Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

QUOTE(inetule22 @ 2010 10 22, 20:50)
pameginkit Christina Aguilera by Night, manyciau kaip tik tokie saltesniems orams, o be to ir kvapas labai geras  mirksiukas.gif

Dėl kvapo pritariu,labai neblogas wub.gif toks saldus žieminis.bet kaina tai nepasakyčiau kad maža,15 ar 10ml berods sarmoje 60lt,o 30ml apie 100lt kainuoja g.gif nebent siustis iš užsienio gautusi pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2010 12 03, 09:47)

drinks_cheers.gif ir man pasirode, kad ji palyginti bangoka, be to vokieciuose populiari, daznai uzuodziu gatveje. del to ir nepirkau.
Atsakyti
QUOTE(martinex @ 2010 12 02, 12:33)
gal kas pirkote FM kolekcijos kvepaliuku,kainos nekanda,kazin kaip kokybe g.gif

Kokybe super thumbup.gif net 20% parfumo. o kainos zemos, ypac jei pasirasot kontrakta ir perkat tiesiogiai.... thumbup.gif as jau seniai nebeperku jokiu kitu..tik sitos firmos. 4u.gif Is 160 kvepalu megineliu, tikrai rasit sau patinkanti aromata.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2010 12 12, 18:51)
Kokybe super thumbup.gif net 20% parfumo. o kainos zemos, ypac jei pasirasot kontrakta ir perkat  tiesiogiai....  thumbup.gif as jau  seniai nebeperku jokiu kitu..tik sitos firmos. 4u.gif Is 160 kvepalu megineliu, tikrai rasit sau patinkanti aromata.... 4u.gif  4u.gif

[COLOR=yellow]FM group produkcijos net liežuvis neapsiverčia kvepalais pavadint lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 12 gruodžio 2010 - 20:08
QUOTE(apčy @ 2010 12 12, 22:08)
[COLOR=yellow]FM group produkcijos net liežuvis neapsiverčia kvepalais pavadint lotuliukas.gif

Na cia jau kiekvieno teise rinktis. Ne visi zmones gali ipirkti kvepalus kuriu kaina siekia 200Lt, o FM GROUP produkcijoje galima rasti labai daug panasiu kvapu. Kodel nepasinaudojus tokia kaina ir tokia galimybe. Pati esu isbandziusi ir kartais orginalus kvepalai taip ilgai neislieka kaip Federico Mahoros. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2010 12 12, 17:51)
net 20% parfumo.

lotuliukas.gif

QUOTE(Zyvy @ 2010 12 20, 14:21)
Na cia jau kiekvieno teise rinktis. Ne visi zmones gali ipirkti kvepalus kuriu kaina  siekia 200Lt

Neturėjau pinigų - nepirkau visai. Čia tas pats, kas pirkt riebalų mišinį ir įsivaizduot, kad valgai sviestą unsure.gif
Atsakyti
Ar yra Lietuvoje kur nors pirkti Coty-"Vanilla fields"? Gal kas matėt kur nors? Šiaip jie dar mano mokyklos laikų-turbūt pirmieji mano "normalesni" kvepalai. Tokia nostalgija šiam kvapui wub.gif flirt.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atati: 07 sausio 2011 - 23:51
QUOTE(Atati @ 2011 01 07, 23:24)
Ar yra Lietuvoje kur nors pirkti Coty-"Vanilla fields"? Gal kas matėt kur nors? Šiaip jie dar mano mokyklos laikų-turbūt pirmieji mano "normalesni" kvepalai. Tokia nostalgija šiam kvapui wub.gif  flirt.gif

va, parduoda kaip tik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 09 sausio 2011 - 13:56
QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 09, 13:56)
va, parduoda kaip tik  4u.gif

Monmorensi 4u.gif Jūs auksas thumbup.gif Ačiū!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Atati @ 2011 01 09, 15:24)
Monmorensi 4u.gif  Jūs auksas thumbup.gif  Ačiū!!!!!

žinau. user posted image

biggrin.gif juokauju. prašom, į sveikatą 4u.gif
Atsakyti
Na mergiukai, ar nieko naujo is nebrangiu kvepalu neatradote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 01 09, 18:23)
žinau. user posted image

biggrin.gif juokauju. prašom, į sveikatą  4u.gif

Monmorensi, o gal žinot, kokie kvepalai panašūs į "Vanilla fields"? Bijau, kad jų man ilgam neužteks, tai būtų gerai kažkokius panašius rast g.gif
Gal ir kitos mergaitės ką rekomenduotumėt ne iš super brangiųjų, vanilinių, bet ne per saldžių unsure.gif ?
Atsakyti