Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Sena tema

Tęsiam mirksiukas.gif

Minerva : "Jeigu yra poreikis pigiems, bet nebanaliems kvepalams, vilnietėms ir kaunietėms siūlau į "Aistruolę" nupėdinti. Yra visokio gėrio už padorias kainas.

"Droguose" verta atkreipti dėmesį į Ulric des Varens produkciją, "Eurokos" - į "Novaya Zaria" (neišvaizdu, bet itin kokybiška) bei "Malizia".

Jeigu yra galimybė, siūlau "Coty" produkcija pasidomėti - mažos kainos, gera kokybė. "

kas per "novaya zaria"?? blink.gif

Man dar visai nieko iš pigesniu (COTY produkcij) Sara J.Parker "Lovely"user posted image
ir MaryKateandAshley .Sarmoj yra. Taškausi jais, kai nuotaika užeina atitinkama biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 12 sausio 2009 - 13:41
QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 12, 11:36)
kas per "novaya zaria"?? blink.gif

http://www.novzar.ru/
Более ста лет назад, в далеком 1864 году, потомственный парфюмер Генрих Брокар начал свое производство, прославившее его на весь мир. Сейчас в это трудно поверить, но история легендарной парфюмерной фабрики «Новая Заря - Nouvelle Etoile» начиналась в конюшне, расположенной в одном из переулков Москвы.
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 01 12, 15:39)
http://www.novzar.ru/
Более ста лет назад, в далеком 1864 году, потомственный парфюмер Генрих Брокар начал свое производство, прославившее его на весь мир. Сейчас в это трудно поверить, но история легендарной парфюмерной фабрики «Новая Заря - Nouvelle Etoile» начиналась в конюшне, расположенной в одном из переулков Москвы.

nesu macius...arba nesugebedavau pamatyti tokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 12, 13:43)
nesu macius...arba nesugebedavau pamatyti tokiu g.gif

Gal tiesiog neatkreipdavai dėmesio... Jų yra Eurokosuose, Koslinose ir, kiek žinau, Kosmadoj galima rasti... Tikrai verti dėmesio blush2.gif
Atsakyti
vat

visgi, esu maciusi ir pora bandziau ant reisu-tikrai kvapas skanus
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 12, 13:36)
Man dar visai nieko iš pigesniu (COTY produkcij) Sara J.Parker  "Lovely"

nu kur jau jie pigesni... pagal tokia teoriją ir covet 'prie pigesnių'. kažkodėl iš kainos nesimato biggrin.gif kad coty, tai dar nereiškia pigu. ten yra savi lygmenys. coty beauty ir coty prestige. pastarasis apima:

* Baby Phat
* Calvin Klein
* Cerruti
* Chloé
* Chopard
* David and Victoria Beckham(Beckham Signature)
* Davidoff
* Ever (finish production)
* Jennifer Lopez
* Jette Joop
* Jil Sander
* JOOP!
* Kenneth Cole
* Lancaster
* Marc Jacobs
* Nautica
* Nikos
* Petr Cech
* Sarah Jessica Parker
* Vera Wang
* Vivienne Westwood

jeigu čia pigesni... mastau.gif smile.gif
Atsakyti
Manau, mintyse buvo šitieji Coty:

Coty
dar daugiau Coty

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 12 sausio 2009 - 15:08
QUOTE(straige @ 2009 01 12, 15:03)
Manau, mintyse buvo šitieji Coty:

Coty

nežinau, kas buvo mintyse, pakomentavau tai, kas buvo parašyta/parodyta smile.gif
čia aš ne apie Minervos žinutę, o apie Obuolinės "Man dar visai nieko iš pigesniu (COTY produkcij) Sara J.Parker "Lovely"" smile.gif

Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 01 12, 15:14)
nežinau, kas buvo mintyse, pakomentavau tai, kas buvo parašyta/parodyta smile.gif
čia aš ne apie Minervos žinutę, o apie Obuolinės "Man dar visai nieko iš pigesniu (COTY produkcij) Sara J.Parker "Lovely"" smile.gif

Aaaa, atsiprašau, aš papildžiau tai, ką Minerva siūlė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 01 12, 16:45)
nu kur jau jie pigesni... pagal tokia teoriją ir covet 'prie pigesnių'. kažkodėl iš kainos nesimato biggrin.gif kad coty, tai dar nereiškia pigu. ten yra savi lygmenys. coty beauty ir coty prestige. pastarasis apima:   

* Jennifer Lopez

* Sarah Jessica Parker

jeigu čia pigesni... mastau.gif smile.gif

na sitie tai tikrai nera labai brangus. zinoma, ziurint, su kuo lyginsi.
galiu pasiulyti it visai pigucius -Bons bons g.gif

vien zodiz "prestige" kaina pasako lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 12, 15:43)
na sitie tai tikrai nera labai brangus. zinoma, ziurint, su kuo lyginsi.
galiu pasiulyti it visai pigucius -Bons bons  g.gif

vien zodiz "prestige" kaina pasako lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

minėti kv. 50ml ~160Lt sarmoj.

prie ko čia žodis. kalba apie kategoriją eina. dar juokingiau, kai vien žodis coty kainą pasako schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 12 sausio 2009 - 15:59
QUOTE(katalike @ 2009 01 12, 15:58)
dar juokingiau, kai vien žodis coty kainą pasako schmoll.gif

Tada pradėk juoktis - man tikrai pasako mastau.gif
Atsakyti