Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 12, 13:06)

as susimaisiau pas mane ir su custom wb tas pats š.. gaunais  doh.gif

nu tikrai kad s.... biggrin.gif teks kankintis dar.. ax.gif tavo pagerinta muiline skaitos?

p.s. reik kazkaip grazint ta sarasa su tais fotikais - nepamenu, kas koki turi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 12, 14:06)

Oho kaip spalvingai tu čia lotuliukas.gif

Beje, man sąrašiukas su fotikais irgi patiko tuo, kad pasižiūrėt bet kada gali su kuo žmogas fotkina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 12 sausio 2009 - 13:10
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 11:09)
Ugu, ten manau siekiama stock tipo fotkės biggrin.gif

O čia daug paprasčiau ir žemiškiau  lotuliukas.gif  tik daiktas ne baltas...  rolleyes.gif

http://www.youtube.c...feature=related

o gal mes irgi galim imt daikta ne balta ar butinai balta? pvz. kaip kiausinis?
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 14:10)

Gal pabandom baltą...šiaip labai įdomu kas gausis rolleyes.gif jei jau kam visiškai nepavyks galima gal ir spalvotą tuomet baltam fone a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 12 sausio 2009 - 13:12
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 13:10)

nu galim ir ne balta - bet savo malonumui hihihi.gif

O ND - sutarem imt balta kiausini - kas is to gausis, paziuresim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 13:11)
Gal pabandom  baltą...šiaip labai įdomu kas gausis  rolleyes.gif  jei jau kam visiškai nepavyks galima gal ir spalvotą tuomet baltam fone a?

nu galim sujungt tada - fotkint tam paciam fone ir balta kiausini, ir nebalta koki daikta... ax.gif (kazkaip cia mes rimtai kosminiu greiciu jau varom biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 13:07)
hm..nu su custom tikrai kazkas ne to g.gif  g.gif  g.gif  g.gif
jei apstebejai, mano custom siandienos ir buvo i zaluma -aisku ne tiek, kiek cia, bet doh.gif

nu tai va ir nesuprantu kame reikalas...
nufotografavau pries tai balta lapa.

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 13:08)
nu tikrai kad s....  biggrin.gif  teks kankintis dar..  ax.gif  tavo pagerinta muiline skaitos?
p.s. reik kazkaip grazint ta sarasa su tais fotikais - nepamenu, kas koki turi...  doh.gif

biggrin.gif
skaitos pagerinta ale,kad aš zinociau lotuliukas.gif
Canon powerschot A640 g.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 13:10)
Oho kaip spalvingai tu čia  lotuliukas.gif

Beje, man sąrašiukas su fotikais irgi patiko tuo, kad pasižiūrėt bet kada gali su kuo žmogas fotkina  thumbup.gif

nu tai visa vaivorykste pavariau lotuliukas.gif

QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 13:10)

aš tai kažkaip norečiau ne vien tik su kiaušiniu bigsmile.gif kaip pradesim visos čia kaip vistos rodyt foto su baltais kiausiniais lotuliukas.gif
Mergaitės ar mano ND neuzsiskaito del custom wb ar visos nuotraukos negeros g.gif
Atsakyti
ei, nu gal jei balta baltame tai balta baltame..kam nesigaus -tam nesigaus (nes as nzn kaip man gausis tongue.gif delt o fokuso ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 13:13)
kazkaip cia mes rimtai kosminiu greiciu jau varom biggrin.gif

Tikrai, kol vaikus nuvedziau i lauka, praejo tik valanda, o atsirado bent 3 prirasyti puslapiai karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 12, 13:13)
Mergaitės ar mano ND neuzsiskaito del custom wb ar visos nuotraukos negeros  g.gif

nu tos 2 tai geros, ale jas visas tris reik vienu metu fotkint, tai nori nenori - teks viska perdaryt... ale tu nepergyvenk labai irnesakyk.gif, bus gera treniruote rankai ir akiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 12, 13:50)
turėjau perskaityt 30 psl  blink.gif bet radau atsakymus į savo savaitgalio klausimus. nes mano irgi NIKON ir neradau to Custom, paskui kažkas įkėlė dėl PRE, nu akurat bekankindama fotiką tokį mačiau, teks bandyt  thumbup.gif šiaip fotkinau visais WB pasirinkimais, skirtumai didžiuliai, ir kad apsidžiaugiau supratusi, kad pagaliau galėsiu atsikratyt tos šlykščios gelsvos spalvos nuotraukose prieblandoj  biggrin.gif

bet jau tempai  doh.gif

Pas mane Nikon-as D50. O darau taip: per MENU susirandu, kur yra Wite Balance ---> toliau pasirenku PRE(preset) ---> toliau MEASURE (pamatuok). Spaudziu uzrakto mygtuka iki puses, kad gryzti is meniu i fotografavimo rezima. Tada fotiko nugaroje yra knopke WB, kuria nuspaudziu ir laikau tol kol virsutineme ekranelyje atsiranda uzrasas Pre. Balta popieriaus lapa kadruoju taip , kad uzimtu visa vaizdo ieskikli ir nufotkinu.
Jei viskas gerai, tai ekranelyje dega uzrasas Good, jei blogai tai no Gd, ir reikia bandyti matuoti dar karta. Jeigu sumatavom teisingai, tai nuspaudziam dar karta mygtuka WB (fotiko nugaroje) ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 12, 13:16)
Tikrai, kol vaikus nuvedziau i lauka, praejo tik valanda, o atsirado bent 3 prirasyti puslapiai  karsta.gif

vaiku i kiema nevedam, nedirbam ir valgyt vyrams nedarom lotuliukas.gif rolleyes.gif mokomes fotografuoti reiskias cool.gif smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 01 12, 13:22)
Pas mane Nikon-as D50. O darau taip: per MENU susirandu, kur yra Wite Balance ---> toliau pasirenku PRE(preset) ---> toliau MEASURE (pamatuok). Spaudziu uzrakto mygtuka iki puses, kad gryzti is meniu i fotografavimo rezima. Tada fotiko nugaroje yra knopke WB, kuria nuspaudziu ir laikau tol kol virsutineme ekranelyje atsiranda uzrasas Pre. Balta popieriaus lapa kadruoju taip , kad uzimtu visa vaizdo ieskikli ir nufotkinu.
Jei viskas gerai, tai ekranelyje dega uzrasas Good, jei blogai tai no Gd, ir reikia bandyti matuoti dar karta. Jeigu sumatavom teisingai, tai nuspaudziam dar karta mygtuka WB (fotiko nugaroje) ir viskas.

thumbup.gif saunuolis
prasom neuzmirst sitos instrukcijos ikelt i kitos temos (tai cia rytoj turbut hihihi.gif ) pirma puslapi 4u.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 01 12, 13:23)
vaiku i kiema nevedam, nedirbam ir valgyt vyrams nedarom  lotuliukas.gif  rolleyes.gif mokomes fotografuoti reiskias  cool.gif  smartass.gif

je je... biggrin.gif lai vyrai viska daro hihihi.gif (Olo atveju - zmona biggrin.gif)

Olo - o tu neprisijungi prie nd? ax.gif
Atsakyti