Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 23:17)

fuiiiiii! man tik tokias emocija kelia tokios foto ... iskrypeliskos kazkokios tikrai schmoll.gif
o gal autoriai tokio fotografijos zanro to ir siekia,kad pazelgus i ju foto,dar kuri laika reikia atsigavineti (tik deja ne nuo teigiamu emociju cool.gif ) lotuliukas.gif tikriausiai g.gif
Atsakyti
bet dabar mane nervina vienas dalykas.... kad tarkim skaitom skaitom ta teorija (na kompozicija ir etc...) vargstam cia su tais nd... ieskom grozio, gilios minties... o vat nueini i koki foto puslapi, randi ten koki nors absoliuciai "freak'iska" vaizdeli ir visiems jis kazkuo ypatingas, nerealiai isskirtinis ir na na na, ir na na na... 

nu vat pvz... http://fotokudra.lt/...8&nav=aut&page=

ka as zinau... mastau.gif

Aš apie kūdrą turiu savo nuomonę tam tikrą biggrin.gif ir nelabai tokią, kuri mane labai viliotų ten dėt foto...kad bent kiek kritikos ten gautum...būtų bent nauda biggrin.gif

QUOTE(Belly @ 2009 01 14, 23:26)
Bet mums tai patinka  bigsmile.gif
Jau geriau taip, negu paciai patinka, o kitiems ne  doh.gif

O man gerai, kai man pačiai patinka biggrin.gif va jei būčiau fotografė, tada jo...reikėtų kitiems įtikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 22:17)
nu vat pvz...

ufff.... kazkaip reik susidestyt savo galvoj, kas tikrai vertinga, o kas tik mados klyksmas...  g.gif

kaip slykstu ir vulgaru schmoll.gif blink.gif As irgi pastebejau, kad ten zmones kartais balsuoja uz nesuprantamus ir neskoningus darbus unsure.gif
Atsakyti
Nu bet ir tempai pas jumi doh.gif Tai nuvariau zinokit i pardoske iskrausciau visus kiausiniu ipakavimus ir deja,deja baltu nera doh.gif Nu reikes dar i Lietuviu parduotuve nuvaryti,gal nuo pernai Velyku bus uzsilike smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 01 14, 16:49)
Na va, zadetieji dziuveseliai j/b

spalvotos ri atskirai geriau mirksiukas.gif

QUOTE(lamella @ 2009 01 14, 18:34)
Dramblys dirbtiniame apšvietime. biggrin.gif

super thumbup.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 14, 18:57)
Bandau bandau ir jau pati nebesuprantu doh.gif  nu paziurekit prasau, ar cia gerai ar ne blush2.gif

labai thumbup.gif

hmmm lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Belly @ 2009 01 14, 22:26)

Padariau siandien savo megytes , nu man tokia grazi nuotrauka, bet cia nedristu det , nes lyg vienos rankytes truksta...

dek dek mirksiukas.gif ant popieriniu foto sutaupysi tongue.gif juokauju blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 15, 09:17)

O man gerai, kai man pačiai patinka biggrin.gif va jei būčiau fotografė, tada jo...reikėtų kitiems įtikt smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 15, 10:38)
Nu bet ir tempai pas jumi doh.gif  Tai nuvariau zinokit i pardoske iskrausciau visus kiausiniu ipakavimus ir deja,deja baltu nera doh.gif Nu reikes dar i Lietuviu parduotuve nuvaryti,gal nuo pernai Velyku bus uzsilike smoke.gif

Costco maciau yra baltu dideliu kiausu ( zasies biggrin.gif )
Atsakyti
1.oi - nesigincysiu... nuovargis tikrai savo duoda...  unsure.gif

2.nu vat pvz... http://fotokudra.lt/...8&nav=aut&page=

1. nuovargis tikrai didelis ir svarbus dalykas, kad vertingai gyvent. tiesiog daugiau atsipalaiduok, kazkaip man regis labai daug reikalauji is saves.
2. tai ka idejai, kazkas baisaus, ar kazkas tuo zavisi? siaubinga tai manau... sad.gif

QUOTE(Belly @ 2009 01 14, 23:26)
1. Jau geriau taip, negu paciai patinka, o kitiems ne  doh.gif

2. Dar pridursiu, kad kiekvienai tas gresia, nes kuo daugiau zinai, tuo daugiau klaidu matai savo nuotraukose  smile.gif

1. oi, kaip nepritariu, manau svarbiausi yra ne kitas, o as pati, ar man patinka, tai labai svarbu mirksiukas.gif nes tada ir kitus pritraukia tavo gera energija. aisku, buna isimciu, bet kai pati tvirtai jautiesi, tada kiti nera labai svarbu. taigi manau, pradziai reikia atsakyti i klausyma, del ko as tai darau mirksiukas.gif ir paaiskes.
2. pritariu doh.gif
Atsakyti
Ikeliu save, Claude ir pataisau wite

