Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Belly @ 2009 01 12, 13:55)
Tai ta suprantu, tik norejau pakalaust ar lapa reik taip nufotkint, ar reik, kad ir kambario spalvos matytusi  mirksiukas.gif

Custom

ne, tik lapas matos ekrane, kai nuo jo spalva 'nuimi' mirksiukas.gif - bent as taip darau g.gif

irgi i zaluma koki tai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 12 sausio 2009 - 13:57
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 13:46)
bandysiu perfotografuot, man fotikas nusedo kaip visada nelaiku  doh.gif
Ale nors einu gal ka padarysiu pietu, nes kai prisedau tai prisedau nuo ryto prie PC  doh.gif

Fize - iso pakelk wink.gif prietemoj fotkini ant 200 - uztatai tamsi foto... ax.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 12, 13:46)
dienos sviesa.juk uzduotis yra dienos sviesoj fotografuoti ir vakare prie lempos

Sidabrine - nu ko tu taip blaskais?, atsisesk ramiai, pakvepuok ir tada skaityk biggrin.gif :

fotkini 2 kartus:

viena karta dienos sviesoj (darai tris kadrus:
1. auto wb,
2. daylight/cloudy,
3. custom/pre(set) )

antra karta - sutemus, prie kambarinio apsvietimo (darai tris kadrus:
1. auto wb
2. lempuciu
3. custom/pre(set) )

jau nzn kaip dar aiskiau parasyt... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(olo @ 2009 01 12, 13:53)
Prisijungsiu, prisijungsiu ! Siandien vakare bandysiu kazka nusauti !

*****, ismes mane is darbo, nieko nedirbu tik foruma skaitineju .

mane, jauciu, irgi doh.gif

Belly - mano akiai labai gerai thumbup.gif saunuole 4u.gif Jauciu, kad tikrai padirbejai neblogai si savaitgali thumbup.gif

Armana, - nu man kliuva tas centras... ax.gif ir tas sniegas atrodo ne kaip sniegas, o kaip kazkokios dulkes ant objektyvo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 sausio 2009 - 14:04
QUOTE(olo @ 2009 01 12, 13:22)
Pas mane Nikon-as D50. O darau taip: per MENU susirandu, kur yra Wite Balance ---> toliau pasirenku PRE(preset) ---> toliau MEASURE (pamatuok). Spaudziu uzrakto mygtuka iki puses, kad gryzti is meniu i fotografavimo rezima. Tada fotiko nugaroje yra knopke WB, kuria nuspaudziu ir laikau tol kol virsutineme ekranelyje atsiranda uzrasas Pre. Balta popieriaus lapa kadruoju taip , kad uzimtu visa vaizdo ieskikli ir nufotkinu.
Jei viskas gerai, tai ekranelyje dega uzrasas Good, jei blogai tai no Gd, ir reikia bandyti matuoti dar karta. Jeigu sumatavom teisingai, tai nuspaudziam dar karta mygtuka WB (fotiko nugaroje) ir viskas.

ačiū, išsisaugojau ir šitą info, bandysiu laužt savo fotiką 4u.gif

QUOTE(olo @ 2009 01 12, 13:53)

*****, ismes mane is darbo, nieko nedirbu tik foruma skaitineju .

man toks vaizdas, kad čia visi potencialūs bedarbiai sėdi biggrin.gif man tik ta paguoda, kad nėščios manęs iš darbo išmest negali lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 13:58)
Fize - iso pakelk wink.gif prietemoj fotkini ant 200 - uztatai tamsi foto...  ax.gif

aaaa joooooo gi, ziuriu ko tamsiau gaunasi doh.gif , atrodo salia langas, ale vat saulute nusisuko i kita namo puse. Kai pasikraus reiks fotkint biggrin.gif
Atsakyti
Kiausiniu baltu cia pas mane negamina,tai dedu nufotkinau kazka kito
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 12, 14:03)
Kiausiniu baltu cia pas mane negamina,tai dedu nufotkinau kazka kito

Man atrodo siek tiek melsvumo yra g.gif
Atsakyti
InesaS - taivo foto exifo nematau, bet speju, kad iso irgi per zemas...

NEPAMIRSTAM TEORIJOS 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 14:07)
InesaS - taivo foto exifo nematau, bet speju, kad iso irgi per zemas...
NEPAMIRSTAM TEORIJOS  4u.gif  mirksiukas.gif

As bijau to ISO,mano fotikas nepaveza visai doh.gif Nu bet einu pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 14:02)
Belly - mano akiai labai gerai  thumbup.gif  saunuole  4u.gif  Jauciu, kad tikrai padirbejai neblogai si savaitgali  thumbup.gif

Tai vadinasi uzskaitom bigsmile.gif thumbup.gif
Teko ir su Mb pasigincyt, kad fotiko is ranku nepaleidziu doh.gif Dirbau nuo dusios blush2.gif ax.gif
Bet pagaliau supratau, ka ne taip dariau ir tikiuosi dienos sviesoj nebus taip sudetinga. tik snd apsiniauke kaip sh... hnuo ryto sviesa deginam doh.gif tai reiks palaukt geresnio oro smile.gif
Patiko pratoj temoj tavo gatve juodai /balta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 12 sausio 2009 - 14:10
bet kur taip skubam??? ei??? davai gal pabaigiam pirma viena, o paskui darom kita unsure.gif nes tikrai bardakas daros doh.gif doh.gif doh.gif duoat iki 19 ar kurios ten dienos su wb skirtingoj sviesoj -tai gal ir padarom iki to, a??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 12, 14:09)
As bijau to ISO,mano fotikas nepaveza visai doh.gif Nu bet einu pabandysiu mirksiukas.gif

nu neikas jis tau biggrin.gif matysi, kad negerai - sumazinsi wink.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 14:14)
bet kur taip skubam??? ei??? davai gal pabaigiam pirma viena, o paskui darom kita unsure.gif  nes tikrai bardakas daros doh.gif  doh.gif  doh.gif duoat iki 19 ar kurios ten dienos su wb skirtingoj sviesoj -tai gal ir padarom iki to, a??? g.gif  g.gif  g.gif

ot pagavo kabli merginos biggrin.gif

as tai neskubu irnesakyk.gif audziu daba minti, kaip i ta technini nd kurybiskiau paziuret biggrin.gif o paziuret galesiu tik std - nes vyras dirbs ir nesimakaluos man po kojom hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 17:25)
auto.......................................................................................cloudy.......................................................................custom
user posted image

jau kvepaliukai sitie man wub.gif Kaledu senis man siemet atnese ax.gif

einu toliau skaityt sena tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 12 sausio 2009 - 14:22