Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(Rigita @ 2011 02 03, 22:13)
Atsiprašau, jei pasikartosiu  ax.gif
Labai (man) "skanūs" SWEET POMMY eau de parfum pour femme by Omerta 100ml
user posted image
įkvėpti Nina iš Nina Ricci http://www.hsperfume...s=Product&p=316 (ten ir daugiau yra "įkvėptų"  mirksiukas.gif )
Saldūs, bet turi kažkokį kabliuką  thumbup.gif Kvapas išsilaiko ilgai (ne veltuj Eau de Parfum) ir nebūna to spiritinio pokvapio.
(Pirkau Kauno Urmo Bazės senąjame traukinuke. Kaina lyg ir 25 Lt)

Kažin kur Šiauliuose būtų galima rasti g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja07 @ 2011 02 03, 21:36)
Kažin kur Šiauliuose būtų galima rasti  g.gif  bigsmile.gif

jei rasit, praneskit mirksiukas.gif irgi noreciau drinks_cheers.gif vien del buteliuko... thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Gal yra bandziusiu stai siuos?pastebejau nemazai,kas giria juos bigsmile.gif ar ne pernelyg saldus? ax.gif
Atsakyti
Paskaitinejau sia tema ir pagalvojau kaip pasiilgau savo vienu is pirmuju "geresniu" paauglystes kvapu wub.gif user posted image

Kazin yra dar prekyboj ju? Kiek pamenu budavo Droguose, Eurokose...
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 04, 00:11)
user posted image

Gal yra bandziusiu stai siuos?pastebejau nemazai,kas giria juos bigsmile.gif ar ne pernelyg saldus? ax.gif

Esu turejus žalioj jaunystej So?..inspired
http://www.fragranti...pired-8055.html
laaabai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 05 26, 22:41)
Siandien nusipirkau Bon ton ar kaip ten tuos poigius kvepaliukus.. persiku kvapo  4u.gif jaaaaaaaazau kaip kvepia  wub.gif  drinks_cheers.gif dar noriu milke shaik wub.gif

lotuliukas.gif taip prajuokino sitas komentaras.
pamenu,kad labai labai senai irgi buvau susigudzius vienu is kvapu.bet kai pas mane jis kambary suduzo.tai ilgai negalejau dar pakest sio kvapo lotuliukas.gif reik pasiziuret,ka naujo jie yra pridare.nes pamenu,kad ilgai labai laikesi..

Atsakyti
QUOTE(TipuTapu @ 2011 02 04, 11:26)
Paskaitinejau sia tema ir pagalvojau kaip pasiilgau savo vienu is pirmuju "geresniu" paauglystes kvapu 

No.1 tai yra, o tokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(TipuTapu @ 2011 02 04, 11:26)
Paskaitinejau sia tema ir pagalvojau kaip pasiilgau savo vienu is pirmuju "geresniu" paauglystes kvapu  wub.gif user posted image

Esu turejus zaliu kamstuku tai labai patiko.Dar is pigesniu visai nieko C-THRU zalias,Oriflame "Diamond Musk"geras kvapas,tik reik pataikyt kai akcija-tiesa laikosi tai ne itin ilgai..
Cia prisikaiciau tai pabandziau Dzintars,man patiko "Kokete" tai ir nusipirkau gi vis tiek tik 8 LT kainavo irnesakyk.gif Nu bet tu Bon Bons tai nemaciau,gal ju jau nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(gryneja @ 2011 02 07, 16:14)
... Nu bet tu Bon Bons tai nemaciau,gal ju jau nera g.gif

Yra mirksiukas.gif , bet jie juk tokie jau vaikiški ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 02 07, 18:27)
Yra  mirksiukas.gif , bet jie juk tokie jau vaikiški ... ax.gif

Aaa,tai as ne tam skyriuj ieskojau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(gryneja @ 2011 02 07, 16:14)
Esu turejus zaliu kamstuku tai labai patiko.Dar is pigesniu visai nieko C-THRU zalias,Oriflame "Diamond Musk"geras kvapas,tik reik pataikyt kai akcija-tiesa laikosi tai ne itin ilgai..
Cia prisikaiciau tai pabandziau Dzintars,man patiko  "Kokete" tai ir nusipirkau gi vis tiek tik 8 LT kainavo irnesakyk.gif Nu bet tu Bon Bons tai nemaciau,gal ju jau nera g.gif

O koks "KOKETE" kvapas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2011 02 07, 21:43)
O koks "KOKETE" kvapas? ax.gif

Šiaip, man rodos, jų net Maximose, IKI būna. Bent anksčiau esu mačiusi. Taigi galit išmėginti sava nosimi mirksiukas.gif
Atsakyti