Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sadi @ 2009 01 14, 20:35)
skaičiau kad Canon ir Nikon daug užsideda dėl vardo, tuo tarpu kai Pentax už tą patį funkcionalumą lupa mažesnius pinigus. Ir kitiniai objektyvai pentax tipo geriausi.  g.gif Bet jei valdymas nepatogus tada š....  g.gif

RamutėS turi tą naujesnį Canon 1000  g.gif

joa - sita as irgi skaiciau.... bet pentax turejau muiline.... kadangi ja nusivyliau - tai veidrodzio neberizikavau pirkt.... nors pripazistu ilgai del jo masciau... ax.gif

nzn kaip su kitais - nes neesu ciupinejus, bet savuoju senuku esu patenkinta - valdymas tikrai paprastas ir palygint greitas... ax.gif

---------

aciu uz komentarus mano foto 4u.gif pravedinau galva ir nebepatinka man... unsure.gif siam momentui isvis nepatinka tai, ka darau... doh.gif tikiuos praeis... biggrin.gif
Papildyta:
Armana, man patinka technine portreto puse - t.y. svarumas ir j/b....

o pats portretas - suspaustas man atrodo.. g.gif geriau jau nebutu sonu, bet butu visa galvyte... g.gif mergaite simpatiska, bet jauciu kazkoki dirbtina pozavima.... g.gif (jeigu klystu - nepyk - i vakara daraus bjauri blush2.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 20:45)
aciu uz komentarus mano foto  4u.gif  pravedinau galva ir nebepatinka man...  unsure.gif  siam momentui isvis nepatinka tai, ka darau... doh.gif  tikiuos praeis...  biggrin.gif
Papildyta:
Armana, man patinka technine portreto puse - t.y. svarumas ir j/b.... 

o pats portretas - suspaustas man atrodo..  g.gif  geriau jau nebutu sonu, bet butu visa galvyte...  g.gif  mergaite simpatiska, bet jauciu kazkoki dirbtina pozavima.... g.gif  (jeigu klystu - nepyk - i vakara daraus bjauri  blush2.gif  biggrin.gif )

Zinai, man portretas irgi siek tiek suspaustas, gal kiek perpozuotas smile.gif Pasakei viska, ka apie si portreta pati galvojau smile.gif O kritika yra gerai tongue.gif
Atsakyti
aciudie, nors kazkas galvoja taip kaip as... doh.gif biggrin.gif nes jau buvau pradejus abejot... g.gif
paskutine savaite daug maciau foto, daug skaiciau komentaru.... ir supratau, kad nieko nebesuprantu, kaip kas ir ka supranta.... cool.gif krize man... lotuliukas.gif doh.gif (nekenciu sito zodzio, bet kitokio neradau siam momentui... rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 sausio 2009 - 21:05
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 20:54)
  krize man...  lotuliukas.gif  doh.gif  (nekenciu sito zodzio, bet kitokio neradau siam momentui...  rolleyes.gif )

gal tiesiog pervargai? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 14, 22:03)
gal tiesiog pervargai? g.gif  4u.gif

oi - nesigincysiu... nuovargis tikrai savo duoda... unsure.gif

bet dabar mane nervina vienas dalykas.... kad tarkim skaitom skaitom ta teorija (na kompozicija ir etc...) vargstam cia su tais nd... ieskom grozio, gilios minties... o vat nueini i koki foto puslapi, randi ten koki nors absoliuciai "freak'iska" vaizdeli ir visiems jis kazkuo ypatingas, nerealiai isskirtinis ir na na na, ir na na na...

nu vat pvz... http://fotokudra.lt/...8&nav=aut&page=

ka as zinau... mastau.gif

ufff.... kazkaip reik susidestyt savo galvoj, kas tikrai vertinga, o kas tik mados klyksmas... g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 14 sausio 2009 - 22:21
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 20:45)
siam momentui isvis nepatinka tai, ka darau... doh.gif  

