Visagalis Google meta, kad tai Lanvin - Eclat d'Arpege kopija.
QUOTE(Kalpana @ 2011 06 19, 23:39)
vat šitą aš orginalą turiu-juodai skiriasi , nu,žodžiu turi ji ten beleką,labai ačiū už pagalbą,dabar vedu derybas su ja ko ji tiksliai nori,nes pirkt tai man reiks,o uošvei neįtikt nenorėčiau
Sunkią užduotį gavote
Na su uošve gali būti sudėtinga
Gal jai galima dovanų čekį padovanoti, kad pati išsirinktų? Arba nusivežti į parduotuvę, kad turėtų galimybę pauostyti ir pasirinkti?
Gal jai galima dovanų čekį padovanoti, kad pati išsirinktų? Arba nusivežti į parduotuvę, kad turėtų galimybę pauostyti ir pasirinkti?
QUOTE(Mis berry @ 2011 09 11, 19:46)
Paskutinieji pigiukai "Little black dress". Buvo akcija tai kainavo tik 39.90 .. uz iprasta kaina nebuciau pirkusi
kaip kvapas ar laiko gerai
QUOTE(Mis berry @ 2011 09 11, 19:46)
Paskutinieji pigiukai "Little black dress". Buvo akcija tai kainavo tik 39.90 .. uz iprasta kaina nebuciau pirkusi
Sitie tai super, anksciau juos naudodavau
Aš naudoju FM kvepalus, na, su jais susipažinau tik tada, kai pradėjau platinti... [anskčiau naudodavau testerinius kvepalus] Prieš tai buvau nusistačius nelabai kaip, jei žiūrėti į juos, kaip į analogus. Bet patys kvaai laiko ilgai, perku ir mamai, ir sesei, žodžiu, visai šeimai. Ilgai laikosi, bet nepasakyčiau, kad kvapas atitinka 100proc, bet tas man netrugdo
Kita vertus yra dar kaip analogai tokie roxanne [nepamenu tikslaus pavadinimo, jei suklydau]. Tai manos sesė dar iš ten perkasi escados ale analogą, nepasakyčiau vėlgi, kad kvapas 100proc. Bet ji ir tais patenkinta.
Tiek Fm, tie roxanne [kurių aš neplatinu], manau - atitinka kokybę, kainos įperkamos ir mano nuomone, geresni, nei maximoj ar turguj už tą pačią kainą. Pasikartosiu - mano nuomone
Kita vertus yra dar kaip analogai tokie roxanne [nepamenu tikslaus pavadinimo, jei suklydau]. Tai manos sesė dar iš ten perkasi escados ale analogą, nepasakyčiau vėlgi, kad kvapas 100proc. Bet ji ir tais patenkinta.
Tiek Fm, tie roxanne [kurių aš neplatinu], manau - atitinka kokybę, kainos įperkamos ir mano nuomone, geresni, nei maximoj ar turguj už tą pačią kainą. Pasikartosiu - mano nuomone
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 13, 12:30)
. Ilgai laikosi, bet nepasakyčiau, kad kvapas atitinka 100proc, bet tas man netrugdo
Tai manos sesė dar iš ten perkasi escados ale analogą, nepasakyčiau vėlgi, kad kvapas 100proc. Bet ji ir tais patenkinta.
Tai manos sesė dar iš ten perkasi escados ale analogą, nepasakyčiau vėlgi, kad kvapas 100proc. Bet ji ir tais patenkinta.
Lengva gyvent nereikliem žmonėm
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2011 10 13, 12:48)
kaip gaila...