Ediper ------ Canon 30D V
Rasytce ------ Canon 40D V + Canon ixus 980IS M
luoke ------ Canon 400D V
Vasarine ------ Canon digital ixus 75 M
Peperoni ------ Canon Eos 350D V
Armana ------ Canon 450 D V
twicsi ------ Canon EOS 450D V
wite ------ Canon EOS 450D V
Belly ------ Canon EOS Digital Rebel Xti V
RamuteS ------ Canon EOS 1000D V
Vasaraitė ------ Canon EOS 1000D V
Kaktuke ------ Canon power shot S3 PGM
Sidabrinė ------ Canon Powershot A640 M
Gegyte ------ Canon Powershot A650 IS M
Linutas ------ Canon Powershot S5 IS PGM
Ingulia ------ Canon Powershot S5 IS PGM
Sadi ------ Canon Powershot SX100 IS PGM
Stikline ------ Canon S5IS PGM
cindy ------ Casio Exilim M
linole ------ Fujifilm 6500 PGM
Ruta ------ Fujifilm FinePix S9600 PGM
dejavu ------ Fujifilm FinePix Z10 M
fize ------ Nikon D40 V
ewa ------ Nikon D40 V
Puke ------ Nikon D40 V
Olo ------ Nikon D50 V
Chelsea ------ Nikon D60 V
zmogiukas ------ Nikon D80 V
Claude ------ Nikon D90 V
Rrina ------ Olympus E 420 V
Dirse ------ Olympus E 510 V
Naktibalda ------ Olympus E410 V
Gitulia ------ Olympus E420 V
Edeva ------ Olympus e420 PGM
Vusia ------ Olympus FE330 M
inesaS ------ Panasonic DMC FZ50 PGM
liamuna ------ Panasonic Lumix DMC FX07 M
JulieTa ------ Panasonic Lumix DMC FZ7 PGM
lamella ------ Panasonic Lumix FZ8 PGM
Pokahonta* ------ Pentax K100D V
*Lina* ------ Pentax K10D V
Nomika ------ Pentax K10D V

RESPECT… ------ Pentax Optio A10 M
Lattciuke ------ Samsung S830 M
bonda ------ Sony dsc H50 PGM
uogiene ------ Sony dsc H50 PGM
alio-nka ------ Sony DSC H7 PGM
eqmilia ------ Sony DSC H9 PGM
Valetta ------ Sony DSC T200 M
-----------------------
*Lina* ----- Pentax K10D V
alio-nka ----- Sony DSC H7 PGM
Armana ------ Canon 450 D V
Belly ----- Canon EOS Digital Rebel Xti V
bonda ----- Sony dsc H50 PGM
Chelsea ----- Nikon D60 V
cindy ----- Casio Exilim M
Claude ------ Nikon D90 V
dejavu ----- Fujifilm FinePix Z10 M
Dirse ----- Olympus E 510 V
Edeva ----- Olympus e420 PGM
Ediper ----- Canon 30D V
eqmilia ----- Sony DSC H9 PGM
ewa ----- Nikon D40 V
fize ----- Nikon D40 V
Gegyte ----- Canon Powershot A650 IS M
Gitulia ----- Olympus E420 V
inesaS ----- Panasonic DMC FZ50 PGM
Ingulia ----- Canon Powershot S5 IS PGM
JulieTa ----- Panasonic Lumix DMC FZ7 PGM
Kaktuke ----- Canon power shot S3 PGM
lamella ----- Panasonic Lumix FZ8 PGM
Lattciuke ----- Samsung S830 M
liamuna ----- Panasonic Lumix DMC FX07 M
linole ----- Fujifilm 6500 PGM
Linutas ----- Canon Powershot S5 IS PGM
luoke ----- Canon 400D V
Naktibalda ----- Olympus E410 V
Nomika ----- Pentax K10D V
Olo ----- Nikon D50 V
Peperoni ----- Canon Eos 350D V
Pokahonta* ----- Pentax K100D V
Claude ----- Nikon D90 V
Puke ----- Nikon D40 V
RamuteS ----- Canon EOS 1000D V
Rasytce ----- Canon 40D V + Canon ixus 980IS M
RESPECT… ----- Pentax Optio A10 M
Rrina ----- Olympus E 420 V
Ruta ----- Fujifilm FinePix S9600 PGM
Sadi ----- Canon Powershot SX100 IS PGM
Sidabrinė ----- Canon Powershot A640 M
Stikline ----- Canon S5IS PGM
twicsi ----- Canon EOS 450D V
uogiene ----- Sony dsc H50 PGM
Valetta ----- Sony DSC T200 M
Vasaraitė ----- Canon EOS 1000D V
Vasarine ----- Canon digital ixus 75 M
Vusia ----- Olympus FE330 M
wite ------ Canon EOS 450D V
zmogiukas ----- Nikon D80 V

QUOTE(Uogienė @ 2009 01 15, 08:33)
oj nenorejau umn.gif turbut senesni sarasiuka pasiciupau  doh.gif

nieko tokio, pataisiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 15, 11:56)
manau svarbiausi yra ne kitas, o as pati, ar man patinka, tai labai svarbu  mirksiukas.gif nes tada ir kitus pritraukia tavo gera energija.

