Dėl kvapo pritariu,labai neblogas toks saldus žieminis.bet kaina tai nepasakyčiau kad maža,15 ar 10ml berods sarmoje 60lt,o 30ml apie 100lt kainuoja nebent siustis iš užsienio gautusi pigiau
Kokybe super net 20% parfumo. o kainos zemos, ypac jei pasirasot kontrakta ir perkat tiesiogiai.... as jau seniai nebeperku jokiu kitu..tik sitos firmos. Is 160 kvepalu megineliu, tikrai rasit sau patinkanti aromata....
Kokybe super net 20% parfumo. o kainos zemos, ypac jei pasirasot kontrakta ir perkat tiesiogiai.... as jau seniai nebeperku jokiu kitu..tik sitos firmos. Is 160 kvepalu megineliu, tikrai rasit sau patinkanti aromata....
Na cia jau kiekvieno teise rinktis. Ne visi zmones gali ipirkti kvepalus kuriu kaina siekia 200Lt, o FM GROUP produkcijoje galima rasti labai daug panasiu kvapu. Kodel nepasinaudojus tokia kaina ir tokia galimybe. Pati esu isbandziusi ir kartais orginalus kvepalai taip ilgai neislieka kaip Federico Mahoros.
Ar yra Lietuvoje kur nors pirkti Coty-"Vanilla fields"? Gal kas matėt kur nors? Šiaip jie dar mano mokyklos laikų-turbūt pirmieji mano "normalesni" kvepalai. Tokia nostalgija šiam kvapui
Ar yra Lietuvoje kur nors pirkti Coty-"Vanilla fields"? Gal kas matėt kur nors? Šiaip jie dar mano mokyklos laikų-turbūt pirmieji mano "normalesni" kvepalai. Tokia nostalgija šiam kvapui
Monmorensi, o gal žinot, kokie kvepalai panašūs į "Vanilla fields"? Bijau, kad jų man ilgam neužteks, tai būtų gerai kažkokius panašius rast
Gal ir kitos mergaitės ką rekomenduotumėt ne iš super brangiųjų, vanilinių, bet ne per saldžių ?