Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nu va,parodysiu foto kur ISO400,siaubas kazkoks.Jei su EXPOSURE sviesinu tada normaliai.Nu paziurekit-
user posted image
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 14:14)
bet kur taip skubam??? ei??? davai gal pabaigiam pirma viena, o paskui darom kita unsure.gif  nes tikrai bardakas daros doh.gif  doh.gif  doh.gif duoat iki 19 ar kurios ten dienos su wb skirtingoj sviesoj -tai gal ir padarom iki to, a??? g.gif  g.gif  g.gif

Atsiprasau,stabdau arklius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 01 12, 14:21)
  Kaledu senis man siemet atnese  ax.gif

biggrin.gif man irgi...

QUOTE(inesaS @ 2009 01 12, 14:24)
Nu va,parodysiu foto kur ISO400,siaubas kazkoks.Jei su EXPOSURE sviesinu tada normaliai.Nu paziurekit-

nu ne siaubas - bet triuksmas matos... ax.gif tada sviesink su exposure, arba placiau atverk diafragma, arba didink islaikyma... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 12, 14:24)

Atsiprasau,stabdau arklius blush2.gif

tai neatsiprasynek mirksiukas.gif
siaip as megstu nuosekluma koki tai -o cia gaunas bezobrazija tongue.gif nes jei kokios subtilybes- tai ir pamirsiu, kol bandysiu fotkint ax.gif ir klausinesiu simta penkiasdesimt sykiu to pacio tongue.gif tad geriau koks tai laikotarpis, kada kazka is nd ir rodom, aptariam, patariam ir pan -na man taip atrodo..gal kitom ir ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 15:28)
tada sviesink su exposure, arba placiau atverk diafragma, arba didink islaikyma...  ax.gif

arba ieškok šviesesnės vietos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 12, 13:52)
kazkur rasiau jau ... canon`e eini meniu --> antra ikonele i desine  ir ten apacioje  trecia eilute costum wb  mirksiukas.gif

aš matyt pervargau siandien,nes pas mane meniu tokiu nustatyme nera.
pagal aprasyma pas mane trecioj eilutej yra POWER SAVING.ISNARSIAU VISA MENIU IR TOKIU KAIP WB NUSTATYMU NERA g.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 13:53)
esme vienoj sviesoj visas tris is karto padaryt mirksiukas.gif o jau kitoj -veliau darai tongue.gif

maniskiam irgi taip mirksiukas.gif tik pasirinkus pvz programa A -rodo ta wb balansa ir duoda rinkstis mirksiukas.gif

blush2.gif aha tik taip reguliuojais ir pas mane

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 14:02)
Fize - iso pakelk wink.gif prietemoj fotkini ant 200 - uztatai tamsi foto...  ax.gif
Sidabrine - nu ko tu taip blaskais?, atsisesk ramiai, pakvepuok ir tada skaityk biggrin.gif  :

jau nzn kaip dar aiskiau parasyt...  biggrin.gif
Papildyta:
mane, jauciu, irgi  doh.gif

Belly - mano akiai labai gerai  thumbup.gif  saunuole  4u.gif  Jauciu, kad tikrai padirbejai neblogai si savaitgali  thumbup.gif
Armana, - nu man kliuva tas centras...  ax.gif  ir tas sniegas atrodo ne kaip sniegas, o kaip kazkokios dulkes ant objektyvo...  unsure.gif

va dabar kitas reikalas biggrin.gif aciu labai wub.gif
isbandziau su custom wb tai kai nenufotografuoju balto lapo pas mane gaunasi normali spalva ir fono ir zaislo.o bandziau dar karta taip su baltu lapu padaryti tada man vel zaliai gaunasi,nors lapas nusifotografuoja tikrai be jokio zalsvumo
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 14:31)
arba ieškok šviesesnės vietos biggrin.gif

nu je je je biggrin.gif

is tikro tai, man rods, butu geriau sita nd daryt su nenaturalios sviesos saltiniais ... g.gif

ir dar - nu paziurekit i ta reikala idomiau kiek 4u.gif (netradicinis kampas, pateikimas ir pan. - nes tikrai tuoj visoms bloga pasidarys nuo tu baltu kiausu baltoj lekstej biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 sausio 2009 - 14:36
Supratau mergaites pioneer.gif
Atsakyti
O aš sakau, gal reik pradėt svajot apie veidrodinį fotiką? g.gif biggrin.gif bet taip tingiu pradėd mąstyt kokio čia man reiktų doh.gif
Atsakyti
na bet ir tempai jūsų doh.gif norėčiau prie jūsų prisijungti, kol visai neatsilikau. tikiuosi, priimsit ax.gif

rodau iškart ND

1. Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, maženė, dar mažesnė... (Mažindami diafragmą didinkit iso).

f8 ISO400
user posted image

f5 ISO200
user posted image

f3,2 ISO100
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 12 sausio 2009 - 14:39
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 14:36)
O aš sakau, gal reik pradėt svajot apie veidrodinį fotiką?  g.gif  biggrin.gif  bet taip tingiu pradėd mąstyt kokio čia man reiktų  doh.gif

as gi sakiau, kad tavo jautis vedrodyje tupi biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 14:36)
O aš sakau, gal reik pradėt svajot apie veidrodinį fotiką?  g.gif  biggrin.gif  bet taip tingiu pradėd mąstyt kokio čia man reiktų  doh.gif

Tau jau tikrai reiketu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 12, 14:33)
aš matyt pervargau siandien,nes pas mane meniu tokiu nustatyme nera.

gi gal apie veidrodizus kalba ax.gif
QUOTE(Peledike @ 2009 01 12, 14:36)

rodau iškart ND

ar tikrai gerai surasei? g.gif nes viskas atvirksciai gaunas g.gif
Atsakyti