainos įperkamos ir mano nuomone, geresni, nei maximoj ar turguj už tą pačią kainą. Pasikartosiu - mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 13, 13:30)
tie roxanne [kurių aš neplatinu]

kaip gaila... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 13, 12:30)
. Ilgai laikosi, bet nepasakyčiau, kad kvapas atitinka 100proc, bet tas man netrugdo  bigsmile.gif

Tai manos sesė dar iš ten perkasi escados ale analogą, nepasakyčiau vėlgi, kad kvapas 100proc. Bet ji ir tais patenkinta.

Lengva gyvent nereikliem žmonėm biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2011 10 13, 12:48)
kaip gaila...  verysad.gif

hah.gif
Atsakyti
Man tai tie visi FM, roxanne (net nežinojau, kad ir tokie yra) net ir netinka į pigių kvepalų temą - mokėti 50-70 lt ar kažkiek pan. už visišką Š tai čia labai jau didelė prabanga schmoll.gif
Atsakyti