Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 12:45)

a kuris originala labiau primena?  ax.gif nemacius daikto realybej, dienos sviesoj fotkintas wb - labai sunku nusprest, katra foto geresne...  ax.gif

si karta tai ne pagal puoda, o pagal siena lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai auto nugalejo mano akim cool.gif o rankiniu bandizau kelis sykius skiritngai fotkint lapa -nu vis tiek sien ane tokia doh.gif puodas dar puodas -baltas ir tiek tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
turėjau perskaityt 30 psl blink.gif bet radau atsakymus į savo savaitgalio klausimus. nes mano irgi NIKON ir neradau to Custom, paskui kažkas įkėlė dėl PRE, nu akurat bekankindama fotiką tokį mačiau, teks bandyt thumbup.gif šiaip fotkinau visais WB pasirinkimais, skirtumai didžiuliai, ir kad apsidžiaugiau supratusi, kad pagaliau galėsiu atsikratyt tos šlykščios gelsvos spalvos nuotraukose prieblandoj biggrin.gif

bet jau tempai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 12:49)
si karta tai ne pagal puoda, o pagal siena lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai auto nugalejo mano akim cool.gif  o rankiniu bandizau kelis sykius  skiritngai fotkint lapa -nu vis tiek sien ane tokia doh.gif  puodas dar puodas -baltas ir tiek tongue.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif tada reiskias, dar reiks bandyt smile.gif taip ir itariau, kad auto reali spalva biggrin.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 01 12, 12:50)
turėjau perskaityt 30 psl  blink.gif bet radau atsakymus į savo savaitgalio klausimus. nes mano irgi NIKON ir neradau to Custom, paskui kažkas įkėlė dėl PRE, nu akurat bekankindama fotiką tokį mačiau, teks bandyt  thumbup.gif šiaip fotkinau visais WB pasirinkimais, skirtumai didžiuliai, ir kad apsidžiaugiau supratusi, kad pagaliau galėsiu atsikratyt tos šlykščios gelsvos spalvos nuotraukose prieblandoj  biggrin.gif

bet jau tempai  doh.gif

saunu, kad atradai, tai ko ieskojai thumbup.gif
Atsakyti
nu dar karta bandau

AUTO WB
user posted image

Saulute WB
user posted image

PRE WB (custom)
user posted image

Atsakyti
niekaip nesuprantu kame reikalas.na gerai BALTA IR NETURI BUT BALTA,bet pas mane fonas baltas meškinas baltas o va kas gaunasi?zalsva spalva vietoj baltos. doh.gif
čia kankinau meškina su reguliuojamu WB.tai pas mane yra +2..1..*..-1..-2
čia su +2
user posted image
čia -2
user posted image
Namu darbus atlikau tai su AUTO WB,SAULUTE IR CUSTOM man normalios spalvos gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinė: 12 sausio 2009 - 12:59
Fize, nu dabar jau tikrai eik pas tuos kiausinius biggrin.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 12:57)
Fize, nu dabar jau tikrai eik pas tuos kiausinius biggrin.gif irnesakyk.gif

clap.gif

a ka su jais daryt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fizė: 12 sausio 2009 - 12:59
Sidabrine... lotuliukas.gif ka tu cia nufotkinai??? doh.gif biggrin.gif zalia meskina, zaliam fone? biggrin.gif

tai jei sakai, kad tau nd su custom wb gerai gavos, tai kodel tu situo atveju to rankinio wb nenaudoji ir stumdai ten kazka ??? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 sausio 2009 - 13:03
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 12:54)
biggrin.gif  tada reiskias, dar reiks bandyt smile.gif taip ir itariau, kad auto reali spalva biggrin.gif
saunu, kad atradai, tai ko ieskojai  thumbup.gif

aha, bet banysiu kazkur kitur biggrin.gif nes kabe neteisinga spalva sienu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir saule baisisi spygina lotuliukas.gif
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 12:56)
nu dar karta bandau

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 12:59)
clap.gif

a ka su jais daryt  blink.gif

fotkint baltam fone biggrin.gif Stikline imete filmuka, maniskis imestas liko anos temos paciam gale - zodziu ziurim ir improvizuojam... ax.gif nieko patart negaliu - nes pati dar nebandziau to daryt smile.gif

rankinis fokusas, rankinis wb, kiausas ir baltas fonas 4u.gif visa kita pagal fantazija ir teorijos ismokimo laipsni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 sausio 2009 - 13:02
Mano ND
AUTO WB
user posted image

SAULUTE
user posted image

LEMPUTĖ/bet fotografuota dienos metu,vakare nufotografuosiu prie lempos/
user posted image

CUSTOM WB
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 12:59)
Sidabrine... lotuliukas.gif  ka tu cia nufotkinai???  doh.gif  biggrin.gif  zalia meskina, zaliam fone?  biggrin.gif
tai jei sakai, kad tau nd su custom wb gerai gavos, tai kodel tu situo atveju to rankinio wb nenaudoji ir stumdai ten kazka ???  biggrin.gif

Nu tai va matai pagal mano fotika tai yra balta spalva biggrin.gif
as susimaisiau pas mane ir su custom wb tas pats š.. gaunais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 12, 13:06)
Mano ND
AUTO WB

hm..nu su custom tikrai kazkas ne to g.gif g.gif g.gif g.gif
jei apstebejai, mano custom siandienos ir buvo i zaluma -aisku ne tiek, kiek cia, bet doh.gif
Atsakyti