Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 13:28)
thumbup.gif  saunuolis
prasom neuzmirst sitos instrukcijos ikelt i kitos temos (tai cia rytoj turbut hihihi.gif ) pirma puslapi  4u.gif
je je... biggrin.gif lai vyrai viska daro hihihi.gif (Olo atveju - zmona biggrin.gif)

Olo - o tu neprisijungi prie nd?  ax.gif

kartais dar pabaliavojam , kad ideju daugiau kiltu ... drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dedu savo kiausini (ale jis kazkoks netikrai baltas ir ploviau net su plovikliu)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 14:39)
ir ploviau net su plovikliu)

lotuliukas.gif thumbup.gif alia man vaizdas, kad sufokusuota į lėkštę g.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 13:39)
dedu savo kiausini (ale jis kazkoks netikrai baltas ir ploviau net su plovikliu)

Na nera ta spalva dar balta g.gif

Ka manot apie si potreta? Man jis patinka, bet tikriausiai bus blogai, kad berniukas centre.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 13:40)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  alia man vaizdas, kad sufokusuota į lėkštę  g.gif

bandysiu perfotografuot, man fotikas nusedo kaip visada nelaiku doh.gif
Ale nors einu gal ka padarysiu pietu, nes kai prisedau tai prisedau nuo ryto prie PC doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 13:20)
nu tos 2 tai geros, ale jas visas tris reik vienu metu fotkint, tai nori nenori - teks viska perdaryt...  ale tu nepergyvenk labai irnesakyk.gif, bus gera treniruote rankai ir akiai biggrin.gif

bent dvi geros nors tiek paguoda,bet tada jei reik visas vienu metu fotkint kaip su dienos sviesa.juk uzduotis yra dienos sviesoj fotografuoti ir vakare prie lempos sviesos.ar viska daryti pvz dienos metu ir nors sviesu ir kambary lempos dar neijungtos fotkint su nustatyta lempute g.gif susibalamutinau visai doh.gif

QUOTE(olo @ 2009 01 12, 13:22)
Pas mane Nikon-as D50. O darau taip: per MENU susirandu, kur yra Wite Balance ---> toliau pasirenku PRE(preset) ---> toliau MEASURE (pamatuok). Spaudziu uzrakto mygtuka iki puses, kad gryzti is meniu i fotografavimo rezima. Tada fotiko nugaroje yra knopke WB, kuria nuspaudziu ir laikau tol kol virsutineme ekranelyje atsiranda uzrasas Pre. Balta popieriaus lapa kadruoju taip , kad uzimtu visa vaizdo ieskikli ir nufotkinu.
Jei viskas gerai, tai ekranelyje dega uzrasas Good, jei blogai tai no Gd, ir reikia bandyti matuoti dar karta. Jeigu sumatavom teisingai, tai nuspaudziam dar karta mygtuka WB (fotiko nugaroje) ir viskas.

pas mane CANONE nustatymuose per MENIU nera jokio WB balanse,tik kai pasirenku pvz programa AV ar M ir pan tada paspaudus FUNC.SET galiu kazka reguliuoti,kad ir wb balansa g.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 01 12, 13:23)
vaiku i kiema nevedam, nedirbam ir valgyt vyrams nedarom  lotuliukas.gif  rolleyes.gif mokomes fotografuoti reiskias  cool.gif  smartass.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 12, 13:46)
bent dvi geros nors tiek paguoda,bet tada jei reik visas vienu metu fotkint kaip su dienos sviesa.juk uzduotis yra dienos sviesoj fotografuoti ir vakare prie lempos sviesos.ar viska daryti pvz dienos metu ir nors sviesu ir kambary lempos dar neijungtos fotkint su nustatyta lempute  g.gif  susibalamutinau visai doh.gif
pas mane CANONE nustatymuose per MENIU nera jokio WB balanse,tik kai pasirenku pvz programa AV ar M ir pan tada paspaudus FUNC.SET galiu kazka reguliuoti,kad ir wb balansa g.gif
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  didis.gif

kazkur rasiau jau ... canon`e eini meniu --> antra ikonele i desine ir ten apacioje trecia eilute costum wb mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 01 12, 13:45)
Na nera ta spalva dar balta g.gif

Ka manot apie si potreta? Man jis patinka, bet tikriausiai bus blogai, kad berniukas centre.

tikrai i akis krenta kad berniukas centre ir man dar nepatinka fone esantys balti pukeliai ar plaukeliai ax.gif ar cia tiesiog atspindziai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 12 sausio 2009 - 13:50
QUOTE(Armana @ 2009 01 12, 13:45)

kadangis vietos yra -ne problem pakarpyt, kad neviduryje butu mirksiukas.gif o siaip gali but ir viduryje, bet pvz akys, kad nebutu ir pan mirksiukas.gif i ka akcentas -tas neturi but viduryje mirksiukas.gif
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 12, 13:46)
bent dvi geros nors tiek paguoda,bet tada jei reik visas vienu metu fotkint kaip su dienos sviesa.juk uzduotis yra dienos sviesoj fotografuoti ir vakare prie lempos sviesos.ar viska daryti pvz dienos metu ir nors sviesu ir kambary lempos dar neijungtos fotkint su nustatyta lempute  g.gif  susibalamutinau visai doh.gif
hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  didis.gif

esme vienoj sviesoj visas tris is karto padaryt mirksiukas.gif o jau kitoj -veliau darai tongue.gif

maniskiam irgi taip mirksiukas.gif tik pasirinkus pvz programa A -rodo ta wb balansa ir duoda rinkstis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 14:28)
thumbup.gif  saunuolis
prasom neuzmirst sitos instrukcijos ikelt i kitos temos (tai cia rytoj turbut hihihi.gif ) pirma puslapi  4u.gif
je je... biggrin.gif lai vyrai viska daro hihihi.gif (Olo atveju - zmona biggrin.gif)

Olo - o tu neprisijungi prie nd?  ax.gif

Prisijungsiu, prisijungsiu ! Siandien vakare bandysiu kazka nusauti !

*****, ismes mane is darbo, nieko nedirbu tik foruma skaitineju .
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 12, 13:52)
ir man dar nepatinka fone esantys balti pukeliai ar plaukeliai  ax.gif  ar cia tiesiog atspindziai  g.gif

gal ten sninga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 12, 13:52)
tikrai i akis krenta kad berniukas centre ir man dar nepatinka fone esantys balti pukeliai ar plaukeliai  ax.gif  ar cia tiesiog atspindziai  g.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 13:54)
gal ten sninga unsure.gif

Ten tikrai sniegas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 10, 17:40)
na man lapas neatrodo baltas.  blush2.gif  cia ji reik nefotkint, o nustatymuose uzfiksuoti. wink.gif

Tai ta suprantu, tik norejau pakalaust ar lapa reik taip nufotkint, ar reik, kad ir kambario spalvos matytusi mirksiukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 10, 21:18)
klozeeeetas, klozeeeetas.... biggrin.gif o kad kiausiniu visi turim (dazniausiai biggrin.gif ) namuos, tai niekam nedaejo hihihi.gif
------------------

Anglijoj tik rudi kiausai biggrin.gif

dirol.gif
Auto
user posted image
Lempute
user posted image
Custom
user posted image
Atsakyti