Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 07, 21:53)
Šiaip, man rodos, jų net Maximose, IKI būna. Bent anksčiau esu mačiusi. Taigi galit išmėginti sava nosimi mirksiukas.gif

"Švaros prekėse" irgi "Dzintars" parfumų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2011 02 07, 22:43)
O koks "KOKETE" kvapas? ax.gif

Zinokit geda pasakyt blush2.gif Bet as apie kvepalus suprantu tiek,kad man jie kvepia arba ne.. lotuliukas.gif Galiu tik pasakyti,kad tai nera saldus kvapas
Atsakyti
Novaya Zaria Patchouli Magique, tikrai verti demesio, mano nosiai labai grazi ir silta paciule.

Dar is pigesniu man neblogi Cerruti Image moterims (parfum exprese labai daznai jiems nuolaida buna), gal ne visiems patinka, bet man tai vieninteliai kedro turintys kvepalai, nuo kuriu nepykina ir neskauda galvos (nes paprastai kedro negaliu pakesti) ir graziausiai jie man skleidziasi vesesniu metu laiku - ankstyva pavasari ir velyva rudeni.

Beje, gal zinote, kur galima rasti UdV Varensia? Anksciau turguje matydavau, o dabar neberandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 09, 13:02)
Beje, gal zinote, kur galima rasti UdV Varensia? Anksciau turguje matydavau, o dabar neberandu  g.gif

eurokose paieškok.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 09, 13:02)
Novaya Zaria Patchouli Magique, tikrai verti demesio, mano nosiai labai grazi ir silta paciule.

Tikrai gražūs kvepalai drinks_cheers.gif
Ir kiti Novaya Zaria kvepalai labai neblogi. Sakyčiau, verti daugiau, nei kad pas mus kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 09, 15:02)
Beje, gal zinote, kur galima rasti UdV Varensia? Anksciau turguje matydavau, o dabar neberandu  g.gif

Jei tiksliai prisimenu, mačiau Kosmadoj (VCUPe)
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 09, 14:02)

Pritariu del Cerruti Image.
Atsakyti
mano megstamiausi Taina kvepaliukai. Kvepia ir laikosi nerealiai wub.gif
Atsakyti
Gal galetumete padet?Nupirkau kvepaliukus pasake kad, kainuoja apie 100lt. Bandziau surasti internete niekur nera tokiu visai. Kvepia neblogai bet atrodo gana prastai. Gal kur nors matet ar zinot kiek kainuoja? smile.gif

P.S kaip galima ikelti nuotrauka, esu naujoke nerandu...
Atsakyti
QUOTE(Esprite @ 2011 02 12, 23:46)
Gal galetumete padet?Nupirkau kvepaliukus pasake kad, kainuoja apie 100lt. Bandziau surasti internete niekur nera tokiu visai. Kvepia neblogai bet atrodo gana prastai. Gal kur nors matet ar zinot kiek kainuoja? smile.gif

P.S kaip galima ikelti nuotrauka, esu naujoke nerandu...

kai rasai zinute ikelk per img langeli,ten idek nukopijuota paveiksliuko adresa ir spausk atsakyti. Tik ziurek,kad paveikslas nebutu per didelis,istampys puslapi 4u.gif
Atsakyti
http://hotimg23.fotk...226/2011-vi.jpg[/IMG][/IMG]
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Nu va pagaliau ikeliau smile.gif Aciu tau REALBE!
Jei kas matet kvepalus rasykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esprite @ 2011 02 13, 00:44)
http://hotimg23.fotk...226/2011-vi.jpg[/IMG][/IMG]
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Nu va pagaliau ikeliau smile.gif Aciu tau REALBE!
Jei kas matet kvepalus rasykite smile.gif

Nematyti išvis smile.gif
Atsakyti