Bet mums tai patinka bigsmile.gif
Jau geriau taip, negu paciai patinka, o kitiems ne doh.gif

Dar pridursiu, kad kiekvienai tas gresia, nes kuo daugiau zinai, tuo daugiau klaidu matai savo nuotraukose smile.gif

Padariau siandien savo megytes , nu man tokia grazi nuotrauka, bet cia nedristu det , nes lyg vienos rankytes truksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 14 sausio 2009 - 22:35
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 14, 22:17)

ka as zinau... mastau.gif

ufff.... kazkaip reik susidestyt savo galvoj, kas tikrai vertinga, o kas tik mados klyksmas...  g.gif

blink.gif siaube. As irgi kartais negaliu suprasti, ka grazaus buna vienoj a kitoj nuotraukoje, nors saves nelaikau be skonio ir be fantazijos), tiesiog truksta zodziu. Jau geriau tegu man patinka, tik niekam nerodsiu lotuliukas.gif tegu lieka seimininiam albumui. Nors jis paskutiniu metu daaaug tustesnis pasidare, nes kitoks vertinimas ateina, kuo daugiau suzinai.

na einu jau liuliuko. 4u.gif
Atsakyti

aha, va tokių dalykų ir aš nesuprantu g.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 01 14, 22:35)
Nors jis paskutiniu metu daaaug tustesnis pasidare, nes kitoks vertinimas ateina, kuo daugiau suzinai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai taip thumbup.gif
Atsakyti
o vat nueini i koki foto puslapi, randi ten koki nors absoliuciai "freak'iska" vaizdeli ir visiems jis kazkuo ypatingas, nerealiai isskirtinis ir na na na, ir na na na... 

nu vat pvz... http://fotokudra.lt/...8&nav=aut&page=

Cia tik fotokudra tokia specifine sakyciau...kuo durniau, tuo geriau cool.gif
Butu si serija kokiame uzsienietiskame foto saite, skestu i pacias gilumas mygam.
As tokiu nesamoniu nesupratau ir nesuprasiu biggrin.gif

QUOTE(Belly @ 2009 01 14, 22:26)
Padariau siandien savo megytes , nu man tokia grazi nuotrauka, bet cia nedristu det , nes lyg vienos rankytes truksta...

Dek dek greiciau savo mergyte mirksiukas.gif Lyg atpazistu kas esi...mergyte jau turi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 14 sausio 2009 - 23:43
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 01 14, 19:48)
Aciu biggrin.gif , man akyse jau nieko nebesimate lotuliukas.gif
portretas labai grazus wub.gif
Uogienė, mane su Claude is saraso ismetei nono.gif

oj nenorejau umn.gif turbut senesni sarasiuka pasiciupau doh.gif
Atsakyti
nu vat pvz...

unsure.gif nea cia ne mano skonis schmoll.gif

belly jei turi kazko grazaus ir dek aptarsimkitu kampu paziuresim bigsmile.gif nereikia bijoti schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 01 14, 23:42)
Cia tik fotokudra tokia specifine sakyciau...kuo durniau, tuo geriau cool.gif
Butu si serija kokiame uzsienietiskame foto saite, skestu i pacias gilumas mygam.
As tokiu nesamoniu nesupratau ir nesuprasiu biggrin.gif
Dek dek greiciau savo mergyte mirksiukas.gif Lyg atpazistu kas esi...mergyte jau turi wub.gif

Nu ko gero... g.gif nors esu varcius ir rusisku saitu - tai ten panasiu fyntu galima rast... gal is ten tas noras pasidarkyt pas lietuvius atsirades... g.gif suprasi... g.gif

zdz cia lyrinis nukrypimas buvo ... ax.gif

Belly - dek foto wink.gif verta det tikrai... mirksiukas.gif jei bus tobula, taip ir sakysim, jei kazko truks - gausi patarimu, kaip tai pataisyt... ax.gif
Atsakyti