Iš pigių turiu žalius C-THRU, vasarą labai tiko ir patiko, dabar kiek per šaltas kvapas. Bet šiaip
QUOTE(Incense @ 2010 10 19, 14:39)
ir aš kažkada turėjau - šie tikrai neblogi
Man tas kvapas kažkokių asociacijų su Gucci rush 2 turi lyg, jei gerai pamenu
P.s: bet šiaip seniai jų niekur pirkt nemačiau ...
Nagi, merginos, ka patartumete is pigesniu kvepaliuku, kokiu nors siltu noreciau
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 22, 15:25)
Nagi, merginos, ka patartumete is pigesniu kvepaliuku, kokiu nors siltu noreciau
pameginkit Christina Aguilera by Night, manyciau kaip tik tokie saltesniems orams, o be to ir kvapas labai geras
Siandien prisiminiau siuos kvepalus, kuriuos pries kiek metu kelis kartus pirkau, tai paminesiu - Tom Taylor bodytalk[I].....
Kvapas rimtai superinis, toks "nepigus", zodziu geras ir laikosi neblogai, plius, priesingoji lytis del ju "lydydavosi", pavadinimas tikrai gerai atitinka produkta...
Papildyta:
Dar pridedu, labai neblogi ir nebrangus , ypac citrusiniu kvapu megejoms Elizabeth Arden green tea, parfum express jiems pastoviai nuolaidos, kvapas labai keliantis nuotaika, uz 30 - 50 lt galima ten isigyti....
Dar, Antonio Banderas Spirit, kazkada Sarmoj buvau nusipirkus 100 ml, gal 60 lt ar 70, bet kvapas geras, ne toks vandenelis, kaip tie pigesni buna, laikosi tai ilgiausiai, o ir nepasakytum, kad kvepalai prastesni, siaip man jie uz dauguma brangiu kvepalu dar geriau laikydavosi....
Kvapas rimtai superinis, toks "nepigus", zodziu geras ir laikosi neblogai, plius, priesingoji lytis del ju "lydydavosi", pavadinimas tikrai gerai atitinka produkta...
Papildyta:
Dar pridedu, labai neblogi ir nebrangus , ypac citrusiniu kvapu megejoms Elizabeth Arden green tea, parfum express jiems pastoviai nuolaidos, kvapas labai keliantis nuotaika, uz 30 - 50 lt galima ten isigyti....
Dar, Antonio Banderas Spirit, kazkada Sarmoj buvau nusipirkus 100 ml, gal 60 lt ar 70, bet kvapas geras, ne toks vandenelis, kaip tie pigesni buna, laikosi tai ilgiausiai, o ir nepasakytum, kad kvepalai prastesni, siaip man jie uz dauguma brangiu kvepalu dar geriau laikydavosi....
pasiulykit merginos. saldziai gaivoku kvepaliuku iki kokiu 70lt...pliusas kad laikytu ilgiau...dabar turu Antonio Banderas diavolo..noriu kazko naujo...
QUOTE(Intrigantė @ 2010 10 19, 19:47)
Iš pigių turiu žalius C-THRU, vasarą labai tiko ir patiko, dabar kiek per šaltas kvapas. Bet šiaip
o man jie dabar kaip tik pats tas
o man visai nieko AVON-PERFECTIF
Labai daug komplimentų sulaukia C-THRU žali Ir laikosi gerai, ir kvapas
QUOTE(Rasicka* @ 2010 10 20, 09:35)
ir aš kažkada turėjau - šie tikrai neblogi
Anksčiau būdavo Droge, esu juos pirkusi, tikrai neblogas kvapas
gal kas pirkote FM kolekcijos kvepaliuku,kainos nekanda,kazin kaip kokybe
QUOTE(martinex @ 2010 12 02, 11:33)
gal kas pirkote FM kolekcijos kvepaliuku,kainos nekanda,kazin kaip kokybe
mama nusipirko Lacoste vienu kvepaliuku analoga tai laikosi suuuper ilgai , gaila nezinau kaip tikri kvepia
kas is pigesniu, man vasarai is Oriflaimo "Elvie" tualetinis vanduo ir ziemai Avono Incandessence visai nieko