Aha, kaip tos kūdros fotkės autorės gera energija pritraukė žmones biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 15, 11:17)
Aha, kaip tos kūdros fotkės autorės gera energija pritraukė žmones  biggrin.gif  thumbup.gif

biggrin.gif doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
bet dabar mane nervina vienas dalykas.... kad tarkim skaitom skaitom ta teorija (na kompozicija ir etc...) vargstam cia su tais nd... ieskom grozio, gilios minties... o vat nueini i koki foto puslapi, randi ten koki nors absoliuciai "freak'iska" vaizdeli ir visiems jis kazkuo ypatingas, nerealiai isskirtinis ir na na na, ir na na na... 

nu vat pvz... http://fotokudra.lt/...8&nav=aut&page=

ufff.... kazkaip reik susidestyt savo galvoj, kas tikrai vertinga, o kas tik mados klyksmas...  g.gif

nerašysiu nieko apie konkrečiai šias nuotraukas, bet...smile.gif
sugebėjimas stebėtis (bet stebėtis smalsiai, o ne atmetant) didelė dovana kiekvienam žmogui, ypač tam, kuris ieško savęs meninėmis priemonėmis. Deja, ne kiekvienam duota. Menas nebūtinai turi sukelti tik teigiamas emocijas, nors mes, moterys, paprastai būtent teigiamų trokštame.
Jei kažko nesuprantame, tai nereiškia nei to, kad mums su galva negerai, ne to, kad nesuprastas dalykas yra š..smile.gif
Labai verta kartais pastudijuoti tarpdisciplininę meno reikšmę, susieti meno rūšį su kitais menais ar mokslais, sociologija, netgi politika. T.y. vertinti jį kontekste.
Šį pojūtį labai lavina smalsumas ir domėjimasis. Tarkim šiuo konkrečiu atveju, fotografijoje, labai naudinga studijuoti kitus fotografus. Ir ne tik tuos, kuriais žavimės, o tuos, kuriais žavisi arba vertina kiti, o mes "nesuprantame". Naudinga skaityti, kaip ir kur jie gyveno, kaip, ką ir kodėl kūrė, kokios jų kūrybos varomosios jėgos ir priežastys smile.gif
Žodž, plėsti akiratį labai labai naudinga. Stebėtis - būtina. Automatiškai atmesti - žalinga.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 01 14, 23:42)
Dek dek greiciau savo mergyte mirksiukas.gif Lyg atpazistu kas esi...mergyte jau turi wub.gif

Nu turiu biggrin.gif O kas pati busi? Gal nikas pakeistas?

QUOTE(Edeva @ 2009 01 15, 08:54)
belly jei turi kazko grazaus ir dek aptarsimkitu kampu paziuresim  bigsmile.gif nereikia bijoti  schmoll.gif

Ikalbejot ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 15, 08:59)
Belly - dek foto wink.gif verta det tikrai... mirksiukas.gif  jei bus tobula, taip ir sakysim, jei kazko truks - gausi patarimu, kaip tai pataisyt...  ax.gif

Iki tobulumo, dar man toli biggrin.gif Trukumu matau, man truksta rankytes pirstuku, batukas sujudejes g.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 15, 09:17)

Tai ir man gerai, bet kaip nemalonu klausyti kritikos apie tau beveik tobula nuotrauka biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 01 15, 09:54)
dek dek mirksiukas.gif  ant popieriniu foto sutaupysi tongue.gif  juokauju

Dedu biggrin.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 01 15, 10:56)
1. oi, kaip nepritariu, manau svarbiausi yra ne kitas, o as pati, ar man patinka, tai labai svarbu  mirksiukas.gif nes tada ir kitus pritraukia tavo gera energija. aisku, buna isimciu, bet kai pati tvirtai jautiesi, tada kiti nera labai svarbu. taigi manau, pradziai reikia atsakyti i klausyma, del ko as tai darau  mirksiukas.gif ir paaiskes.

1. kaip zinosiu labai daug, ir matysiu kiekviena savo klaida pati ir be kitu komentaru, tada bus svarbiausia mano nuomone, o siuo momentu labiau kitais pasikliaunu , labiau patyrusiais smile.gif

user posted image
Atsakyti